Bir insanı nasıl tanımaya çalışırsınız? Bir tanıdığınıza sorarak mı.. Yoksa kendisine sorarak mı tanımaya çalışırsınız..

Bir insanı nasıl tanımaya çalışırsınız? Bir tanıdığınıza sorarak mı.. Yoksa kendisine sorarak mı tanımaya çalışırsınız..
Bir kişinin hayata karşı bakış açısı, onu tanımaya yardımcı olur, mesela sürekli şikayet eden biriyse, muhtemelen en başta kendini sevmiyor ve şikayet ettikleriyle besleniyordur, dolayısıyla hayatının her yerinde her zaman şikayet etmeye devam edecektir. Tam tersi olumsuzlukları olumluya çevirebiliyorsa bir insan, bu onun mutlu olma çabasını ve iyimserliğini gösterir.
Benim için özel birisi değil ise merak bile etmem.
Hayatıma girecek insanla illaki hasbihâl etmek gerekir. Kişi kendini belli eder. Muhabbet ederken sen onda huzur buluyorsan Baharın da Güneşin de karşında demektir.
Kişi nasıl bakar ise karşısında onu görür. Aklın kapısını açar isen sadece sıradan birini görürsün. Kalbinin kapısını açar öyle bakar isen herşeyi görürsün.
Onunla sohbet etmeye çalışırım çünkü başkalarına sorsam farklı şeyler diyebilirler emin olamam direkt ben sohbet etmeliyim tanımak için 🙂
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim.. 😊
İçini dışına çıkartarak 😅 buz dağın en derinine inerek, görünen kısmını herkes bilir görür çünkü ama görülmeyendir asıl önemli olan
Kesinlikle en derinini bilmek herkese nasip olmaz.. 😄
Rica ederim.. 😍
Cevap
7Cevap
Kendisine sorarak zamanla öğrenirim...
Gözlerine bakamadığım, yüz yüze tanımadığım insanı sadece burada yansıttığı kadar tanıyabilirim.
Öncelikle seninle konuşmasına bişeyleri paylaşmasına izin vermeli müsait zamanlarda ona vakit ayırmalı ve değerli hissetirmeli zamanla her şey bu sıralar ülkedeki durumlardan dolayı insanlar tedirgin yok acaba bu kötü niyetlimi falan die erkeklerde bu konuda çekingen iyi niyetli olanalr için söylüyorum tqbi
Sen ne düşünüyosun peki bu konuda buarada ekleyebilirmiyim seni Seni tanımama izin veirrmisin?
Ordan burdan duymayla değil bizzat tanırım benim için karekter önemlidir karekterine hal ve hareketlerine oturmasına kalkmasını göre göre karar veririm
Özellikle dinine bakarak
Zamana birakmak gerek... bazen öfkelenince nasil davranir, mutluken, kimlere nasil davraniyor vs vs
Kendisine sorarak. başkaları küs olabilir sevmeyebilir. olımsuz yorum yapabilir. kemdisinddn duymak daha doğru olur
Önce klasik sıkıcı soruları sorarım. Sonra zamanın akışına bırakırım. En tatlı süreç budur
Tanımıyorum kimseyi artık
Kendim tanıyacak kadar olgunlaştım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?