Güne pozitif başlayalım 👍 sonra sayar söverizzz 😂😂😂
" Tuttuğumu koparırım "diyen # Rengarenk yollar burada ne demek istemiştir 😉 ?
Güne pozitif başlayalım 👍 sonra sayar söverizzz 😂😂😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Her tuttuğunu koparmak çok da iyi bir şey değil.
Bir arkadaşın arkadaşı vardı. Her tuttuğunu koparırdı
Şimdi kadınlar tuvaletine işiyor 🤣
😂😂 sakıncalı bir durum
kişinin hedeflerine veya isteklerine ulaşmak için hiçbir engelin veya zorluğun kendisini durduramayacağını ifade eder. Tuttuğunu koparmak deyimi genellikle hedeflere ulaşmak için büyük bir çaba göstermeyi ve herhangi bir fedakarlık yapmayı ifade eder. Kişi, kararlılıkla hareket eder ve istediği şeyi elde etmek için mücadele eder. Bu ifade, azimli ve kararlı bir tutum sergilemeyi vurgular. bu deyim bazen aşırı rekabetçi veya agresif bir anlam da taşıyabilir. Dolayısıyla, kullanımı ve bağlamı önemlidir. İnsanlar arasında olumlu bir şekilde rekabet etmek ve hedeflerine odaklanmak önemlidir, ancak başkalarını zarar vermek veya etik sınırları aşmak için kullanılmaması gereken bir ifadedir.
gayet açık ve net bir raçıklaması olmuş barışım teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏
Bu bir risk tuttuğun koparmak her şey göze almak demek ama @r_engarenkyollar sanırım hayatda yaşamakta istediğimi elde ederim manasında kullanıyor
Aynen öyle çok hırslı ve inatçıyımdır başarısızlık ve yenilgiye hiç tahammülüm yoktur , başarana kadar mücadele ederim
Cevap
28Cevap
Güçlüyüm demek istemiştir. Az demir bükmedi bu bilekler diyor şair burada. 🙄😄
Kesinlikle öyle 👍 mücadeleyi ve başarıyı severim
Süper. 😎
Teşekkür ederim ederim güzellik 🙏 🌿🌸🌾🌹🌿☘️🌹🌸🌾🌺
❤️
Ömründe ilk defa gördüğü helikoptere mizragini fırlatan yeni Gine jhalki gibi ilk gördüğü kocanın mizragini...🤪🤪😂😂
Laa Afrika'da mı yaşıyoruz 😂 mızrağı nerden bulucam ben 😂 biz genelde döner bıçağı ve ustura kullanıyoruz 😂 tuttummu kopartiyoruz 😂
Aman aman düşman g. tüne
😂😂😂
Kafama koyduğumu yaparım demek istemiştir, fesat olmaya gerek yok. Hayırlı sabahlar
Kesinlike öyle 👍 kafama koyduğumu başarana kadar peşini bırakmam çok hırslı ve bu konuda da çok inatçıyımdır başarısızlık ve yenilgiye hiç tahammülüm yoktur...
Sanada kocaman günaydın güzellik 🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺
👍👍🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿
Tehlikeli şeyler yapmayı seviyor demektir 😂
Buda bir secenek tabi , sadece çok hırslı ve inatçıyımdır başarısızlık ve yenilgiye hiç tahammülüm yoktur başarana kadar mücadele ederim tam açılımı bu aslında
Bu tehlikeli değil başarılı ayaklarının üzerinde durabilen kimseye miinnet etmeyen kendi kendine yetebilen başarılı bir kadın yapıyor
Neden peki böyle düşündünüz bunu
Yapicak bir şey yok risk herzaman vardır olucaktir da bu işyerimizde de geçerli. Zaten. İnsanın herkes ayağını kaydırmaya bakar ama baksan herkes yüzüne gülüyor oyuzden gereksiz samimiywtleri sevmem ben işimde de hep mesafeli olurum işime bakarım
Bu hayatımınizin kis özeti zaten
Kısa
Çünkü zeka ve başarı herzaman kıskanılacak bir olgudur 90 60 90 olmak çok güzel olmak güzel bir fizige sahip olmak bu tür şeylere hayranlık duymak bana göre boş işler çünkü güzellik göreceli bir kavramdır gelup geçici bir unsurdur ama zeka kalıcı ve ahlak seni heryerde sultan yapar. Zaten dikkat edersen belli bir zekaya ve kapasiteye sahip olmayan insanlar vücutlarını teşhir ederek ilgi çekmeye ya da para kazanmaya çalışıyor çünkü başka gösterecek bir yeteneği yok ancak bu şekilde ilgi cekebiliyor. Kitap güzel ama içeriği boştur bir kadın da kitap gibidir kapağı güzelse sayfaları karıştırır okursun o kitabın içeriği boşsa çabuk sıkılır okumayı da bırakırsın
