Diğer Bu harfleri kullanmayınca isminiz ne oluyor? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Gel vatandaş gel, adını öğrenmeden gitme. Güncellemeler+1 yıl Leyn niye eksik harf veriyorsunuz, iyi bakıp söyleyin. Kütük memuruna yalan beyandan içeri aldırırım bak. Bu harfleri kullanmayınca isminiz ne oluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Diğer konusunda 722 cevap paylaştı. Adımın tamamı yazılıyor ama son harfi E olmuyor. 2 0 Yorumla
QueenOfSea Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Küfür gibi harler kalmıs geriye.. adımdan eser yok🤣🤣 2 0 Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Adım bu harfler kullanmazsa çıkmıyor😄 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Tebrikler Ajan Sertifikası veriyoruz size Yorumla dynamiteee +1 yıl Öyle mii Yorumla
CerenKaaya Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 87% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. İsmim C oluyor sjsj :D 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Ceren Yorumla terziayca +1 yıl Bir fıkra vardı aklıma o geldi Yorumla
gizemligizemama Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Gz oluyor sadece ndndns 2 1 Yorumla Soran +1 yıl İ yi saçına toka mı yaptın Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl İsmim h oluyor 2 13 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl @lotus-patra gih gih gih 🤣🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Hakancım ne gülüyorsunuz Yorumla u lotus-patra +1 yıl @Dördüncümurat4 işin gücün benimle uğraşmak😂 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl @lotus-patra ben gülüyordum sadece yanlışlıkla etiket yapmışım 🤦🏻♂️ Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Gülesim gelmişti 🤣🤣 Yorumla u lotus-patra +1 yıl İnsan yanlışlıkla nasıl etiket yapar yalancı 😂 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl @lotus-patra insan olan yapmaz ama benek gibiyse yapar 🤫🤫 Yorumla u lotus-patra +1 yıl "benim gibinin" tanımını yap çabuk bana murat efendi 🙄 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl @lotus-patra bak o tırnak içine aldığın onu bile yazmayı becerememişim 🤦🏻♂️ Yorumla u lotus-patra +1 yıl Yani sen, ben beceriksizim mi demek istiyorsun 😂😂😂 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl @lotus-patra ha şunu bileydin 🙄 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Valla bana laf yetiştirirken gayette beceriklisin haksızlık etme kendine 😂 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl @lotus-patra 😂 o zaman ya sen benden de beceriksizsin ya da 🤣 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Sadece C harfi oluyor :D 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Can, Caner. Yorumla
yolun_yolcusu88 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl U tek kaldı 😅ismimdeki bütün harfler silinmiş 2 11 Yorumla Soran +1 yıl Suna Yorumla yolun_yolcusu88 +1 yıl Hayır 6 harfli Yorumla Soran +1 yıl Asuman Yorumla yolun_yolcusu88 +1 yıl Hayır 😅 Yorumla yolun_yolcusu88 +1 yıl Aaa "i" harfini görmemişim. Geriye u ve i kalıyor 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Yakaladım kimliğin ortaya çıktı Yorumla yolun_yolcusu88 +1 yıl Aa öyle mi 😱😱 Yorumla Soran +1 yıl Birde i var diye hedef şaşırtıyor uyanık Yorumla yolun_yolcusu88 +1 yıl Yok valla şaşırtmaca değil gerçekten görmemişim onu, 😅 Yorumla Soran +1 yıl Seni İlknur seni Yorumla yolun_yolcusu88 +1 yıl 😅😅😅 Yorumla
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl Diğer konusunda 640 cevap paylaştı. Yç oldu teşekkürler 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Ayça Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl İsmimden nefret ettim bir an😄 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kayıp mı oldun Müge Anlıyı arayalım mı Yorumla khaixx +1 yıl O kadar da değil 😂 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Adım yok lan jxksmdm 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Yazık Yorumla
BihterHaznedar_ Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl V✌🏻💜wow o harfleri silince bile âşık olduğum erkeğin adı kalıyor😎 yani ben bitsem bile o kalır amma fedakar kızım.😍 1 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bir harf kalıyor. Ben aslındaa yoğuummm 😃 2 0 Yorumla
Gizemmmmmli Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 488 cevap paylaştı. İsmim olmuyor mzlwlxls 2 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 512 cevap paylaştı. Geriye ne kaldiki ben yokmuşum bitmisim 2 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl İsmim kalmıyor la 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Kemal Yorumla
sheeher Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 77% +1 yıl Sadece Y oluyor 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Aleyna Yorumla sheeher +1 yıl Hayır ilk harfi y Yorumla Soran +1 yıl Yaren Yorumla sheeher +1 yıl Yess Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Zh sadece 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Zehra Yorumla
