Bu bahsettiğim trafikle alakası yok. Karakter olarak yorumlar yaparsanız yoldan çıkmış biri nasıl biridir?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yani kendini bozmuş demektir kötü insan demektir.
Bu yorum kişiye göre değişir herkesin yaşam şekli kendine özdürü sizi balan birisi sizin rahat özgür yaşantınızı yoldan çımış olarak algılar
Bana bunu söyleyen kişi kumarcı, karı kız peşinde dolaşan, kardeşleri de eroinci uyuşturucu bir kaçı hapiste yatmış. Ben ise üniversiteyi bitirmiş kpss hazırlanıyorum babamın evindeyim.
İnsanlar birini eleşltiemeyi bırakmalı bence en mutevazi bir ev kızısın hayat şartlana göre yaşıyorsun takma böyle söylemleri insanşarın ağzı torba değil büzesin
Öyle ama sürekli evime gelip benim yaptıklarımı küçümseyip duruyor üzerime oynayıp duruyor. Amacı nedir ne istiyor benden?
Bu tip insanlar görüşmeyi kesin çevap vermeyin onlar yokmus gibi davranın bunu hak ediyorlar
Sürekli eleştiri yağmuruna tutuyorlar beni. Özellikle duymamak için telefonları aradıklarında odama gidiyorum
En güzeli yapıyoırsun duyma ve uzak dur kendineri bir yere gelemiyen isanlar etrafa çamur atar
Bu sözünü çok sevdim ss aldım. İnan o kadar üzgünüm ki aile evindeyim diye mi bunlar oluyor gidip başka işler yapsaydım o zaman ne olurdum okulumu bitirdim sağ salim evdeyim ne yapayım yani
Senin gibi üniveriyeden eve dönüp iş arayanlar bu günleri zor yaşar. Alışmak zor olur. sen geleceğine odaklan yapacağın işler odaklan çevrenmşi fazla kasma
Öyle yapıyorum sınavıma tekrar hazırlanacağım ama etraftakiler durmuyor ki çalışma şevki bırakmıyorlar sürekli eleştiri
Bizim toplumda kötü bir huy var kendi işi olayan başkarının eleştüemek bunu hayatın her alanında suyacaksın ben bile halen duarım kimse yi memnun edemezsin
Evet doğru ama bende en sonunda patladım ne yaptığınızı biliyorum dedim illegal işlerinizi biliyorum dedim yeter dedim küfür ettim ses attım bağırdım çağırdım
relax ol kendini geerme kasma sen hayatına odaklan
normalde olduğundan farklı davranan kötü huylar edinen işte.
Kötü huylar dediğin sadece sinirliyim üzerime çok gelinirse artık patlama noktasına geliyorum. Bana bunu söyleyen kişinin de her türlü pisliği var kumarcı kardeşleri eroinci.. Bende aile evinde sınavına hazırlanıyorum
Her bulduğuna atlayan ya da hiç bir amacı olmayan kişiler
Bana bunu söyleyen kişi kumarcı, kardeşleri uyuşturucu kokain eroin içen tipler bir kaçı hapiste yatmış. Gelip evime sürekli benim üstüme oynuyor. Ben ise 16 yıl okudum hiç bir kötü alışkanlığım yok kpss sınavına hazırlanıyorum babamın evindeyim
Aldırma kişi kendisini söylemiş o zaman
Arsız namussuz illet şirret
Peki böyle yapmaya zorlayan varsa. Sürekli o kişinin üstüne oynanıyorsa sınırları zorlanıyorsa
Karakter değişmez
kukusu götü dağıtmış demek argosu
Bana bu yorumu yapan kişinin her türlü pislikleri varsa, bende sadece ailemin evinde mezun olmuş kpss sınavına hazırlanıyorum. 16 yıl okumuşum durup durup evime gelip beni etkileyecek şeyler söyleyip gidiyor
Savcılığa suç duyurusunda bulun.
Bunu yapan kişi amcamın oğlu ablamda evli. Ama bir değil iki değil her defasında gelip benim üzerime oynuyor
Fark eder mi? Beni rahatsız eden kim olursa basarım davayı. Gitsin mahkemelerde sürünsün.
İşte babamda diyor ki sen hiç hatır gönül ilişkisi bilmiyorsun. Ama adam her geldiğinde beni eleştiri yağmuruna tutuyor. Sanki ben kötü yollara sapmışım ha.
Ne diyor sana?
Kızım sen öğretmen olamazsın babanın siyasi olaylarından dolayı. Sen ancak gidip özel şirketlerde çalışırsın. Kendine de dikkat et baban seni öldürür sonuçta ceza almış bir adam vurur öldürür seni. Sonra resimlerini sat git çalış. Evden çıkarmaya çalışıyor beni ama öyle bir dille söylüyor ki sanki ben bokmuşum gibi
Öğretmen misin? Baban ne siyasi olayları oldu
Öğretmen değilim henüz olmadım kpss çalışıyorum. Geçmişte devlete karşı işlediği suçlar vardı. Ama bu dediğim 30 yıl önce falan
Olmadığınızı biliyorum sadece hangi alan olduğunuzu sordum. Hangi siyasi tarafta babanız 30 sene geçmiş bir şey olmaz daha
Resim öğretmenliği
Babam solcuydu. Yaklaşık 32 yıl önce öyle adamlar gelirdi eve ben daha yokken böyle şeyleri varmış. Silah bomba çeşitli erzakları varmış. Jandarma köye intikal ettiğinde hemen saklıyorlarmış
Hımm kötü şeyler olmuş. Örgüt desteklemiştir umarım.
motor olmus trafıkle alakası yok :)))
Yolundan sapmış
Yolundan sapmak kötü alışkanlıklar değil midir?