Selâmlar!!
Hayatınızda kimi kaybetmekten korkuyorsun, kaybetmekten korktuğun birileri var mı...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Hayatınızda kimi kaybetmekten korkuyorsun, kaybetmekten korktuğun birileri var mı...✔
#Acid_Qeenn.🌺
Ailemi kaybetmekten çok korkuyorum.. Evlatlarımı kaybetmeyi düşünemiyorum bile.. Çıldırırım bende arkalarından giderim.. Bir zaman gelecek elbette sevdiklerimizi kaybedeceğiz.. Ama bunları düşündüğüm zaman bunalıma giriyorum.. Sanki her daim yanımda olacaklar gibi geliyor.. Keşke her zaman yanımda olsalar..
Cevap
48Cevap
Kimseyi kaybetmekten korkmuyorum şu an için yani giden gidebilir kesinlikle. ben sadece bana değer verenleri hayatımda tutuyorum zaten. ama bir de maalesef ölüm gibi bir gerçek var ama o zaman da insan bir şekilde acılarla yaşamayı öğreniyor. yani aslında sevdiklerim için endişelendirdim
Ailem başta gelir her zaman..
Onların dışında kimi kaybetmekten korktuysak, korktuğumuz başımıza geldi.. Korkuya bile alıştık artık.. Koymuyor eskisi kadar..
Kaybetmek istiyorsak korkalım mı...😄
Bizde şans yok.. Bu defa da istenmeyen ot yanımızda biter mutlaka.. 😄
Aman aman istenilmeyen ot adı üstünde bizlere uzak olsunlar..😄
Sevdiğim yanımda olan değer verdiğim insanların kaybı bende travma yaratıyor..
Kimseyi kaybetmekten korkmuyorum, aştık o meseleyi 😃
Aklımı kaybetmekten korkuyorum.
Annemi...
Ailem, yakın dostlarım, köklü arkadaşlıklarım, bazı akrabalarım bunları kaybetmekten elbette korkarım. Diğerleri zaten geliyor ve gidiyor no problem.
Kimseyi..
bu korkular insanı ancak hasta eder. O yüzden akışa bırakmak, korku çalıştırmamak lazım. Ölüm var, ayrılık var. Bunları kabul etmek en doğalı
Kaybetme korkusu insanın en güçsüz hissettiği korkularından birisidir. Artık kimseyi kaybetmekten korkmuyorum. Korkumu yendikçe kazanıyorum ve hiç kaybetmiyorum.
Kaybetme korkusu insanın en güçsüz hissettiği korkularından birisidir. Artık kimseyi kaybetmekten korkmuyorum. Korkumu yendikçe kazanıyorum ve hiç kaybetmiyorum.
Annem önceliğim rabbim uzun ömürler versin.. sonrası sevdiğim kişiler
Kaybetmekten korktuğum kişinin, kaybetmekten korkmadığı kişi olduğumu düşündüğümden beri bende hiçbir şeyi kaybetmekten korkmuyorum.
Ablam.
O benim herşeyim.
Bilmiyorum belki var oluş sebebim.
Bütün cevapsız soruların tek yanıtı.
Ne yaparım hiç bilmiyorum.
sevdiklerini kaybetmekten aşırı korkan biriyim.. onlara olan bağlılığımdan kaynaklanıyor büyük ihtimalle. Ailem ve sevdiğim adam diyeceğim bu soruya
Kimse vazgeçilmez değil kaybedecek hiçbirşeyim de yok.
kimi kaybetmekten korktuysam kaybettim.. korkmayın.
Kendimi kaybetmeyin yeter, diğer herkese bir çare bulunur diye düşünüyorum artık
Kimi kaybetmekten korktuysam herkesi tek tek kaybettim o yüzden geriye kimse kalmadı.
Kendimi... Bulmadığı şeyi insan nasıl kaybeder bilmiyorum ama kendimi...
Aleyküm selam.
Yeni keşfettiğim özelliklerimi ~ ℳ
En İyi Cevap