UzaydakiTırtıl Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hi oluyor. 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Hilal Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Y kalıyor 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Aleyna Yorumla _Petunya_ +1 yıl Dıııttt bilemedin Yorumla Soran +1 yıl Ayşe Yorumla
madina1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İ sadece.. 2 3 Yorumla Soran +1 yıl İrem Yorumla madina1 +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl Sibel Yorumla
yazar_1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Y kaldı bir tek 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Ayşe Yorumla yazar_1 +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl Aysel Yorumla yazar_1 +1 yıl Aleyna Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Güüz sevdim hee 😂 2 2 Yorumla efulimmm88 +1 yıl Yazmasaydın bari acık acık😂 Yorumla Soran +1 yıl Hahahahaha :Dd Yorumla
Matmazellz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Sadece Y 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Ayşe Yorumla Matmazellz +1 yıl Aybüke. Yorumla Soran +1 yıl Ü yü saçına toka mı yaptın Yorumla Matmazellz +1 yıl Hı o da varmış. Yorumla
gururlufakir Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Hf kalıyor 2 5 Yorumla Soran +1 yıl Hafsa Yorumla gururlufakir +1 yıl hedef knk Yorumla Soran +1 yıl Çocukları alalım pistten Yorumla gururlufakir +1 yıl adım bu diyorum, sen ne diyon Yorumla Soran +1 yıl Hedef diye isim mi olur Yorumla
idraketmekzoriş Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl zi.. 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Nazmi Yorumla idraketmekzoriş +1 yıl azadi Yorumla Soran +1 yıl Allahtan söyledin, mesaiyi seninle bitirecektik. Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Cİ oluyor 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Ecrin Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Cassie hehe Yorumla Soran +1 yıl Fransızca da Cassie, Arapça da Ecrin demek bildim işte Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Aa tebrikler o zamann 🥳 Yorumla
BerkaySimsek95 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Y. Fjfjdjdjdjdjdn 2 5 Yorumla Soran +1 yıl Eymen Yorumla BerkaySimsek95 +1 yıl Hocam... Yorumla Soran +1 yıl :Dd Eymen sin Berkay değilsin Yorumla BerkaySimsek95 +1 yıl Seni mi kırıcam. Eymenim ulan. EymenSimsek95 Yorumla Soran +1 yıl Bu daha iyi oldu 👍 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Diğer konusunda 381 cevap paylaştı. İsmim yok ajajajaj 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Kemal Yorumla Salihydnxyz +1 yıl Yok la isimim yazıyor zaten de İ kalmış pardon görmedim onu 😁 Yorumla Soran +1 yıl Git kendine gözlük al, H de var sevdalı Yorumla Salihydnxyz +1 yıl Bu yorumu yazmamışım farzet sjsjsjsjsjjs Yorumla
Birisinebakıpçıkacam Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl İsimden ve soyisimden sadece H harfi kalıyor 🤣 0 0 Yorumla
şevval_2003 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl vv oldu 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Avva Yorumla şevval_2003 +1 yıl nick... Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum çaktırma Yorumla
Ege_Guzeli Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sadece Ü:) 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ümran Yorumla Ege_Guzeli +1 yıl Değil Yorumla
Trilingual Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl V :d 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Vildan Yorumla Trilingual +1 yıl . . V. Yorumla Trilingual +1 yıl Yokk 😁😁 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha, Vildan işte yakalandın Yorumla Trilingual +1 yıl Neva bee Yorumla Soran +1 yıl Bir şey yok :Dd Yorumla Trilingual +1 yıl 🫠 Yorumla
TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl HT oluyor. Aslınds buğlemde o takma adım benim 😅 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl U oluyor.. 😅 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Dursun Yorumla terziayca +1 yıl Ahahah Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Yok değil.. 😄 Yorumla Soran +1 yıl Onur Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sadece z harfi kalıyor 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. İsmim silinmiş tamamen sıfkdksks 0 0 Yorumla
Sanal_Adam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. İsimsiz kalıyorum 🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl J oluyor 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Jale Yorumla Cevap sahibi +1 yıl dogru Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Adımın tamamı yazılıyor ama son harfi E olmuyor.
