Kişilik & Karakter Kendini nasıl hissediyorsun KScan ? Valse01 Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben iyiyim 👍🏻🤗 Güncellemeler+1 yıl : )) Güncellemeler+1 yıl https://youtu.be/VYCOg-yglNM Kendini nasıl hissediyorsun KScan ? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Kötü hissediyorum maalesef 0 3 Yorumla Valse01 +1 yıl Neden Valse01 +1 yıl Bu arada ben de bk gibiyim iyiyim dedim ama sen bi de benim içimi gör u Barış_LonelyForever +1 yıl İyi olursun umarım üzülme
GelişmemLazım Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Yanlız anlamsız kimsesiz kimse ile muhabbetim yok kinuşmam yok hiç adam gibi matrak uzun bir sohbetim olmadı hem kısa kesiyorum takıntı oldu 0 0 Yorumla
MorettiMichael Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı. Gayet iyiyim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kötü hissediyorum maalesef
Neden
Bu arada ben de bk gibiyim iyiyim dedim ama sen bi de benim içimi gör
İyi olursun umarım üzülme
Yanlız anlamsız kimsesiz kimse ile muhabbetim yok kinuşmam yok hiç adam gibi matrak uzun bir sohbetim olmadı hem kısa kesiyorum takıntı oldu
Gayet iyiyim
Stresli.
Yorgun
M*l gibiyim şu an
Şule aydın gibi heyecanlı
Hep iyi ol :))
Eh işte