Kişilik & Karakter Meditasyon yapan var mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bisey sorcam Meditasyon yapan var mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 156,4b cevap paylaştı. Yapmıyorum maalesef 0 0 Yorumla
elzemi Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Yesss sir 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Meditasyon yaparken titresim hissetmek ne anlamaa gelir Yorumla elzemi 1 yıl Nefes alma şeklinle alakalı olabilir. diyafram nefesi almalisin ve çok dingin bir şekilde alıp vermelisin Yorumla Soran 1 yıl Zaten öyle yapıyorum ben de Yorumla elzemi 1 yıl Nefesi verirken hiç nefes kalmaması lazım. Kendini sıkıyo da olabilirsin Yorumla Soran 1 yıl Kendimi sikmiyorum da tam odaklanamıyorum yine de yaa Yorumla Soran 1 yıl Sıkmıyorum* Yorumla elzemi 1 yıl Egerki bişey düşünmeden edemiyosan nefes alıyorum nefes veriyorum diyebilirsin içinden Yorumla elzemi 1 yıl Aklına bişeyler geliyosa gitmesine izin ver Yorumla Soran 1 yıl Tsklerr Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 427 cevap paylaştı. Evett 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sor kızım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sen kimsin mkzim diyon Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kız değil misin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yapmıyorum maalesef
Yesss sir
Meditasyon yaparken titresim hissetmek ne anlamaa gelir
Nefes alma şeklinle alakalı olabilir. diyafram nefesi almalisin ve çok dingin bir şekilde alıp vermelisin
Zaten öyle yapıyorum ben de
Nefesi verirken hiç nefes kalmaması lazım. Kendini sıkıyo da olabilirsin
Kendimi sikmiyorum da tam odaklanamıyorum yine de yaa
Sıkmıyorum*
Egerki bişey düşünmeden edemiyosan nefes alıyorum nefes veriyorum diyebilirsin içinden
Aklına bişeyler geliyosa gitmesine izin ver
Tsklerr
Evett
Zaman zaman evet
Sor kızım
Sen kimsin mkzim diyon
Kız değil misin