Kişilik & Karakter En son kime ne söylediniz? u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Mesaj olur, birebir konuşma olur.En son kime ne söylediniz? En son kime ne söylediniz? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Annem aradı börek yapıyormuş gelin yiyelim konuşmasını yaptık...😄😍 1 4 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Ben de gelem 😍 Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Hadi çıkta gel.😄 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Jetimi hazırlasınlar söyleyim 😄 Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Hemen söyle soğumadan yetiş.😄 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Arkadaşıma mesaj attım en son. ''bence bilirim şekilde :D'' zaten çok sık kimseyle konuşmuyorum sadece gerektiği zaman konuşuyorum 1 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bir arkadaşıma hız motorunu satmasını söyledim 1 0 Yorumla
Intcikadn Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sevgilime mesaj attım dedim ki ben duşa giriyorum biraz bıcı bıcı yapiyim 1 3 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Bak şimdii Yorumla Intcikadn +1 yıl Öyle şarkı var bıcı bıcı yaparım hacı şakirle miss gibi kokarım diye bilirsin belki😂😂 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Hacı şakir ne ya dalin o dalin 😄 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Arkadaşım iyi ki varsın demişti , sen de iyi ki varsın demişim en son. 1 2 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Mutlu edici Yorumla primadonna_girl +1 yıl Kesinlikle 🌸 Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Bir arkadaşa şey dedim.. Neyse söylemiycem 😏 1 4 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Ahahaddg 😄 Yorumla Melioraa +1 yıl Nasıl da biliyor😄🤭 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Ben de detaya yazacaktım vazgeçtim 😄 Yorumla Melioraa +1 yıl Aman aman🤭 Yorumla
FeelsGoodMan Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Seçim biteli 5 gün oldu, Türkiye Gönüllüleri sandıkları terk etmeyin öndeyiz diye mesaj atmış, kötü sözler söyledim. 2 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 40,9b cevap paylaştı. Kimseye bişey söylemedim kendi kendime konuşuyorum iş yaparken :D 1 2 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Dikkat et 😄 Yorumla emre00 +1 yıl ediyorum :D Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Nasdaq tabikine bu hisseyi al dedim gruptan bir arkadaşa. 1 0 Yorumla
Sonocbukucuu Takip Et Xper 5 Yaş: 110 +1 yıl Ibo ibo sesin guzel ama karakterin bok dedim kendi kendime sayilirmi sjsbsns 1 1 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Sayıldı Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. @bebekyoda01 bu gacıya görüşürüz dedim telefonda 1 4 Yorumla bebekyoda01 +1 yıl jjdjdjsdhacdıcjdkdc Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Peki görüştünüz mü ahshd Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Her zaman görüşüyoruz semtimizin gacısı 😂 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl İyi iyi Yorumla
Aykırı_Çiçek_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kendime nasihat ettim 😄 1 3 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Dinle bari 😄 nasihatini Aykırı_Çiçek_ +1 yıl Bir kulağımdan giriyor diğerinden çıkıyor 😄 ama pes etmiyorum tabi u cαssíєєє +1 yıl Diren 😄
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Anneme Teşekkür ettim sanırım sdjsd 🦁😂 1 2 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Yiaaa hayırlı evlat 😄 Yorumla KnightsSword +1 yıl çook 😂😂 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl anneme dedim ‘kim dedi?’ 😀 1 2 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Kimmiş 😄 merakettimmişte +1 yıl komşu 😂
pwlinsiu Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Arkadaşıma bize gelmesini söyledim 1 2 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Gelecek mi? Yorumla pwlinsiu +1 yıl Eveet Yorumla