Küfür gibi harler kalmıs geriye.. adımdan eser yok🤣🤣
Adım bu harfler kullanmazsa çıkmıyor😄
Tebrikler Ajan Sertifikası veriyoruz size
Öyle mii
İsmim C oluyor sjsj :D
Ceren
Bir fıkra vardı aklıma o geldi
Gz oluyor sadece ndndns
İ yi saçına toka mı yaptın
İsmim h oluyor
@lotus-patra gih gih gih 🤣🤣🤣🤣
Hakancım ne gülüyorsunuz
@Dördüncümurat4 işin gücün benimle uğraşmak😂
@lotus-patra ben gülüyordum sadece yanlışlıkla etiket yapmışım 🤦🏻♂️
Gülesim gelmişti 🤣🤣
İnsan yanlışlıkla nasıl etiket yapar yalancı 😂
@lotus-patra insan olan yapmaz ama benek gibiyse yapar 🤫🤫
"benim gibinin" tanımını yap çabuk bana murat efendi 🙄
@lotus-patra bak o tırnak içine aldığın onu bile yazmayı becerememişim 🤦🏻♂️
Yani sen, ben beceriksizim mi demek istiyorsun 😂😂😂
@lotus-patra ha şunu bileydin 🙄
Valla bana laf yetiştirirken gayette beceriklisin haksızlık etme kendine 😂
@lotus-patra 😂 o zaman ya sen benden de beceriksizsin ya da 🤣
Sadece C harfi oluyor :D
Can, Caner.
U tek kaldı 😅ismimdeki bütün harfler silinmiş
Suna
Hayır 6 harfli
Asuman
Hayır 😅
Aaa "i" harfini görmemişim. Geriye u ve i kalıyor 😅😅
Yakaladım kimliğin ortaya çıktı
Aa öyle mi 😱😱
Birde i var diye hedef şaşırtıyor uyanık
Yok valla şaşırtmaca değil gerçekten görmemişim onu, 😅
Seni İlknur seni
😅😅😅
Yç oldu teşekkürler
Ayça
İsmimden nefret ettim bir an😄
Kayıp mı oldun Müge Anlıyı arayalım mı
O kadar da değil 😂
Adım yok lan jxksmdm
Yazık
V✌🏻💜wow o harfleri silince bile âşık olduğum erkeğin adı kalıyor😎 yani ben bitsem bile o kalır amma fedakar kızım.😍
Bir harf kalıyor. Ben aslındaa yoğuummm 😃
İsmim o harflerde yazıyor 🙄
Yz oluyor bu ne loooo
Aa benim ismim t mış
İsmim olmuyor mzlwlxls
Geriye ne kaldiki ben yokmuşum bitmisim
İsmim kalmıyor la
Kemal
İsmim İ oluyor
Yü oluyor xjck
Sadece Y oluyor
Aleyna
Hayır ilk harfi y
Yaren
Yess
Zh sadece
Zehra
Hi oluyor.
Hilal
Y kalıyor
Aleyna
Dıııttt bilemedin
Ayşe
İ sadece..
İrem
Hayır
Sibel
Y kaldı bir tek
Ayşe
Hayır
Aysel
Aleyna
Güüz sevdim hee 😂
Yazmasaydın bari acık acık😂
Hahahahaha :Dd
Tuğc
Tuğçe
Sadece Y
Ayşe
Aybüke.
Ü yü saçına toka mı yaptın
Hı o da varmış.
Hf kalıyor
Hafsa
hedef knk
Çocukları alalım pistten
adım bu diyorum, sen ne diyon
Hedef diye isim mi olur
zi..
Nazmi
azadi
Allahtan söyledin, mesaiyi seninle bitirecektik.
Cİ oluyor
Ecrin
Cassie hehe
Fransızca da Cassie, Arapça da Ecrin demek bildim işte
Aa tebrikler o zamann 🥳
Y. Fjfjdjdjdjdjdn
Eymen
Hocam...
:Dd Eymen sin Berkay değilsin
Seni mi kırıcam. Eymenim ulan. EymenSimsek95
Bu daha iyi oldu 👍
Ft :ddd