Kişilik & Karakter Bir dakika içinde öleceğinizi öğrenseniz ilk ne yapardınız? Nazovski Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Bir abimiz karıma sarılırdım diyor siz ne diyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncel 2 Bir dakika içinde öleceğinizi öğrenseniz ilk ne yapardınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Çok mutlu olurdum ben ölmeyi beklerdim sadece 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Anneme sarılır, yaptığım tüm birikimlerin adreslerini / linklerini ve borsa hesaplarımın şifrelerini verirdim. 0 0 Yorumla
Grace1903 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Hayat kısa o yüzden bugün hayatta olan kişi yarın hayatta olmayabilirler. Sizi seven kişileri üzmeyin kırmayın yazardım. 0 0 Yorumla
Oyumseveroyuncu Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bu araalar o kadar amaçsız yaşıyorum ki muhtemelen yattığım yerde süremin dolmasını beklerdim 0 1 Yorumla Nazovski +1 yıl Ağaaa beee Yorumla
meftun35 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Kelimeyi şehadet getirirdim. Bir yandan mutlu da olurdum buraya ait değiliz çünkü :) 0 0 Yorumla
_Steampunker_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bir dakika içinde yapacak birley bulamadan ölürsüm 😅 0 0 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Sigara mı yakar keşke espresso alsaydım derdim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ölecegimi bilseydim bir bardak su içerdim, şehadet getirirdim. belki ona sarilmayi düşünürken , hayal ederken ölürdüm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eşhedü Ella ilahe illallah ve eşhedu enne Muhammeden abduhu ve rasuluh derim ne yapsak boş 0 0 Yorumla
58cesur24 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 65% +1 yıl Gözlerimi kapatır yatardım bi rahatlik gelirdi😜 0 0 Yorumla
YalvarBarışalımk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Pizza kalmıştı az onu yerim hemen 0 0 Yorumla
electraheartt Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl hiçbi şey şoku atlataba kadar ölürdüm zaten 0 0 Yorumla
harbiyeliii Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yapılması gerekeni 0 2 Yorumla Nazovski +1 yıl Ne mesela? Yorumla harbiyeliii +1 yıl Şehadet getirip tövbe etmek tabiki 1 dk varsa sadece bunlara ayiririm vaktimi Yorumla
yildiz_makyajdolabi Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Bir dakika olmadan korkudan bayılıp ölürdüm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evlenirdim 0 4 Yorumla Nazovski +1 yıl Mevlam kavuşamadan ayrılık yazmış derdim bende hfjddjdk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kslslxococı sen napardın peki Yorumla Nazovski +1 yıl Sanırım Şehadet getirirdim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşın kaç ki dkxlcov Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Çok mutlu olurdum ben ölmeyi beklerdim sadece
Anneme sarılır, yaptığım tüm birikimlerin adreslerini / linklerini ve borsa hesaplarımın şifrelerini verirdim.
Hayat kısa o yüzden bugün hayatta olan kişi yarın hayatta olmayabilirler. Sizi seven kişileri üzmeyin kırmayın yazardım.
Bu araalar o kadar amaçsız yaşıyorum ki muhtemelen yattığım yerde süremin dolmasını beklerdim
Ağaaa beee
Kelimeyi şehadet getirirdim. Bir yandan mutlu da olurdum buraya ait değiliz çünkü :)
Bir dakika içinde yapacak birley bulamadan ölürsüm 😅
Sigara mı yakar keşke espresso alsaydım derdim
Ölecegimi bilseydim bir bardak su içerdim, şehadet getirirdim. belki ona sarilmayi düşünürken , hayal ederken ölürdüm
Eşhedü Ella ilahe illallah ve eşhedu enne Muhammeden abduhu ve rasuluh derim ne yapsak boş
Şehadet şerbetinden içerdim ~ ℳ
Gözlerimi kapatır yatardım bi rahatlik gelirdi😜
Pizza kalmıştı az onu yerim hemen
hiçbi şey şoku atlataba kadar ölürdüm zaten
Yapılması gerekeni
Ne mesela?
Şehadet getirip tövbe etmek tabiki 1 dk varsa sadece bunlara ayiririm vaktimi
Bir dakika olmadan korkudan bayılıp ölürdüm
O bir 1 dk bana huzur olur
Evlenirdim
Mevlam kavuşamadan ayrılık yazmış derdim bende hfjddjdk
Kslslxococı sen napardın peki