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yengeme ellerine sağlık dedim en son 1 2 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Afiyet olsun Yorumla terziayca +1 yıl Sağol Yorumla
beyzawell Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kız arkadaşıma neden depresyona girdiğini sordum 1 2 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Geçmiş olsun çıksın hemen Yorumla beyzawell +1 yıl İnşallah el birliğiyle çıkarıcaz Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Siteden bir arkadaşa. Dik dur dedim.. 1 4 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Kambur durduğu için mi yoksa bi mevzu mu vardı Yorumla novel +1 yıl :) mevzu vardı dedim adam toplayıp gelelim ikimiz ordu gibiyiz hallederiz dedi Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Ha dik dursun tabii ezilmesin Yorumla novel +1 yıl Kesinlikle bu önemli hayata karşı dik durmazsan hayat üzerine çıkar gerisini demiyim :D Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. "Kendine gel artık... 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yarın haberleşiriz dedim bir arkadaşa. 1 0 Yorumla
aycabenn Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl is arkadasima isten sonra eve gidecegimi soyledim 1 1 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Güzel Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı. Geçmiş olsun dedim kardeşime 1 0 Yorumla
Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 446 cevap paylaştı. Kendime söylendinmm 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Annem aradı börek yapıyormuş gelin yiyelim konuşmasını yaptık...😄😍
Ben de gelem 😍
Hadi çıkta gel.😄
Jetimi hazırlasınlar söyleyim 😄
Hemen söyle soğumadan yetiş.😄
Arkadaşıma mesaj attım en son. ''bence bilirim şekilde :D'' zaten çok sık kimseyle konuşmuyorum sadece gerektiği zaman konuşuyorum
Bir arkadaşıma hız motorunu satmasını söyledim
Sevgilime mesaj attım dedim ki ben duşa giriyorum biraz bıcı bıcı yapiyim
Bak şimdii
Öyle şarkı var bıcı bıcı yaparım hacı şakirle miss gibi kokarım diye bilirsin belki😂😂
Hacı şakir ne ya dalin o dalin 😄
Arkadaşım iyi ki varsın demişti , sen de iyi ki varsın demişim en son.
Mutlu edici
Kesinlikle 🌸
Bir arkadaşa şey dedim.. Neyse söylemiycem 😏
Ahahaddg 😄
Nasıl da biliyor😄🤭
Ben de detaya yazacaktım vazgeçtim 😄
Aman aman🤭
Seçim biteli 5 gün oldu, Türkiye Gönüllüleri sandıkları terk etmeyin öndeyiz diye mesaj atmış, kötü sözler söyledim.
Kimseye bişey söylemedim kendi kendime konuşuyorum iş yaparken :D
Dikkat et 😄
ediyorum :D
Nasdaq tabikine bu hisseyi al dedim gruptan bir arkadaşa.
Ibo ibo sesin guzel ama karakterin bok dedim kendi kendime sayilirmi sjsbsns
Sayıldı
@bebekyoda01 bu gacıya görüşürüz dedim telefonda
jjdjdjsdhacdıcjdkdc
Peki görüştünüz mü ahshd
Her zaman görüşüyoruz semtimizin gacısı 😂
İyi iyi
Kendime nasihat ettim 😄
Dinle bari 😄 nasihatini
Bir kulağımdan giriyor diğerinden çıkıyor 😄 ama pes etmiyorum tabi
Diren 😄
Anneme Teşekkür ettim sanırım sdjsd 🦁😂
Yiaaa hayırlı evlat 😄
çook 😂😂
anneme dedim ‘kim dedi?’ 😀
Kimmiş 😄
komşu 😂
Arkadaşıma bize gelmesini söyledim
Gelecek mi?
Eveet
Yengeme ellerine sağlık dedim en son
Afiyet olsun
Sağol
Kız arkadaşıma neden depresyona girdiğini sordum
Geçmiş olsun çıksın hemen
İnşallah el birliğiyle çıkarıcaz
Siteden bir arkadaşa. Dik dur dedim..
Kambur durduğu için mi yoksa bi mevzu mu vardı
:) mevzu vardı dedim adam toplayıp gelelim ikimiz ordu gibiyiz hallederiz dedi
Ha dik dursun tabii ezilmesin
Kesinlikle bu önemli hayata karşı dik durmazsan hayat üzerine çıkar gerisini demiyim :D
Yarın konuşuruz bir bakarız dedim :)
"Kendine gel artık...
Yemeğini ye bitsin (kızıma)
Yarın haberleşiriz dedim bir arkadaşa.
is arkadasima isten sonra eve gidecegimi soyledim
Güzel
Geçmiş olsun dedim kardeşime
Kendime söylendinmm
arkadasıma random atmısım shghshs