Odanızdaki ışıklar açıkken uyuyabilir misiniz? Yoksa tamamen karanlık mı olmalı?
Bütün evin ışıklarını yaktım telefonunda flaşını açtım birkaç mum da yaksam mı yatağa tuz mu serpsem ilk ve son olsun korku filmi izlersem 🙄

Odanızdaki ışıklar açıkken uyuyabilir misiniz? Yoksa tamamen karanlık mı olmalı?
Bütün evin ışıklarını yaktım telefonunda flaşını açtım birkaç mum da yaksam mı yatağa tuz mu serpsem ilk ve son olsun korku filmi izlersem 🙄
Evet karanlıkken garip garip şeyler daha çok olabiliyor jsdds psikolojik olarak rahat değilsem ışığı açarım ve ışık açıkken de uyuyabiliyorum allahtan :D
Uykum varsa hiç farketmez uyurum.. Ama sizin yaptığınız gibi korku filmi izlediysem ve bu yüzden uyuyamıyorsam ne yaparsam yapayım fayda etmez.. Filmin etkisinden çıkamam.. Evin içinde korka korka gezinip dururum.. En ufak seste elime bir şey alıp sabahı sabah ederdim..😅
Yorumumumu bile unutmuşum.. 😂😂
Karanlık bir ortamda uyuyamam ses ve ışık olması gerekiyor O yüzden televizyonun ışığı da ve sesiyle uyumayı tercih ediyorum
Cevap
10Cevap
Hayır ama pc bazen açık kalıyor
Nokta kadar bir ışık bile rahatsız etmeye yetiyor beni.
Odasında tv perdesi ile uyuyan ben şimdi lambaları açtım gözümükapatmadan uyuma eylemi peşindeyim🙄
Bir günde uyumasam bişiy olmaz herhalde😅
Işıksız korkuyorum 😬ışık ve ses olmadan uyuyamıyorum.
Müzik iyi fikir😅
Podcast dinliyorum uyurken 20 dk sonra kapata ayarlıyorum müzikte odaklanamıyorum uyumaya 😅
Uyuyabilirim ama karanlıkta çok daha rahat uyuyorum onun için yatmadan önce mutlaka lambayı kapatırım.
Hiç farketmez her türlü uyurum cumartesi gecesi korku film günümdü eskiden
Bazen o kadar uykum geliyor ki farkı da olmuyorum odada ışık yanıyor
ylnız isem 2 dakikada fıs
Hayır sondururum
Uyurken ışık sevmiyorum
Hayır karanlık olmalı.
asla uyuyamam zifiri karanlık olmalı
Çok uykum varsa uyurum
Hayır asla
Uyuyamam.
Asla uyuyamam
Asla uyuyamam.