Selâmlar!!
Var mı çevrenizde böyle sinsi insanlar...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selâmlar!!
Var mı çevrenizde böyle sinsi insanlar...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Hangimizin çevresinde yoktur ki bir müddet sonra anlıyorsun ama samimiyetsizligini illaki kalbinin çirkinliği yüzüne diline yansıyor , ben konuşan insandan değilde sessiz insandan çok korkarım daha çok dikkat ederim
Bana göre sinsi insanın tanımı daha çok arkadan iş çeviren insandır yani zaten bana göre sinsi bir insanın iyi olma olasılığı yok. tabi ki de komik eğlenceli olabilir. ama mesela bir şeyi başarmak için plan yapan gizli tutan kişilere güvenmiyorum ben güven vermiyorlar hiç. çünkü karanlık yönleri olur ya da mesela maipüle ederler insanları kandırmayı denerler
Cevap
14Cevap
İşte böyle yılanımsı bir şeyler onlar. Tatlı dili ile büyüler, sinsi sinsi yaklaşır, sarmaya başlar sonunda ısırır ve zehirini akıtır :D
Başlarını yesinler.😄
Eninde sonunda olacağı o zaten 😅
Dostun gibi davranıp arkandan canini yakacak her şeyi yapan yaratıklardır
Ondan hiçbir şey duyamazsın mesela ama arkandan kuyu kazıyordur.. Bir bakmışsın o çukura atmış seni ve hiç beklemiyorsundur ondan böyle bir şey..
Sonra şoklar şoku.🙄😄
Şoklar şoku mu b*lar b*ku mu takdir kamuoyunun.. 😄
Kendini uyanık sananlar anca b*ka sarar, sonra bi bakmışlar kazdıkları kuyuda kendileri var.😄
Üzerini kapatırız biz de.. 😄
Yaptığı tüm kötülüğü asla direkt değil de alttan alttan yapar. Bıyık altından iş çevirir, hali tavrı her zaman sakindir. Bu yüzden hiç suçlu duruma düşmez çünkü planlar her şeyi. Her zaman iyi gibi görünür ama tamamen maskedir. Her haltı sakin şekilde yaptığı için kimse onu fark etmez. Bir şey desen, aa ben ne dedim şimdi falan der, sen alındın falan der ve mutlaka işin içinden sıyrılır. Olan onun sinsiliğini fark edene olur, her zaman zarara o detayları fark eden hassas insan uğrar.
Dostun gibi davranıp arkandan iş çeviren insanlara ben sinsi diyorum.. Her şey çok güzel beni düşünüyor gibi gözükür ama aslında arkamdan kuyumu kazar.. İnce ince hissettirmeden yapar bunu yüzüne iki tatlı gülüş sırtını döndüğünde hançeri sağlayan tiplerdir..
Kesinlikle arkadan konuşan insandır. Fikri başka Zikri başka olan insandan korkacaksın
Yüzüne gülüp arkandan konuşan, iftira atan, kendi yaptığı kötü şeyleri sen yapmışsın gibi gösteren, içindeki kötülüğü dışarıdakilere belli etmemek için herkesin yanında kendini melek gibi masum gibi gösteren, kendini kusursuz sanan insanlar sinsiler
Fiile dökülene kadar ne düşündüğünü kestiremediğimiz, gerek sözel gerekse fiziksel olarak şeffaf olmayan, içten pazarlıklarını konuşmaktan çok düşünerek canlı tutan yanlış yetiştirilmiş, yanlış eğitilmiş insan tipi.
Genelde herkese yaranmaya çalışan, tabiri caizse yalaka olarak tabir edilen insan türüdür. Yüzümüze gülücük saçarlar ama arkamızdan da mezarımızı kazarlar
Sinsi demek bana göre içten pazarlıkli , nerede menfaat var ise oraya göre uyumlanan , iki yüzlü , samimi görünmeye çalışan ama içinin pisliği her alanına yansıyan insan
Yüze gülüp arkadan konuşanlar ya da arkadan konuştuğu kişi ile tekrar samimi olanlar 🤦♀️
Sinsi insan iyi niyetli değildir. Sezersin. Sürekli peşindedir kendini belli eder. Arkadaşınmış gibi görünür ama arkadaşın değildir.
Bazıları yanlış tanımış sinsileri, sinsi insan arkanızdan bile konuşmaz hiçbir şey söylemez içten içe halleder ne varsa ve ruhunuz dahi duymaz.
İnsanın karşısına çıkıp konuşacak yüzü cesareti olmadığı halde arkadan konuşan ve bunu ince ince işleyen kişidir
Benim bildiğim sinsi insan görselin yanımda melake kaldı 😄
Karda yürür izini belli etmez dicektim
Hiçbir şeyi bilmiyormuş gibi yapıp herşeyi bilen kişidir. Bana göre
Sinsi insana hiç tahammülüm yok valla hemen başını eziveririm hiç uğraşamam 😌💅
uluyorsa kurttur, yalıyorsa ittir derler. Yalaka ise sinsidir
Olmaz mı herşeye uyumlu sessiz durur ama içten içe düşmanlık fesatlık yapar
Yok herhalde görmedim hiç etrafımda öyle bişey olsada ben istemem.
Yalan söyleyen sizi çekemeyen iyiliginizi istemeyen tuzağa düşüren sizi satan size haksızlık yapan kötü birsey olunca öylece uzaktan izleyip ohhh diyen sizi kullanan aylarca sizi kullanan birisi sinsi haindir.
Sanki seni düşünüyormuş gibi akıl verir ama düşündüğünüzde aslında verdiği akıl sadece kendi menfaatine göredir. Uzak olsunlar mümkünse
Sinsi çok benden uzak olsun 😅
Neyse ki kendi kendilerini çabuk ele veriyolar.😄
Gebermesinler eğleniyoruz.😄
Küçücük beyinleriyle adam çarpmaya kalkmasınlar.😄
Bu sitenin yüzde doksanı diye tanımlasam 😄
😄😄
Öyle değil mi 😄
Bilmem ki ben.🤷♀️😄
Bilme, görme, duyma😄
Safa yatıp izlemek daha güzel. 😄
Herkes kendini akıllı sanmaya devam etsin😄
Naparlarsa yapsınlar.😄
Kimin umrunda 😄
Bakim benim değil.😄
Benim de değil 😄
Sinsi olup sütten çıkmış ak kaşık gibi davranıyorlar.
Adı üstüne sezdirmeden kötülüğünü yapmaya çalışır. Uzak olsun, tüylerim ürperdi 😀
Sitede gizli şekilde cevap yazanların hepsi sinsi
Yüzüne gülüp arkadan kuyuyunu kazanlar...
Herkesle samimi olanlar
Arkadan iş çeviren her insan sinsidir bana göre
gizliler sinsidir açık net 😂
Dost görünümlü düşmandır
Yüzüne gülüp de arkandan kuyunu kazan kişidir.
Yapabileceklerini kendi bile bilemeyen
Yüzüne farklı arkandan farklı konuşan tipler
Göründüğü ile olduğu bir olmayanlar
Sessiz, yılan gibi sinsi ve zehirli
İçten pazarcıklı kişiler
Söylemesi gerekeni söylemesi gereken yerde susan.
Yengeç burcu kişisi
Yılan 🐍
Kendi çıkarı için her şeyi yapandir
Ben onları iyi biliyorum..
Yüzüne gülüp arkandan konuşan
Kurnaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?