Yaşadıklarımı hayatımı kaldıramıyorum intihar eşiğine geldim annem üzülür diye yapamıyorum. ölü gibiyim leş hayatım. duzelicek gibi de değil. psikolojim düzelmiyor beynimdeki düşünceler susmuyor psikologa falan da gittim ilaç da ictm yok sktğmn beyni düzelmiyor. Çok yoruldum kaldıramıyorum hiçbir şeyi artık gençliğim hayatım bitik. napsam düzelmiyor.
Güncellemeler
+1 yıl
..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İnşirah suresi okurmusun
O neden
Ferahlatir, dünyanın kiri üstünden alır manevi ferahlık veriri sıkıntıların azalır
İnancım kalmadı ki abi. Küçükken bir umutla dua edince düzelir diye inanirdm. artik umudum hevesim dini inancm kalmadi
Şeytan insanın en zayıf noktasından vuruyor vesvese verir ,
Yani insanın zafindan yaklaşarak sakın umitkesenlerden olma bir kapı kapanır 1000 kapı açılır geçecek o kötü günler
Geçmesi için ne yapacağım çünkü gecmiyo daha da kötüye gidiyor hep
Hz yunus balığın karnındayken şu duayı etmiş
Yunus Peygamberin Duası
İçinde bulunduğu durumdan kurtulması neredeyse imkansız iken Allah'a şu duayı etmiştir: Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn. Duanın Türkçe meali, "Seni her türlü noksanlıktan tenzih ederim. Şüphesiz ben kendine zulmedenlerden oldum." şeklindedir.
Bol oku dilini alıştır hersey geçer
Hersey düzelir emin ol
Düzelmiyor abi her günüm ağlayarak geçiyor
Anlatmak istermisin
Başka uğraşlar bul
Ne gibi
Kafanı meşgul edecek şeyler diyorum yeni bir dil öğren hobi edin işe gir bu tarz şeyler