Selâmlar!!
Hayatınızda kimi kaybetmekten korkuyorsun, kaybetmekten korktuğun birileri var mı...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Hayatınızda kimi kaybetmekten korkuyorsun, kaybetmekten korktuğun birileri var mı...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Kimseyi kaybetmekten korkmuyorum şu an için yani giden gidebilir kesinlikle. ben sadece bana değer verenleri hayatımda tutuyorum zaten. ama bir de maalesef ölüm gibi bir gerçek var ama o zaman da insan bir şekilde acılarla yaşamayı öğreniyor. yani aslında sevdiklerim için endişelendirdim
Ailemi kaybetmekten çok korkuyorum.. Evlatlarımı kaybetmeyi düşünemiyorum bile.. Çıldırırım bende arkalarından giderim.. Bir zaman gelecek elbette sevdiklerimizi kaybedeceğiz.. Ama bunları düşündüğüm zaman bunalıma giriyorum.. Sanki her daim yanımda olacaklar gibi geliyor.. Keşke her zaman yanımda olsalar..
Ailem, yakın dostlarım, köklü arkadaşlıklarım, bazı akrabalarım bunları kaybetmekten elbette korkarım. Diğerleri zaten geliyor ve gidiyor no problem.
Ailem başta gelir her zaman..
Onların dışında kimi kaybetmekten korktuysak, korktuğumuz başımıza geldi.. Korkuya bile alıştık artık.. Koymuyor eskisi kadar..
Kaybetmek istiyorsak korkalım mı...😄
Bizde şans yok.. Bu defa da istenmeyen ot yanımızda biter mutlaka.. 😄
Aman aman istenilmeyen ot adı üstünde bizlere uzak olsunlar..😄
Cevap
46Cevap
Sevdiğim yanımda olan değer verdiğim insanların kaybı bende travma yaratıyor..
Kimseyi kaybetmekten korkmuyorum, aştık o meseleyi 😃
Kimseyi..
bu korkular insanı ancak hasta eder. O yüzden akışa bırakmak, korku çalıştırmamak lazım. Ölüm var, ayrılık var. Bunları kabul etmek en doğalı
Kaybetme korkusu insanın en güçsüz hissettiği korkularından birisidir. Artık kimseyi kaybetmekten korkmuyorum. Korkumu yendikçe kazanıyorum ve hiç kaybetmiyorum.
Kaybetme korkusu insanın en güçsüz hissettiği korkularından birisidir. Artık kimseyi kaybetmekten korkmuyorum. Korkumu yendikçe kazanıyorum ve hiç kaybetmiyorum.
Annem önceliğim rabbim uzun ömürler versin.. sonrası sevdiğim kişiler
Kaybetmekten korktuğum kişinin, kaybetmekten korkmadığı kişi olduğumu düşündüğümden beri bende hiçbir şeyi kaybetmekten korkmuyorum.
Ablam.
O benim herşeyim.
Bilmiyorum belki var oluş sebebim.
Bütün cevapsız soruların tek yanıtı.
Ne yaparım hiç bilmiyorum.
sevdiklerini kaybetmekten aşırı korkan biriyim.. onlara olan bağlılığımdan kaynaklanıyor büyük ihtimalle. Ailem ve sevdiğim adam diyeceğim bu soruya
Kimse vazgeçilmez değil kaybedecek hiçbirşeyim de yok.
kimi kaybetmekten korktuysam kaybettim.. korkmayın.
Kendimi kaybetmeyin yeter, diğer herkese bir çare bulunur diye düşünüyorum artık
Kimi kaybetmekten korktuysam herkesi tek tek kaybettim o yüzden geriye kimse kalmadı.
Kendimi... Bulmadığı şeyi insan nasıl kaybeder bilmiyorum ama kendimi...
Aleyküm selam.
Yeni keşfettiğim özelliklerimi ~ ℳ
Kimi kaybetmekten korkarsan o kaybolup gidiyor zaten o yüzden kimse kalmadı suanlik
Aklımı kaybetmekten korkuyorum.
Kendimi kaybettim bir zaman birini severek bir daha sevmiyecem diye söz verdim kendime bir daha kendimi kaybetmiyecem diye söz verdim
Annemi kaybetmekten çok korkuyorum aklıma geldiğinde bile çok kötü oluyorum Allah sabır versin inşallah annesini kaybedenlere.
en guzeli bu ya :) kaybedecek hic kimsem yok ve sahip oldugum hic bir seyi kaybetmekten korkmuyorum. misss
Evet. Bilgisayarımı kaybetmekten çok korkuyorum. Tabii bozulursa yenisini alırım ama belkide korkum teknolojiyi kaybetmektir.
Çok kıymetlim var ve bu sebepten bu sorulardan kaçarım😁
kaybetmekten korktuğum herkesi kaybettim. artık kimseyi kaybetmekten korkmuyorum.
Sigaramı.. 😂😂
(Bana ait olanı kaybetmekten korkarım.)
Kendimi kaybetmekten korkuyorum kendim olamamaktan
Sevdiğim insanları...
Korkunun ecele faydası yok
Ailem biri değil tek tek hepsi için
Aklıma kimse gelmedi üzücü 😃
Annemi ve kardeşlerimi.
Kaybettim zaten yok başka kimse de
Annemi kaybetmekten çok korkuyorum.
Neyi Kaybetmekten Korkarsan İlk O Gider
Kimi değil de şerefimi kaybetmekten korkarım.
Korktuğum 1 kişi kaldı. gerisi pek önemli değil.
İnsanların gitmesi zorlamiyor atık be tek kalsam sevinirim hem belki
Kendimi djdndnbshj
Babam ve abim
Annemi...
Arkadaşlarım ve babam.
Evet var, ve korkarım yaşayacağım bunu..
Ailemi kaybetmek en büyük korkum
ailem , sevdıklerım 1-2 tanede arkadas
Sevdiklerimi ve ailemi
Eskidendi o hisler eskiden...
Annem ve kardeşim
Seni 😁
Kendimi 😄
Sevdiklerim
kimseyi
Ailem...
Sadece annem
Kimseyi