Selâmlar!!
Çıkarınıza göre kişiliğiniz değişir mi...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selâmlar!!
Çıkarınıza göre kişiliğiniz değişir mi...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Menfaatime göre kişiliğim değişmez. benim kişiliğim her zaman aynıdır. yani karşımda ki kişi kim olursa olsun sırf yaranmak için kimseye bir şey yapmam. yapmadım da. ama karşımda ki kişi kötü biri ise bana kötülük yapıyorsa o zaman bende ona kötü olurum o ayrı bir konu. ama çıkar için kimseyle arkadaş olmam ya da çıkarım var diye beklentim var diye bir kişiye iyi davranmam. sadece benim için değerli biri ise iyi davranırım.
Yaşamımın hiç bir bölümünde çıkarlarım için eğilip bükülmedim.
İyinin de kötünün de Allahtan geldiğine iman edip öyle verdim mücadelemi. Kuluna kulluk, kuluna dalkavukluk etmedim. Belki de bu yüzden erken büyüdüm, erken çürüdüm hayat yolunda.
Üç günlük dünyada insan olmaktı asıl olan, insan kalmak. Eğilmeden, bükülmeden, adaleti ilke edinmiş insanların çoğalması dileğiyle.
Hayatım boyunca hiçbir zaman bulunduğum kabın şeklini almadı. Her zaman ne isem o oldum. Asla olduğumdan farklı bir insan görüntüsüne bürünmedim. Beni sevecek olan hep böyle sevsin mantığı ile hareket ettim.
Hayır değişmez.. Her zaman neysem öyle oldum.. Bu bana bunu yaptı bunu yapayım diye düşünmedim.. Benim karekterime yakışmayacak şeyler.. Ben büyüklerimden bunu öğrendim.. Sana taş atana sen gül at.. Babam kazanan sen olursun derdi.. Çok haklı iyi ki böyle bir aileye sahip olmuşum..
Cevap
19Cevap
Hayir değişmez menfaat gözeten bir kişiliğe sahip değilim. Bana ters düşen ne olursa olsun karşısında oldum menfaat çıkar gözetmeden.
Menfaate göre değil de adamına göre değişiyor..
O ince çizgiyi ayırt etmek zor.. Bukalemunlaşmakla herkese aynı değilim demek karıştırılırsa at izi it izine karışır..
Menfaatçi ve çıkarcı bir insan hiç olmadım.
Olamam da.
Kişiliğime ters çünkü.
Kimseden maddi ve manevi bir şey asla kabul etmem.
Beklemem.
Ağır gelir çünkü bana o yükün altına girmek istemem
Yoo hayır. Olmayacaksa hiç olmasın hile hurda istemem.
Fakat şöyle bir sey var sevdiğim bir insan için ödün verdiğim zamanlar oluyor allttan almalar falan. Kaybetme korkusundan kaynaklı şeyler. Onlar sayılmıyor dimj 😄
Üniversite zamanı öyleydim çünkü onlar da bana karşı yapmacıklardı. Gerekirse iş hayatında da olurum. Hak edene hak ettiği gibi davranırım.
Kişiliğim ne olursa olsun değişmez. Bazı hatalar yaparım o hatalarda, bana artı karakterime kadar tecrübe olarak geri döner..
Parasını saklayan ne bilim menfaatçi davranan kişileri sevmem hayatımda hayatım boyunca paraylada değişmedim çok parayı görmedik ama 😂
Menfatim için değiştirmem kişiliğimi neysem oyumdur.. hatta fazlaca olduğum gibiyim bu benim başıma bela oluyor 🤦
Sözde herkes için menfaat önemsizdir, kimse menfaatini düşünmez ama özde herkes menfaati için adam bile satar hâle geldi...
Değişmemesi lazım. Eğer değişiyorsa kişilik bozukluğu var demektir. O zaman da tedaviye ihtiyacınız var demektir. 😎
Maşallah kimse de menfaatçi değilmiş ne güzel
😂😂
Normalde sivri dilli biriyimdir ama üstlerime karşı dikkatli olurum
öyle olsa idi şimdi maddi olarak çok daha farklı yaşam sürerdim.
Menfaat uğruna dostluk kurmam, ya her şeyim ya hiç bir şeyim ortası yok
Menfaati için kılıktan kılığa girenler ötede oynasınlar 😄
Hayır tabi ki. Sadece bana olan davranışlara tutuma göre değişebilir. Etkiye tepki olayı.
Sadece adamına göre değişir. Yoksa menfaatle işim olmaz.
Aleyküm selam.
Hayır insana göre değişir, çıkara göre değil ~ ℳ
Asla. Ama değişen k an siz köpekler, ka h p e l er gördüm.
Asla! Menfaate göre değişen kişiliğe sahip insanlardan da uzak durun
Hayır nolursa olsun asla değişmez ben yine aynı ben
Kişiler, olaylar ya da çıkarlar değişebilir ama ben sabit kalırım..
Çıkar ilişkisi kurmadım insanlar ile ben
Hayır değişmez tabii ki
Öyle olan kişilere karşı değişiyorum
Hayır değişmez
O kadar düşmeyiz evelallah
O zaman kendimi inkar etmiş olurum.
Ben neysem oyun ama kisiden kişiy e degisir bazen herkeze hak ettigi gibi davranilmali
Kişiliğim hiç değişmez
Yok değişmez neysem oyum
İlk intiba ve aurasina bağlı olarak
Hayir
Yok değişmez
Yok.
Hayır asla
Hayır değişmez
Değişir
Asla değişmez.
Asla değişmez
hayır