Bu içerikte tecrübeyle , okumakla ve araştırmakla oluyor
Güzellik dediğin şey nedir sana göre estetikciden estetikciye koşmak oranı burani yapay ve kimyasal ürünlerle değiştirmek sana göre bir guzellik olgusumudur mesela? Yoksa sahtelik içeren bir olgumu? Güzellik dediğin şey insanın doğasında olur makyajsız da sokağa cikabiliyorsan kendine guveneniliyorsan kendinle barışık kusurlarınla barışık yaşayabiliyorsan ve kendini yinede seviyorsan güzellik olgusu bana gore budur
Yüz çirkinliğine çare bulunur bir şekilde Allah kimseye kalp çirkinliği vermesin çünkü kalbinde ne varsa yüzünede dilinede yansıyan o olur 🤗 oyuzden kalbinin güzelliği yüzüne yansımış derler
Eyvah benimkini tutma dermisim😅yani kafaya koyduğum hedefe mutlaka ulaşırım anlamına söz
Ya ben sana kiyarmıyım hiç 🤣
Aynen öyle denek istedim kafama koydugumu başarana kadar mücadele ederim çok hırslı ve inatçıyımdır başarısızlık ve yenilgiye hiç tahammülüm yok...
Teseduf ederim sen öyle nadide bir parçaya dal gözüyle mi bakiyorsun 🤣🤣
Teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏
Koparabileceğin kadar zayıf değil diyorum ve usulca yanaşıyorum. :D
Sen yinede bana fazla güvenme 🤣 benim sağım solum belli olmaz 😂 koparırım 😂
Gel bekliyorum. :D
Nerde bekliyorsun 🤣
Yatağımda. 😂
🤔şöyle demek istemiştir, elimden her iş gelir, başarı benim ikinci adım😉
Aynen öyle gülüm çünkü çok hırslı ve inatçıyımdır başarısızlık ve yenilgiye hiç tahammülüm yoktur başarana kadar mücadele ederim . başarana kadar tekrar tekrar denerim 🙋 burada anlatmak istediğim şeyin tam açılımı budur... yorumun için çok teşekkür ederim güzellik 🌺 eline emeğine sağlık 🙏
Tutsun da kopartmasın yaa lazım olur tek kullanımlık değil ki o tutulan şey 🤣🤣🤣
Herkesin tuttuğu kendine demişler 😂 sen takılma böyle şeylere 😂 risk herzaman vardır 😂
Risk olan her şey güzeldir de bazı şeylerin kumarı olmaz düşünsene tutuo kopartmışsın şeyimi, burnumu allah korusun yani 🤣🤣🤣
Ozaman koparmiyim 🤣 elimde sarsip birakiyim 🤣
Hımmm kulağa hoş geliyor sürdürebilirlik önemli çünkü 😎😎🤣🤣
Sürdürürüz sürdürürüz 😂 olmadı arkadan ittiririz 😂
Cici kısss, sen şu passatta ki olayın etkisinde kalmışsın sanırım 😉
Her sordugumuzun etkisi altında kalıcaksak vay halimize 😂
Her tuttugunuzu koparmayin hem size hem bize lazım 😂
Ne lazım olur 😂😂
Be demek iki tarafta giyer 😂 belediye dağıtmış gibi 😂 sakıncalı bir durum 😂
Canım her şeyi de kopartma aaa lazım olan şey var olmayan şey var 😅😅
Olmayan şeyi kopartamazsın zaten bize ele kola gelen somut seykerden örnek ver 😂
Çok tuhaf birisin. İyi birimisin kötü birimisin, dalgacı birimisin yoksa hepsinin karışımımısın anlayamıyorum. Neyse.
Tuttuğumu koparırım derken elini verip kolunu kaptırma
İlginç bir yorum neden böyle bir şey yazma gereği duydunuz peki size bunu düşündüren şey tan olarak nedir
@zerbetan?
tamam peki 🤗 isterseniz bu konuyla ilgili bir soru açayım ben nasıl biriymişim görmüş olutsunuz buda sana benim jestim olur istermisin gelen yorumlar size yön göstermiş olur ne dersin @zerbetan 🤗
Ya estafurullah ben sana öyle bir şey demezdim sadece merak ettiğin için böyle bir şey yaapabilirim dedim gelecek yorumları bende bilmiyorum birlikte öğrenmis oluruz
Elde etmek istediğimi elde ederimç elde tutmak istediğimi de elde tutarım demek istemiştir.
