Selam, Karakteri ve kişiliği sizden farklı olan bazen tam tersiniz gibi olan birisi ile anlaşmanız mümkün mü. Bir şekilde orta yolu mu ararsınız yoksa direk iletişimi keser misiniz.

Selam, Karakteri ve kişiliği sizden farklı olan bazen tam tersiniz gibi olan birisi ile anlaşmanız mümkün mü. Bir şekilde orta yolu mu ararsınız yoksa direk iletişimi keser misiniz.

Farklı karakter ve kişilikler hayatınızda yeni düşünceler, fikirler ve bilgiler oluşturur düşünce yapınızdaki katı fikirlerin kırılmasına yardımcı olur bu gibi sebeplerle çevremde benimle birçok konuda zıt olan arkadaşlarım var dediğim gibi farkşı kişilikler benim kişiliğimin oturmasına ve fikirlerimin değişmesine yardımcı oluyor bu yüzden evet zıt kişilerle arkadaşlık eğlence konusunda pek işe yaramasa da kişilik üzerinde faydalı olduğundan dolayı çok mantıklı bir seçimdir
İnsanların her konuda aynı fikirde ve aynı duyguda olması zaten mümkün değildir ki. Hal böyle olunca o insanla ne paylaştığıma ve benim ne kadar yanımda olduğuna ve bana ne kadar saygı duyduğuna odaklanırım. Her konuda benzerlik arasak zaten kimseyle iletişim kuramazdık ki. Keyifli günler..
Keyifli günler abla.. :D
Teşekkürler kardeşim 😄🍀
Teşekkürler kardeşim :D
Rica ederim abla :D Discord da bir ara boş zamanın olduğunda rengimi siyah yapar mısın
Yaptım bile ben onu kaçırmışsın :D ahs
Teşekkür ederim senden hızlısı yok abla :D sdfsd
:D ne demek rica ederim, est
Karakterinin benden ne kadar ve hangi konularda farklı olduğuna göre değişebilir ama kişiliği, karakteri benimkinin tam tersi olan biriyle kesinlikle anlaşamazdım. Tamamen farklı olduğumuz için orta yol aramam da saçma olurdu dolayısıyla öyle biriyle arkadaş olmazdım.
Öyle biriyle arkadaşlığa geçiş yapmam, dolayısıyla iletişimi kesmek zorunda da kalmam. Kafa dengi insanlarla arkadaşlık mertebesine geçebilirsin. Baştan karakteri, tarzı gibi şeyler sana uymuyorsa arkadaşlığa şans vermezsin.
Teşekkür ederim 🥳
Rica ederim abla :)
Cevap
19Cevap
Arkadaşlarımla her konuda aynı fikirde olmak zorunda değilim ancak kabul edemeyeceğim bakış açıları var maalesef ve bunlara sahip kişilerle denemeye bile deger bulmam ilişki kurmayı uzaklaşırım
Aman yok ben enerji insanıyım enerjisi düşük olanlar kapımın önünden bile geçmesin 😃
Olabilirim. İllaki her insan benimle aynı şeyleri düşünmek zorunda değil. Her zıt karakterden bir şeyler öğrenebilir bence insanlar.
Çevremde kimse kalmazdı.. herkes şahsına münhasır.. kaldiki aynı aileden ikiz kardeşler bile birbirine hiç benzemez.. parmak izlerimiz gibi birbirinden apayri karakterlerimizle toplumda bir çevrede yaşamak durumundayiz..
Arkadaşlık konusunda benim için karakterli, adil, sadık, güvenilir olmasına bakarım bu özellikleri barındırmayan biriyle arkadaş olamam. Zevklerimin uyuşmadığı ya da sıkıcı bulduğum ama temel prensiplerime uyan biriyle arkadaş olurdum.
Çok zıt uyumsuz biri ise olmazdim açıkçası bu durumda hep kendim anlamaya ya da empati kurmak zorunda kaldığım için gerek yok açıkçası.. arkadaş insanı yormamali
Karakter olarak zıt insanlar çoğunlukla anlaşamaz. Bende anlaşamam diye düşünüyorum.
Karakterinin zıt olması neyi etkiliyor ona bakarım çok büyük şeylere etki ediyorsa olmam, ama küçük ehemmiyetsiz meselelere tesir ediyorsa yapacak bişey yok derim fakat çok samimi olmam
Daha iyi oluyorum nedense. İlk etapta anlaşamayıp daha sonradan yakın arkadaşlık durdugu cinstir kendileri, tamamen bana ait olan insanlar
Arkadaslarimin coguyla zit kutuplardayiz. Arada sevgi ve saygı olunca gerçekten guzel bir sekilde arkadaşlıklar devam ediyor.
Farklı karakterdeki insanlarla da kolayca anlaşabiliyorum. Dik bir karakterim yok herkese uyum sağlarım
seviyorsam kabullenirdim sevmiyorsam onu kendimden soğutacak şeyler yapar iletişimi keserdim
Benim zaten butun arkadaslarim oyleydi😂biraz yorucu oluyor ama neden anlasamayasin
Böyle insanlar her zaman dikkatimi çekmiştir. Zıt insanlar beni daima kendine çeker 😂😂
Evet, genel olarak yakın arkadaşlarımla zıt özelliklerimiz de var.
Çok denedim oluyorum ama sonra soğuduğum için bitiyor arkadaşlık
Egoist artisler hariç herkesle bi şekilde anlaşabilirm
Zıtlıkla baş edebilirim de haksızlığa tahammülüm yok
Sürekli tartirisiriz swjkiwl sonra ben rahatsız olduğum noktalarını söylerim.
Kimseyi çekecek tahammülüm yok arkadaş olmam o yüzden.
Bana zıt olması daha iyi bile olabilir birbirimizden bir şeyler öğreniriz
Tamamen ters ise tanişmamla ayrılmam bir olurdu muhtemelen
Düşünceleri ve fikirleri farklı biriyle arkadaş olurum hatta çoğu arkadaşım öyle ama karakteri çok farklı olursa arkadaş olamam sonuçta aynı şeylerden zevk almadığın senden tamamen farklı biriyle ne gibi aktiviteler yapabilrsinki
Evet olabilirim.
Hayır aynı karakterde olmamız gerekiyor
Eweett bayilirim zor kisilerle uğraşmaya😅😅
Evet bazen eğlenceli oluyor zıt kişilerle uğraşmak 😂😂 ama arkadaş olarak
Aynen😅😅
Mümkün değil.. Hemen yol vermek lazım gelir..
Yok ya iyi anlaşamam ben genellikle benim gibilerle anlaşıyorum
Yok mesela kendi kendini bir halt sanan uzak kalsın
Benim öyle dolu kız kankalarım var :D
edinebilirim ama anlaşmamız önemli
Çok zıt olmadığı sürece olurum sorun yok
Daha iyi olur kendim gibi birini istemiyorum zaten
Evet olabilirim
Aşık olabiliyorsak neden arkadaş olamayalım ki
Kesinlikle olamazdım.
Denendi olmuyo bosverin!
Onlarla daha iyi anlaşıyorum sorun bendemi
Olurum severim hep aynı olmaz zaten