En son birine bir şey anlatmaya çalıştın mı? Evetse kime ne anlattın?

14 Ocak 2023 // 07.30
En son birine bir şey anlatmaya çalıştın mı? Evetse kime ne anlattın?

14 Ocak 2023 // 07.30
Genelde en sonra bir cahile laf anlatmaya çalıştım ama siz sakın yapmayın o kadar çok zamanım gitmişti ki. en iyisi bazen bu tür insanlar ile hiç iletişim kurmamak oluyor. çünkü laftan anlamadıkları gibi kendilerini haklı sanıyorlar her zaman. sonra siz zaman kaybediyorsunuz sadece.
Kesinlikle. Ne demiş Mevlana, "Bir delille kırk alimi yendim, kırk delille bir cahili yenemedim" Ne anlatsan boşuna, hatalarını kabul etmiyorlar ki doğrusunu öğrensinler
En son bir arkadaşıma soru sordum.
Sorduğum soruyu yanlış anlamış, ben onu yanlış anlamışım. Yanlışı düzeltmek isterken yine yanlış anlaşılmalar olmuş. Falan fistan derken anlatmak zorunda kaldım.
Bu ara herkes birbirini yanlış anlıyor.
Hem de nasılll
dün akşam birisi bir soru sordu sabaha kadar derdimi anlatmaya çalıştım baktik olmuyor bende saldım 😂🤣😂😇
Aga be ama insanlar anlamaz zaten. Allah'a anlat, O bir yol gösterir sana ve kalbine ferahlık da verir
vallaha çok haklısın ya delil ve kanıt gösteriyorum gene de suçlu ve haksız ben oluyorum ya ben bunu kaldıramıyorum işte 🤬🤯
Öyle ya insanoğlu nankör. Anlatsan dert, sussan dert işte
bazen de suçlu sen oluyorsun 🥺😇
Genelde desek daha doğru hatta iyilik eden tarafsan her zaman 🍃
sana bir soru sorabilir miyim acaba mümkünse tabi 🍀
Dinliyorum
senin sevgilin seni aldatıyor tamam mı bende sana bunu söylüyorum doğal olarakta sende bana ilk başta yanlış gördün falan diyorsun ama sonra ben sana resim video getiriyorum gösteriyorum el ele resimler yanaktan öperken resimler falan bunları görünce ne yaparsın sen icinden geleni söyle ama
Sinirlenip ayrılırdım ondan ama sevgilim yok, olamaz da
olur olmaz o sana kalmış ama normalin de olması gereken senin söylediğin gibi dimi ben bu mala anlatıyorum anlatıyorum gösteriyorum söylüyorum anlamıyor hayan oğlu hayvan sabaha kadar anlattım yok abi duvara köpeğe kediye anlat anlar ama bu mal anlamıyor ya video resim hepsini attım gösterdim bana söylediği lafa bak Allah aşkına ya bunlari sen fotomontaj yapıyorsun bizi kıskanıyorsun 🥺🤬😡🤬😡🤬
Hayvan oğlu hayvan da deme yahu. Aşk insanın gözünü kör eder diye boşuna demiyorlar. Anlamıyorsa senin suçun de geç. Uğraşmaya değmez
ama işte olmuyor ki arkadaslik sonuçta ben arkadasim için gurur yapmam ya da banane diyip kaçmam mücadele ederim ama hu mal zorluyor beni gırtlaklayip öldüresim geliyor vallaha 😇 bu mal kör olmamış mal olmuş resmen ya
Cevap
2Cevap
En son köy evinde arkadaşlarla ortam yaptık orada anlatmaya çalıştım. Yaşadıklarımı anlatmaya çalıştım
Anladılar mı
Orası öyle ama anlaşamadığın insanlarla da ne konuşsan havada kalıyor. O zaman da konuşasın gelmiyor
Ya artık bıraktım bu işleri. Anlayan anlasın yorulduk be😅☹️
He yaa
Kimse bir şey anlatmıyorum susmayı tercih ettim
Hepimizin sonunda vereceği karar bu
Aynen
Dedikodu anlattım kankama
Hiç bişi anlamadim
Anlamadın mı anlatmadın mı?
Birine suyun su bardağında içme zorunluluğunu olmadığını söylemiştim sayılır mı
Sayılır ben kaseden içiyorum mesela gfhhfgc
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?