yoksa @r_engarenkyollar iyi bilir tuttuğu şeyler başka zaman da lazım olur
Her tutdugunu koparma bence lazım olur sanada onada sacının 1 telini tut kopar illa tutup koparmak istiyorsan😂
R_engarekyolların demek istediği azimli olması, inat etmesi kafasına koyduğunu yapana kadar mücadele etmesi ni dile getirmiştir tutdugumu koparırım ın manası
Aynen öyle çok güzel ve net bir açıklama olmuş 👍 çünkü mücadeleyi ve başarıyı severim 😊 başarısızlık ve yenilgiye hiç tahammülüm yoktur burdaki anlatılmak istenen tema budur
Rica ederim ✌️
🙋🙋🙋
-Aşkım handjob?
-Tuttuğumu koparırım
-Neyse boş ver kalsın
Bana yorum bile yapmadın nasıl güleyim 😬
😐
Şirk minkaa burası 😂 Sen istiyor gülmek vericek 100 💲 😂😂
Aboo hatun yabancı çıktı 🤣
Bir gülmek 2000lira mi
Sinirden görülüyorum şu an 🤣 bedavaya geldi
Bende yazdığım cümleye gülüyorum 😂 yanlış yazmış klavye 😂"cümleyi baştan yazıyorum" Sirk mi laa bura 😂 sen istiyor gülmek vericek 100 💲😂
Gel ben seni gıdıklar bedavaya guldururum 100$ da cebinde kalır 🤣
Her anlam çıkar 😀iyi düşünelim iyi olsun
Aynen öyle i senin bakış açına kalmış 😂 Türkçe lastik gibi uzayan bir dil sen nereye çekersen oraya gider 😂
En iyisi bir yere çekmemek 🤪
😀😀 her tuttuğumuzu koparmayalım.
Güncel
Ne yapalım peki 😂
🤪🤣dalında bırakalım
Neyle tuttuğunu ama :))
Sen neyle tutmamiı isterdin genç adam hıı 😂
Genelde disle tutulur ama 🤣🤣
Savaşçı kadın Zeyna :)
Zeyna mı? zeyna kim? Yoksa sen beni aldatiyormusun 😂
Ne yapayım bu aralar çok ihmal ettin beni. Öylesine dolaşırken bir baktımki karşıma elinde kılıcı üstünde pelerini uzun saçlı bir afeti devran. Tek harekette yatırıverdi beni :P
Senin yere yatasın varmış 😂 yoksaki sen kolay devrilecek adam değilsin 😂 aman boş ver yattı balık 🐟 yan gidermiş derler 😂
Neyi tuttuğuna göre değişir bu 🤭
Cokmu değişir 😂 ne kadar değişir mesela anlatsana biraz 😂😂
Çok büyük olursa koparamazsın 😂
Ozaman bizde koparnayiz sarsıp bırakız 😂 çok büyük olursa belime kemer yapar takarım 😂
Elinde patlamasın sarsarken dikkat et üstün başın batar 😂
Risk herzamsn vardır ve olucaktir 😂 sonunu düşünen kahraman olamaz mış
Yürü be kahraman 😂
😂😂 koşacaktım ama yaş geçkin en iyisi yürümek 😂😂
Yavaş yürü tıkanmasın nefesin 😂
Çok tikanirsam yokuş aşağı salar arkadan vurdurursun 😂 ta ta ta tatatam 😂😂
Vururum seve seve sen iste yeterki 😂
Herşeyi de koparma. Gün gelir lazım olur 😂
Kime lazım olur 😂 ya olmazsa 😂
Olur olur. Bilemezsin ne zaman lazım olacağını 😂. Bir gece ansızın ihtiyacın olur 🤣
Bak bak laflara bak sen 😂 sende az hınzır değilsin hee 🤣 hınzır şey seni 🤣
Ben zaten akıllı uslu birisi değilim ki 🤣
Sus farkındayım 🤣🤣
yemek tarifleri konusunda
Evet buda bir secenek güzel bayan mutfağı ev hayatını seviyorum 😂
evet biz de senin renkli enerjini ve tariflerini seviyoruz🫶🏻
Canım benim çok teşekkür ederim 🙏 çok naziksin 🙏 ağzına yüreğine sağlık güzellik 🌺🌿🌺🌿🌺🌿
Kusura bakma o riske giremem
Risk herzaman vardır genç adam 😂 o riski göze alamazsan başarılı olamazsın 😂
şeyimi tutup koparman büyük bir risk :D
Tuttuğum şeyin senin şeyin olduğunu nerden çıkardın 😂 ben ne tuttuğumu belirtmemistim 🤣 herkesin tuttuğu kendine demişler deliğganlı 🤣🤣
