Kişilik & Karakter Kendi isminizin son 2 harfini çıkardığınız da ne kalıyor? MrsCanselll-_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Hadi biraz da eğlenelim jsjdj bakalım kimlerden komik şeyler çıkıcak 😄#Morp ❣ Kendi isminizin son 2 harfini çıkardığınız da ne kalıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Biliyorsun zaten ama söyleyim Bar kaldı sjsjsj 1 0 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Aşk ile, tutku ile ilgili bir isim.. şaiirler /sanatcılar hep kullanır.. 😅 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Buram buram burcu burcu kokar buralar.. 😄 0 3 Yorumla MrsCanselll-_ +1 yıl Anladım ki 🤣🤣 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Tamam sus.. 😄 Yorumla MrsCanselll-_ +1 yıl Hahahah tamam 😄 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Şük kalıyor haydaaa 😂😂 0 10 Yorumla MrsCanselll-_ +1 yıl penis diye okudum 🤣🤣🤣 Yorumla MrsCanselll-_ +1 yıl Lan oha ne çıktu Yorumla MrsCanselll-_ +1 yıl Şükü sil yorumlarımı jshdjsj Yorumla SkrErd37 +1 yıl Lağğnnn Yorumla SkrErd37 +1 yıl Hayır djdjdöskdjdödödödş Yorumla SkrErd37 +1 yıl Soru sahibinin bana dediğine bak aaaa ayıp ayıp djdjdls Yorumla MrsCanselll-_ +1 yıl Ç ü k yazmıştım yaa jwjdjsjjf Yorumla SkrErd37 +1 yıl Laağğnnn djdkxlxl Yorumla MrsCanselll-_ +1 yıl 😂😂😂😂😂 oy çatladım jshfjsjdjs Yorumla SkrErd37 +1 yıl https://youtu.be/P69TodoHWqc Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sen biliyorsun zaten 😬 0 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 870 cevap paylaştı. Hüsey kalıyor. 0 0 Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hak :d 0 0 Yorumla
Uluocakerem Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 799 cevap paylaştı. Em kaliyor 🙈🙈☺️ 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Biliyorsun zaten ama söyleyim Bar kaldı sjsjsj
Aşk ile, tutku ile ilgili bir isim.. şaiirler /sanatcılar hep kullanır.. 😅
Buram buram burcu burcu kokar buralar.. 😄
Anladım ki 🤣🤣
Tamam sus.. 😄
Hahahah tamam 😄
Şük kalıyor haydaaa 😂😂
penis diye okudum 🤣🤣🤣
Lan oha ne çıktu