Bir insanın eğitimi olması demek bence kendine bakması demek. Ben kendime Sorumlu olduğum kadar başka insanlardan da sorumluyum. Bir insanın eğitimli olduğunu ilk yardım kursu almışsa anlarım. İlk yardım da en önemli ilk şey kendini tehlikelere karşı korumaya alır sonra ilk yardım uygularsın.
Kadının kalbi duruyor. Nefes almıyor. Adam başlıyor kalp masajına. Yanında da kocası elleme karıma diyor. Ve en sonunda kalp masajı yapan adamın ensesine sopa indiriyor, Adam omurilik darbesinden dolayı kör oluyor. Kurtarmaya çalıştığı kadın ise ölüyor. Kocası ise hapiste. Senin karını Kurtarmaya çalışıyordu, neden adama darbe indirdin diye sormuşlar. Karımın göğsüne elliyordu. Namusum gideceğine Canı gitsin demiş. Eğitimsiz insanlar dolu... Dikkat etmek lazım. Her boş üniversite okuyan diploma sahibi eğitimli olmuyor
Birisine yardım edeceksem önce Kim olduğumu, yakını var mı ve müsadesi var mı diye sorarım, kendi güvenliğim için. Izin vermiyor mu? 112 ara yoluma devam ederim. Gerisi beni bağlamaz..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aşık olduğum kadınla anlaşırım
Eğitim nedir arkadaşım K9 muyuz karakter meselesi bu karakteri sana uyarsa anlaşır uymazsa anlasamazsin
K10 sun sen
Ben değilim ama bence sen eğitimsiz bir K9 sun kırma k,9 hemde 😁 dikkat et barınağa alıp küpe takmasınlar
Mesela;Diksiyon eğitimi almışsa konuşmasından anlaşılır. Kendini iyi derecede yetiştirmiş herkesle anlaşırım
Sabit fikirli olmayan herkesle anlaşılır
Çok üzücü