@bilgisayarteknikeri guruptan ayrıldı 😂😂
Allah Korusun Ya Tutar Elinde Kalirsa
İyi ya fenami? Havaya kaldırır " bunu tutuyorum çünkü elimde şu an ' diye halka seslenirimmm 😂😂
Ne demek hayır 😂
eyvah eyvah :D
Eyvah ki ne eyvah 😂😂
sen yine de bişey tutma :D
Tm pikiii 🤣
Her tuttuğunu koparıyorsan eyvah eyvah
Koparırım 😂 hiç sağım solum belli olmaz 😂 ayıptır söylemesi biraz vahşiyimdirde 😂
Bencede 😂😂 birazdaha konuşursan seni ısırmak zorunda kalıcam küçük beyy 😂😂
Her yerini 😂
Aman allah korusun korktum bir anda :D :D
Kimi korusun 😂🤣
Niye fenami işte havaya kaldırır ' bunu tutuyorum çünkü elimde şu an ' diye halka sesleniş yaparim 😂
Şu yorumun beni benden aldı aslan parçası 😂 titrettin beni titrettin 😂 aslan yattığı yerden 😂 kadın tuttuğu şeyden kendini belli eder derler 😂 tutarım tuttuğumu da koparırım 😂
Kime lazım olur yiğidim 😂
Bana faydası olmiycaksa 😂 başkası beni ilgilendirmez 😂 tuttummu kopartırım 😂
Nerden biliyorsun iyi olduğunu 😂 daha önce cokmu koparttilar öyle 😂 baksana ısı derecesini belirtmen iyi olmuş 😂
Senin efkarını yerim benn 😂
Tm pikiii 🤣 sen nasıl istersen 😊 sen yeterki sinirlenme hayatım 😂 sen git uzan dinlen biraz 😂 ben de bir çay koyayım içersin hem hararetini alır 😂
tamam hayatım sen yeterki sinirlenme 🤣 ben hemen yapıp geliyorum 🤣 sürpriz mi? Sürprizlere bayılırım 🤗 daha önce hiç yapan olmadı ama severim diye düşünüyorum 🤗
Şu son gülücükler olmasa normal yorumlarım da bir fırlamalık var orada :D
Koparırsan bi daha tutamazsın 😄
Bence kopartikktan sonra daha rahat tutarsın 😂
Kopartir havaya kaldırırım " bunu tutuyorum çünkü elimde şu an ' diye halka seslenirimmm 😂 fenami
Her şeyi tutturmamak lazım rengarenke 😂
Ben kafama koydummu birşeyi onun kuruluşu olmaz 🤣 tutugumu koparmadan bırakmam 😂
Kafana girebilmek lazım o zaman 😅 sonra da tutturmak
Koparma sonra lazım olur 😂
Kime lazım olur 😂
Bana faydası olmiycaksa 😂 başkası beni ilgilendirmez 😂
Ozaman koparmiyim biraz sarsip bırakıyımm 🤣
Çin malımı laa bu bozulsun 😂 nolur yoksa parçalara mi ayrılır 😂 kec parçaya ayrılır mesela 😂 anlatsana biraz 😂
tehlikeli bi cümle :D
Cokmu tehlikeli 😂 ne kadar tehlikeli mesela anlatsana biraz😂
yani şeyide tutup koparırsan olmaz :D
Nerden biliyorsun olmayacağını 🤣 daha önce koparttilar mi ki
Hayır ama kopartınca is görmicek sonuçta 😝
Bana faydası olmiycaksa bir sakıncası yok kökünden kopsun 😂
başkasına olur belki :P
O benim sorunum değil onu başkası düşünsün 😂 başkasının derdiyle dertlesecek değilim yaa 😂
Başkasının ekmeğine taş koyuyon 🤣
Ben bu yola baş koymuşum 😂 taş koymuşum çok mu yani 😂
Ünlü bi atasözü vardır erkekler helasinda şu anda elinde tuttuğun şey senin en kıymetli hazinendir diye 🤣
Fazla asılma 😅
Asılmszsam kopartamam 😂 ben turtummu koparmam lazım 🤣 benim vizyonum bu 🤣
Ne tuttuğu önemli
Herkesin tuttuğu kendine demişler 😂 boş ver sen takılma böyle şeylere 😂😂
Takıldığım yok kanka 😂
Eyvallah kanka 😂😂
Sabah sabah benide güldürdün hee 🤣🤣
Daha çok gülmen dileğiyle. 🙏
Amin gülüm cümlemizin inşallah 🙏ağzına yüreğine sağlık 🙏
Teşekkürler seninde 🙏🙏
🙋🙋🙋
ne bilelim