Evliyim 1 tane cocugum var tartistik babamla Oda beni dovmeye kalkti ustelik evime birdaha gelme dedi. Siz neyapardiniz? Karsilik vermedim. Gelmeyi dusunmuyorum artik?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Merhaba,
İyi yapmış, hak etmişsiniz, benim kızım da bana terbiyesizlik yapsa dövmeye kalkışmam yapıştırırım şamarı! Git başımdan ne demek...
Evet git basimdan denilebilir? Bir insanin moreli bozuk olur demi? Sonucta Oda bir insan Ya Allah degil. Istemedigini soyluyorsun bunu ismi neden terbiyesizlik? Dinlemek zorunda miyim?
Kız ya da erkek babasına diyemez senin ki yine iyi vurmamış ben olsam vururdum insan diye bir şey yok Allah'ın rızası anne babanın rızasındadır Allah'ın öfkesi de anne ve babanın öfkesindedir hadisi şerif ve anne babaya Öf bile denmez!
Baban sayesinde yaşıyorsun! Hayata geldin
Ceza yedim arabami yanlis yere park etmisler Benim hic bir sucum yok ben o cezayi odicem kimse demiyor yari yari yapalim diye babamda dahil. Biliyorum demiyeceklerini morelim 0. Az degil ceza. Birde boyle yapiyor babam?
Ceza yedin ya 15 gün içinde ödersen dörtte üçünü ödersin örneğin 10 bin ise 7.500 e kapanır ceza..
Erken ödeme indirimi..
Olabilir insanlık hali bende çok ceza yedim. Kaç para ceza yediniz?
Moralinin bozuk olması normal babana bu şekilde çıkışman normal değil kusura bakma
Cunki onlara dokunmuyor umursamiyorlar bile ceza yedimmi yemedimmi. Sormuyor bile. Ceza Bu kadar dedi kesti atti. Haha
Ceza ne kadar?
10,000
Bizim arkadaş da yedi geçen gün hemen ödeme yaparsınız 7.500 e iyi olur kredi kartı filan taksit filan geçmiş olsun
Soruyormusunuz var mi para diye? Sizde Ayni kafadasiniz. Calismiyorum Şu an . Kizim oldu. 4 aylik.
Hayir ben odemicegim cok kez oké dedim davranislarina. Tak etti artik. Odiyecekler kendi hic umrumda degil artik.
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Eşinizin ödemesi gerekiyor diye düşünüyorum. Çocuk doğurmuşsun boru mu 😅
Sen bilirsin 😊ceza kimin üstüne ise o düşünsün kanka
Hayir esimde odemiyecek. Arabayi Kim park ettiyse o odeyecek.
Zaten kim park ettiyse o ödemeli park eden kim.
Babam.
Tövbe tövbe 😅sana niye kızıyorlar o zaman yahu
:) durum Bu iste
Çok saçma kanka ama her ne olursa olsun ailene çıkışma daha sakin relaks ödeme de 😅
Sil o babayı olsun bitsin. Bayramda dahi arama asla
Sacma toreler yuzunde bu topraklarda kadinlar neler cekiyor.
Resmen bana oyle dedi cocugum var ustelik anneyim ben evliyim. Kocam yapmiyor boyle bana babam yapti
Cehalet ornegi
Uzerime yurudu Benim….. bitti artik gelmem
Biraz sakinleşmesini bekle , sende öyle tabi. 2 gün sonra unutulur
Unutmayi dusunmuyorum Bu sever. Koydu. Kizim var Benim Anne oldum. Ustelik agir bir konusma yapmadim bana oyle dedi birde ustume yurudu Annem girdi araya. Benim kocam bile boyle yapmiyor bana
Bende çok yaşadım, fakat bir süre sonra emin ol , boşveriyor insan. Kocana bahsetmeseydin. Oda soğumasın yani
Bahsetmedim ama gelmicem artik Baba evine.
Ortada ciddi birsey yok bana oyle dedi
Anlıyorum kalbin kırık, konuşmak istiyorsen , instagram beyazkanat082 ekleyebilirsin
Üzücü
Resmen dovmeye kalkti beni
Sirf morelim bozuk Ve git basimdan dedigim icin
Gelmem daha buraya. Numarasinida sildim babamin
Babaya bak be
Demi. Alkislar ona gelsin bitti artik
Üzülme
Arabami yanlis park etmisler ceza yazmiar azda degil cok. Babamda dahil kimse demiyor Bizde yarisini odeyelim diye. Sonucta ben park etmedim ama biliyorum sormicaklarini o yuzden morelim 0. Birde ustune boyle yapti babam. Ama odemicem o cezayi anneme soyledim gitsin odesin o lafin ustune birde cezayi mi odeyim kendi odesin dedm
Bunu dm den devam etsen keske
Bitti baska yok zaten. Aynen boyle oldu. Hem birsey demez babam ceza konusunda hem bana boyle yapti kendi odeyecek
Niye tartistn
Arabam ceza yedi park edilmicek yere koyduklari icin babam Ve kardeslerim babam geldi bende mutlumusun ceZas yedim dedim konusuyordu bende git basimdan dedin morelim bozuk Oda oyle yapti bana