Ölümsüz mü olmak isterdiniz, zamanda yolculuk yapabilmek mi? Siz hangisini neden seçerdiniz?
Ölümsüzlük iyidir.
Zaman yolcusu olmak daha iyidir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ölümsüz mü olmak isterdiniz, zamanda yolculuk yapabilmek mi? Siz hangisini neden seçerdiniz?
İstediğim kişinin canını alabilmek isterdim. Onun yaşam süresini kendime aktarabilmek daha iyi olurdu. yanlızca ölümsüzlük keyifsiz. Öldürmekte lazım 💅💅💅
Zamanda yolculuk daha bi cazip geldi bana ölümsüzlükten sıkılırım ben bana sürekli değişiklik lazım
Ölümsüzlük ne güzel hiç bişi olmadan ölmem içte etkilemez
ben de zaman yolcusu olmak isterdim. o kişi için sürekli aynı ana gider gelirdim
hımhım hımda hımhım yar
he valla. bi de ahmet kuralın tüpçü fikreti koştu beynimde :D
wıyy he
Cevap
14Cevap
Zamanda yolculuk yapmak isterdim. çünkü kimse ölümsüz olamaz yani dünya bir gün yok olacak.
Zamanım dolunca olmam gereken yere gitmeyi istiyorum..
Şu boktan dünya da çok yaşayıp ne hal edicem, zamanda yolculuk yapıp her dönemin tadını çıkarır sonra da gönül rahatlığıyla ölürdüm.
Neden ölümsüz olmak ister ki insan zmaana gelince gitmeli hu dünyadan ama zamanda yolculuk yaparak geçmişteki hataları düzeltebilir bence
Ölümsüzlük flan istemem. Bir an önce öleyim kurtulayım
1. si mümkün değil 2. si olabilir
ölümü geciktirebiliriz o da bir yere kadar
Zamanda yolculuk. Ölümsüzlük bence kendine cezan olurdu.
ölümsüz olursun şansın yoksa aç aç gez. ama zaman yolcusu olursan köşesin.
zamanda yolculuk boş o zamana müdahale edemiyorsun ölümsüzlük iyidir
Zamanda yolculuk konusunda eğer olay akışına müdahale edebiliyosak onu seçerdim ama diğer türlü ölümsüzlüğü
Zamanda yaşıyoruz zaten. Yolcu da burada. Dünya Geneli Tüm Nefes Alan Canlılar Oluyor. Yolcuyuz evet, nereye diye sorursan herkesin gideceği tek yer var. İlk ve Son Durağın olduğu yer. Zamanda Yolculuk orada başlar.
5 yıl zamanda geleceğe yolculuk yapardım 🤠
Zamanda yolculuk yapabilme özelliği isterdim ölümsüz olmak çok zor bana göre tüm sevdiğin insanlar gözü önünde ölüyor ve sen ölmeden olanlari izliyorsun kafayı yer insan
Milyonlarca yıl yaşamanın gereksiz. ve çok itici oldunu düşünüyorum o yüzden zamanda yolculuk özellikle 2123 yılına gitmeyi isterdim
Ölümsüz olunca bir yerden sonra insan sıkılıyor yaşamaktan o yüzden zamanda yolculuk
Zamanda yolculuk
Zamanda yolculuk yapabilmek isterdim.
Zamanda yolculuk kesinlikle
Zamanda yolculuk yapabilmek isterdim
Zamanda yolculuk yapmak isterdim.
Zamanda yolculuk yapabilmek
Zamanda yolculuk yapmak daha mantıklı.
Zamanda yolculuk yapabilmek daha keyifli olurdu..
Zamanda yolculuk
Zamanda yolculuk
Ölümsüz olayım ben
Ölümsüz kesinlikle
Zamanda yolculuk
Zamanda yolculuk
Zamanda yolculuk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?