Kişilik & Karakter En iyi kendi cinsinizle mi yoksa karşı cinsle mi anlaşıyorsunuz? MrsCanselll-_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 54 Yapay Zekaya Sor En iyi kendi cinsinizle mi yoksa karşı cinsle mi anlaşıyorsunuz?#Morp ❣ En iyi kendi cinsinizle mi yoksa karşı cinsle mi anlaşıyorsunuz? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Kendi cinsimle karşı cinsle anlaşmak beni geriye götürüyor. Kadınlar hala taş devrinde yaşıyorlar 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı. Cinsiyete göre değil de kişiliğe göre anlaşıyorum ben genellikle.. Keyifli geceler.. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. En iyi karşı cins ile anlaşıyorum. 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı. Her iki cinsle çok iyi anlaşıyorum. 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Kadın erkek diye ayırmıyorum karakter belirleyici oluyor. Biriyle en iyi anlaşmak istesem bu kişi sadece sevdiğim erkek olur zaten, nett. 0 0 Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. En iyi saygılı, haddini bilen insanlarla anlaşabiliyorum. 1 0 Yorumla
Kaybolmuşzabit Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Karşı cinsle daha iyi anlaşıyorum gerçekten bari dinleyip, olumlu bir cümleyle insanı mutlu ediyor 0 0 Yorumla
BuOlsa Takip Et Master Yaş: 42 , eic 34% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Iyi kalbli insanlarla... bu erkek ve kiz farketmez. 0 0 Yorumla
juuachi Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kimseyle anlaşamıyorum. Açıkçası zatem çok da istemiyorum anlaşmayı. 0 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Değişiyor ya çok iyi anlaştığım karşı cinsler de oldu ama çoğunluğa bakarsak hemcinsim 0 0 Yorumla
MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hayvanlarla çünkü kendi türümle aram pek iyi değil ~ ℳ 0 0 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Toksik davranışları olmayan her cinsle anlaşabilirim ⭐ 0 0 Yorumla
visualsutdio Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Kendimle ve hemcinslerimle daha iyi anlaşıyorum 0 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Hem cinsim. Karşıt cins samimi dost veya arkadaş bile yok. Bana gıcık oluyorlar. 😃 0 0 Yorumla
Diferente_05 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 31% +1 yıl Her iki cinsle anlasirim ama benim yasimdakiler genelde beni sevmezler kadinlar😁 0 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Karşımdaki kişiye bağlı ama genellikle kendi cinsim ile daha iyi anlaşıyorum. 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hemcinsimle daha iyi anlaşırım. Karşı cinsle konuşurken bazen çekingen oluyorum. 0 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kendi cinsimle tabiki de. Kızlarla anlaşmaya kalksam saçım beyazlar. 0 0 Yorumla
s Kimikio Takip Et Master Yaş: 32 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 814 cevap paylaştı. Karşı cinsle daha iyi anlaştığımı düşünüyorum. 2 0 Yorumla
daradevilll Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl benim sorumdan senin soruna geldik valla kendi cinsimle diyebilirim karşı cinse fazla deger verince anlaşma bozuluyor :D 0 0 Yorumla
sadasdasdsssaa Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl karşı cinsde herşeyi bekleyen fazla ego olduğundan, hemcinsde bunlara taptığından,kimseyle :D 0 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Genelde herkesle iyi anlaşırım 1 0 Yorumla
bilgükuskqdd Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Karşı. Hemcinslerim en azından arkadaşlarımı dinlemem pek. Ciddiyetsiz konulardır. S 0 0 Yorumla
FemmeFatiguée Takip Et Xper 3 Yaş: 68 +1 yıl Çoğunlukla hemcinslerim ile daha iyi anlaştım şimdiye kadar. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Karşı cinsle anlaşırım kendi cisimle seciciyim 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. İki cinsle de anlaşıyorum 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl hemcınslerım kıskanc.. kızlarla anlasıyorum 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Huysuzum kimseyle anlaşamıyorum 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Hayvanlarla daha cok anlaşıyoruz insanlar değişik 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Karşı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Kendi cinsimle karşı cinsle anlaşmak beni geriye götürüyor. Kadınlar hala taş devrinde yaşıyorlar
Cinsiyete göre değil de kişiliğe göre anlaşıyorum ben genellikle.. Keyifli geceler..
En iyi karşı cins ile anlaşıyorum.
Her iki cinsle çok iyi anlaşıyorum.
Kadın erkek diye ayırmıyorum karakter belirleyici oluyor. Biriyle en iyi anlaşmak istesem bu kişi sadece sevdiğim erkek olur zaten, nett.
En iyi saygılı, haddini bilen insanlarla anlaşabiliyorum.
Karşı cinsle daha iyi anlaşıyorum gerçekten bari dinleyip, olumlu bir cümleyle insanı mutlu ediyor
Iyi kalbli insanlarla... bu erkek ve kiz farketmez.
Kimseyle anlaşamıyorum. Açıkçası zatem çok da istemiyorum anlaşmayı.
Değişiyor ya çok iyi anlaştığım karşı cinsler de oldu ama çoğunluğa bakarsak hemcinsim
Hayvanlarla çünkü kendi türümle aram pek iyi değil ~ ℳ
Toksik davranışları olmayan her cinsle anlaşabilirim ⭐
Kendimle ve hemcinslerimle daha iyi anlaşıyorum
Hem cinsim. Karşıt cins samimi dost veya arkadaş bile yok. Bana gıcık oluyorlar. 😃
Her iki cinsle anlasirim ama benim yasimdakiler genelde beni sevmezler kadinlar😁
Karşımdaki kişiye bağlı ama genellikle kendi cinsim ile daha iyi anlaşıyorum.
Hemcinsimle daha iyi anlaşırım. Karşı cinsle konuşurken bazen çekingen oluyorum.
Kendi cinsimle tabiki de. Kızlarla anlaşmaya kalksam saçım beyazlar.
Değişiyor. Bu arada siz, Petek misiniz? Tiktok'taki🤗
Karşı cinsle daha iyi anlaştığımı düşünüyorum.
benim sorumdan senin soruna geldik valla kendi cinsimle diyebilirim karşı cinse fazla deger verince anlaşma bozuluyor :D
karşı cinsde herşeyi bekleyen fazla ego olduğundan, hemcinsde bunlara taptığından,
kimseyle :D
Genelde herkesle iyi anlaşırım
herkesle anlaşırım.
normalde karşıcins.
Karşı. Hemcinslerim en azından arkadaşlarımı dinlemem pek. Ciddiyetsiz konulardır. S
Çoğunlukla hemcinslerim ile daha iyi anlaştım şimdiye kadar.
Kendi cinsimle daha iyi anlaşıyorum
Kendi cinsimle
karşı cinsle iyiyim
kendi cinsimle bence
Genel olarak kimseyle anlaşamıyorum
Karşı cinsle anlaşırım kendi cisimle seciciyim
Karşı cinsle daha iyiyim
İki cinsle de anlaşıyorum
hemcınslerım kıskanc.. kızlarla anlasıyorum
Huysuzum kimseyle anlaşamıyorum
Kendi cinsimle..
Kendimle daha iyi yım