Kız/erkek neredeyse hepsi. Bu kadar kötüye kalbim dayanmıyor her gün ağlamaya başladım
İnsanlar niye bu kadar kötülük peşinde?
Kız/erkek neredeyse hepsi. Bu kadar kötüye kalbim dayanmıyor her gün ağlamaya başladım
İnsanlar niye bu kadar kötülük peşinde?
Her türlü insan var ve sosyal medya kandırılmaya falan çok basit mesela benim yaşadıklarım biri mesaj atıyor meğer o işletme hesapıymış sohbet muhabbet ama sanki bir şey sezdim çünkü kızı koruyordu onu söylenip durdum yalandan diyor ki sevdiğim kanserden öldü hikaye anlatıyor sonra birden işte arkadaşının nişanı var ben ordayım dedim nasıl olur dedi ki ben imamım ben sana çok yakınım akrabanım sen böyle kız değildin biliyon mu amcan istedi kızı resimler attı sonra dalga geçtiler sende olsaydın dediler yanımızda öyle duymuş muş bende inanmıyorum dedim sonra engelledim herhalde sonra erkek arkadaşlık isteği yolluyor dedim niye arkadaşlık isteği yolluyorsun benim yüzümden mi arkadaşınızla aranız bozuldu dedi sen kimsin de senin yüzünden olacak dedim ne yaparsanız yapın umrumda değilsiniz benden izin istiyorsanız dedi ki senden izin istemiyoruz evlenicez biz öyle deme biz buluşacaktık arkadaşını sevdim seni sevmedim diye mi yapıyorsun dedim sen bana o kadar şey yaptın dedi ki ben sana ne yaptım ki engelledim sonra kız mesaj attı bana evlenme teklifi etti resim yolladı dedim mutluluklar dilerim dedim beni ilgilendirmiyorsunuz dedim dedi ki saol darısı başına dedi inşallah dedim sonra mesaj geldi pardon ya başka yere atacaktım bana bir sinir geldi numarasını yollamıştı sildim
Adı üstünde insan çünkü
Nefsimize yenik düşünüyoruz.
Çoğu insanın iradesi zayıf
İçleri kötülükle dolu
Akılları fesatlığa çalışıyor.
Ben her gün bu insanların içinde çalışıyorum.
Ve gerçekten bana çok zor geliyor.
Özellikle hassas ve iyi niyetli bir insansan çok zor.
Benim içinde çok zor.
Allah sabır versin bizim gibi insanlara ne diyeyim
Her şeyi içimize atıyoruz kimseye derdimizi anlatamıyoruz.
Anlamıyor çünkü diğer insanlar göremiyorlar senin içindeki iyi niyetini.
Böyle hayat devam ediyor işte sabrederek
Cevap
5Cevap
Boşuna dememişler insanlar çiğ süt emmiş diye diğer bir atasözü de bıyık bukule bükule kaytan insan s. kile s. kile seytan olur diye gelişimin zararları diye düşünüyorum teknolojinin yanları gibi - yanlarida var
Kötü olana kötü iyi olana iyi olmadığın sürece ağlarsın.
İnsan oldukları için
İnsan sonuçta
Ne yaptılar ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?