Kişilik & Karakter Boyunuz ve kulacınız eşit mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor evet eşittir hayır eşit değil Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Boyunuz ve kulacınız eşit mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. evet eşit 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ölçtünüz mü?
yagızdelıkanlııı Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı. Kulaç boyunu soranda ilk sende şahit oluyorum kskd benim orantılıdır hiç ölçmedim ama 0 0 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Maymunla karıştırma bizi Kargo 0 0 Yorumla
kucukomerfrk35dk Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Değil. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl kaç cm fark var Yorumla kucukomerfrk35dk +1 yıl Tam olarak bilemeyeceğim, ama rahatlıkla 40 cm eder. Yorumla Soran +1 yıl oha boyun kaç Yorumla kucukomerfrk35dk +1 yıl 177 Yorumla Soran +1 yıl kulacın 2 metre olursa ama kolların çok uzun oluyor o zaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
evet eşit
ölçtünüz mü?
Kulaç boyunu soranda ilk sende şahit oluyorum kskd benim orantılıdır hiç ölçmedim ama
Maymunla karıştırma bizi Kargo
Ölçmedim
Değil.
kaç cm fark var
Tam olarak bilemeyeceğim, ama rahatlıkla 40 cm eder.
oha boyun kaç
177
kulacın 2 metre olursa ama kolların çok uzun oluyor o zaman