Kişilik & Karakter Hepsinin dağılması bir travma değil midir? Gecekusu98 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çocukluk travmam... bugün de buna ağlayacağım🥺 Güncellemeler+1 yıl Grup hepsiden bahsediyorum tanımıyorum demeyin bana🤦♀️🥺 Hepsinin dağılması bir travma değil midir? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Evet travma maalesef 0 0 Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ağlama bee içimiz geçti öff yeter daa derdin ne olm gel lunaparke götürüp pamuk şeker yediyerim ama üzülme artık yeter daaa... 0 7 Yorumla Gecekusu98 +1 yıl Hshshshsjsjs Yorumla Regnanspiritus +1 yıl gel lan :D Yorumla Gecekusu98 +1 yıl Yok ağlayacağım ben hshsjshs Yorumla Regnanspiritus +1 yıl pamuk şeker ile döverim seni ağlama :D Yorumla Gecekusu98 +1 yıl Durduk yere ağlamak iyi geliyor bence bu bir çeşit hobi benim için tavsiye ederim Yorumla Regnanspiritus +1 yıl Teşekkür ederim. ihtiyacım yok. sende yapma hayatı yaşa zevkine bak. Yorumla Gecekusu98 +1 yıl Pekii Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sen travma görmemişsin. Ashin Charmenderı kurtardığı bölümü izledin mi 0 2 Yorumla Gecekusu98 +1 yıl Hayır hsjsjsjsj Yorumla agresifpanda69626 +1 yıl Hepsiymiş, bunların hepsi gelseeeğğ anadolu çocuğu ash katchumı s.. emezleeerr Yorumla
GerçekleriKonuşş Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl sinirliysen anlatabilirsin birşeyler 0 11 Yorumla Gecekusu98 +1 yıl Sinirli değilim kii Yorumla GerçekleriKonuşş +1 yıl ama dolmuşsun Yorumla Gecekusu98 +1 yıl Nereden çıkardın😂 Yorumla GerçekleriKonuşş +1 yıl ağlıcam diyosun Yorumla Gecekusu98 +1 yıl Ağlamıyorum ama Yorumla GerçekleriKonuşş +1 yıl öyle yazmışsın Yorumla Gecekusu98 +1 yıl Bu öyle bir şey değil hsjsjsjjs Grup dağıldı üzgünüm anlamında diyorum gerçek değil hayalci bir düşünce gibi düşünebiliriz hsjsjsjsj Yorumla GerçekleriKonuşş +1 yıl derdin falan yok o zaman Yorumla Gecekusu98 +1 yıl Yok iyiyim👍 Yorumla GerçekleriKonuşş +1 yıl ama ben dertliyim biraz dinler miydin Yorumla Gecekusu98 +1 yıl Anlatabilirsin dur yazayım Yorumla
yuruyenkafeın Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Dert dinlenir mutlu bir seyse 250Uzgunse beles 0 3 Yorumla Gecekusu98 +1 yıl Hshshsjakaka Yorumla yuruyenkafeın +1 yıl Obaa nasılfda güldürdüm ama Yorumla Gecekusu98 +1 yıl Helal len yusufi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet travma maalesef
Ağlama bee içimiz geçti öff yeter daa derdin ne olm gel lunaparke götürüp pamuk şeker yediyerim ama üzülme artık yeter daaa...
Hshshshsjsjs
gel lan :D
Yok ağlayacağım ben hshsjshs
pamuk şeker ile döverim seni ağlama :D
Durduk yere ağlamak iyi geliyor bence bu bir çeşit hobi benim için tavsiye ederim
Teşekkür ederim. ihtiyacım yok. sende yapma hayatı yaşa zevkine bak.
Pekii
Sen travma görmemişsin. Ashin Charmenderı kurtardığı bölümü izledin mi
Hayır hsjsjsjsj
Hepsiymiş, bunların hepsi gelseeeğğ anadolu çocuğu ash katchumı s.. emezleeerr
sinirliysen anlatabilirsin birşeyler
Sinirli değilim kii
ama dolmuşsun
Nereden çıkardın😂
ağlıcam diyosun
Ağlamıyorum ama
öyle yazmışsın
Bu öyle bir şey değil hsjsjsjjs Grup dağıldı üzgünüm anlamında diyorum gerçek değil hayalci bir düşünce gibi düşünebiliriz hsjsjsjsj
derdin falan yok o zaman
Yok iyiyim👍
ama ben dertliyim biraz dinler miydin
Anlatabilirsin dur yazayım
Dert dinlenir mutlu bir seyse 250
Uzgunse beles
Hshshsjakaka
Obaa nasılfda güldürdüm ama
Helal len yusufi