Kişilik & Karakter KS halkı duygularınız ne durumda? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hep dalga geçer, trol soru sorardım ama dün sevdiğim kız gerçekten evlendi 🥺Duygularım darma dağın 🚬 Güncellemeler+1 yıl İkici hoşlasdığım kız da nişanlamış :( KS halkı duygularınız ne durumda? Cevapla Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Duygularım yok ki robot gibi yaşıyorum. üzüldüm knk geçer umarım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Geçer yaw dünya da karı çok u Barış_LonelyForever +1 yıl Adamm
pars1453 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Üstad sana üzüldümTelli babaya döndünHer hoşlandığın kız evleniyor 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Sevenleri kavuşturmak sevap derler 🚬 Yorumla pars1453 +1 yıl Kanka banada yardım et bir kıza yürüO kızla ben nişanlanayım Yorumla Soran +1 yıl Senin kısmetin de kapalı aga be 🚬 Yorumla pars1453 +1 yıl Ağa hayatımdaki kız sayısı 14 ü aştı eski sevgili sayısı olmuyorEn son 16 olmuştuTek istediğim kıskanç deli dolu bir kız yok mu koca ülke de böyle bir kız Yorumla pars1453 +1 yıl Üstad bir oku üfleİyi olak Yorumla Soran +1 yıl Ülke dolu laaa bulursun öyle fsfs Yorumla pars1453 +1 yıl Bir insana hep mi ruhsuz ilgisiz kıskanç olmayan denk gelir Yorumla Soran +1 yıl Şansın yok agaa bu defa bulcan içime doğdu Yorumla pars1453 +1 yıl İnşallah Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Aga be, Allah düşman başına vermesin. Değişik yine duygularım ¢ 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 🥺🥺
Sleepy_GirlllL Takip Et Xper 5 Yaş: 109 , eic 97% +1 yıl Ayy ciddi olamazsın 🥺moralim zaten bozuktu daha da bozuldu ki şimdi 🥺🤧 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Duaa et bari diğer hoşlandıklarım evlenmesin 😔😔 Yorumla Sleepy_GirlllL +1 yıl Hıhım edicem🥺 Yorumla
yasinnn22 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Duygu mu? https://youtu.be/aNeA_oZ8Yro 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben duyguyu sadece karı ismi olarak bilirim 🚬 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Geçmiş olsun üzülme be arkadaş İnşallah birgün sende mutlu olursun 🤲 0 0 Yorumla
Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl off bugün sana yakalım be 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sadece bu gün mü 👉👈 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Duygularım şu an gayet iyi durumda sonunda. d 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sen de gidip bir tebrik etseydin 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Niyeyeymiş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Delikanlılığa o yakışır da ondan Yorumla Soran +1 yıl Kavatlik olmasın o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır yürekli cesaretli insanlar bunu yapabilir niye gidip tebrik etmedin Yorumla Soran +1 yıl Çünküsü o ara başka kızı seviyordum 💅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Madem başkasını seviyorsun duyguların neden bayılıyor açıkla he açıkla Yorumla Soran +1 yıl Çünküsü niye benimle evlenmedi dedim 👉👈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belki uygun bir eş değildir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değildin Yorumla Soran +1 yıl Biliyom zaten Allah kadınları benden koruyoo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belli Yorumla Soran +1 yıl Ayıp ettin koçum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Duygularım yok ki robot gibi yaşıyorum. üzüldüm knk geçer umarım
Geçer yaw dünya da karı çok
Adamm
Sad post.
🚬
Üstad sana üzüldüm
Telli babaya döndün
Her hoşlandığın kız evleniyor
Sevenleri kavuşturmak sevap derler 🚬