Babama senin söz söylemeye hakkın yok Sen babalık hakkını çoktan kaybettin kendini huzurevine hazırla dedim?

Babam sorumsuzun tekidir 25 yaşına geldim hayatta tek yaptığı bu eve para getirmektir kendi işi var esnaf evde ne zaman bir sorun olsa kendini işe atar beni okullara annem götürdü şehir dışında sınavlara hatta hastanelere annem götürdü dediğim gibi babam atar kendini dükkanına ama birazcık eve geç gelsem adamlık satılır gerçi ben de hiç altında kalmadım üç aşağı beş yukarı verdim hep ağzının payını benden çekinir Bugün de arkadaşımla biraz dışarıdaydık gelmiş sokağın başına hayır millet de dışarıda oturuyor bana adamlık satılıyor neredesin de bilmem ne de bu ev yok mu da ben de açtım ağzını yumdum gözümü sokakta Sen bu evde hiçbir zaman olmadın sen babalık hakkını çoktan kaybettin bana mı adamlık satıyorsun kes sesini dedim bize yaptığın gibi ben de sana 3 lokmadan başka bir şey yedirmem dedim kendin huzurevine hazırla senin bu evde de benim hayatımda da tek kelimelik yerin yok dedim evde de kalmadım çektim gittim arkadaşıma annem telefon ediyor aranızda ne oldu diye babam da bir şey söylememiş odası da geçmiş kapanmış beter olsun haksız değilim siz böyle bir durumda ne yapardınız

Güncellemeler
+1 yıl
Adam utanmadan söz söyleme hakkını kendinde buluyor ya adam hiçbir şekilde arkamda durmadığı gibi üst komşular sabaha kadar eğlence yapıyor git konuş sessiz olsunlar diyorum aman ne olacak Bir şey olmaz diyen şerefsizin teki ya kimse bana babalık analık hakkından bahsetmişsin vallahi
Babama senin söz söylemeye hakkın yok Sen babalık hakkını çoktan kaybettin kendini huzurevine hazırla dedim?