Az net olmakta fayda var. Sahte maskelerle güvensiz gülüşler saçarak, önemlisin mesajlarına gerek yok.

Az net olmakta fayda var. Sahte maskelerle güvensiz gülüşler saçarak, önemlisin mesajlarına gerek yok.
Yılışık insanlara güvenmiyorum.. Gece ayrı, gündüz ayrıdır.. Yazın başka kışın başkadır.. Birlikteyken farklı değilken farklıdır..
Bukalemun soyundan gelmişlerdir.. Nesilleri her geçen gün artan bu cins, sulak ve nemli havaları sever, ne bulduysa onu yerler..
Hayır vermez.. Böyle insanlardan nefret ederim.. Bir insan net olmalı.. Bugün başka yarın başka konuşmamalı.. Karekter sahibi olan insanlar bunun ne demek olduğunu nasıl davranması gerektiğini gayet iyi bilirler.. Böyle insanlar mümkünse benden uzak dursunlar..
En nefret ettiğim tipler. Karakterinin sağlamlığından şüphe ederim öylesinin.
Ağızlarına vurasım geliyor..🤦♀️
Teşekkürlerrr..😌
Cevap
10Cevap
Hayır bana güven vermezler.
Sahte bir mutluluk maskesi takan biri olduğum için kendim üzerinden konuşayım insanlar bana güvenir çünkü sahte maskem sadece kendi acizliğimi gizlemek için oluşturduğum bir maske bunun dışında hiçbir kişilik özelliğimi değiştirmeden yaşamıma devam ediyorum
Eğlence amaçlı yanımda bir müddet tutsam da usandığıma onu bir paçavra gibi buruşturup atarım.
Hayır asla güven vermez aksine itici gelir ve uzak dururum
Dozunda olmalı sempati ve mizah. Alay ettiğini düşünürüm ya da ciddiyetsiz biri olduğunu
Hayır asla vermez. Hiç sevmem öyle cıvık insanları.
Yılışık değilde tutarsız diyelim sevmem öyle insanları, hayatımda yeri yok
Ogggk kusuyorum görünce onları
Hiç sevmediğim insan tipi.
Yılışık insandan ne hayır bekleyebilirsin ki
Kaypak olur onlar zerre güvenmem
Tam tersine korkutuyor
Çevremde böylelerini barındırmıyorum..
Yok yok
Ben yılışık değilim sadece yalnızım
Bilmiyorum vermezler
Sanmıyorum
Hayır