23 yaşındayim hayatimin her gün aynı geçti kalk okula git gel yemek ye uyu başka da hiçbir şey olmadı. Biraz umut yarattim güzel şeyler olur mu diye yok anam hiçbi olacağı yok hayatım boyunca yalnız başıma yasicam ben ne aşkta ne sosyal hayatta ne derste hayatım güldü. Beceremedim işte napiyim ama arada hala ufakta olsa umudum oluyor zaten evren sonra bana cevabını veriyor sen kimsin de mutlu olacakmışsin diye... Ama bu duygu arada yine geliyor tamamen nasıl yok ederim arkadaşlar? Bunu yapan oldu mu
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bir şeyler beklemeyi ve bu islerle uğraşmayı bırakıp gercek islerine yoğunlaşman lazım. Olursa zaten olur.
İşte bunu bir anlatabilsem.. o küçücük umut... Hiç beklentim olsun istemiyorum öyle tek başıma hayatımı yasiyim
Sevgi eksikliğinden kaynaklı sanırım. Kadınsın bir de ilgi ve sevgi daha cok isterseniz bu yüzde daha çok gündemine getirmen normal ama maalesef işler böyle yürümüyor. Ben alıştım ama zoraki oldu. Fazla boş kalmamaya ve derin düşünmemeye çalışsan daha iyi aslında.
Şöyle bir ailem vardı bana 2 güzel cümle söyleseler ( özellikle annem hatta annem) 5 kere hakaret ederdi bugün bile essek senden daha akıllıdır tarzda şeyler söyledi. Sebebi de hala ingilizceyi tam olarak konuşamıyor olmam aldığım kurslara rağmen. Haklı kadın herhalde essek en azından yük taşıyor ben onlara yük bindiiryorum maddi. kus olsamda uçsam keşke sonra da denizin içine girsem
Haklısın bakalım elinden geldiği kadar salmaya çalışıcsm herşeyi
Böyle düşünürsen benim gibi kafayı yersin ve kendini cok değersiz hissedersin. Gönül işlerini sal evet de gercek işlerini salma yoksa aynı düzen sadece devam ettiğiyle gider. Nereliydin?
Bende de aynı umudu kaybetmemek gerekiyor. Bir noktada bizim yüzümüz de gülecek
İnşalah atanirsiniz 🙌🏻
İnşallah
senin sonun hayra alamet değil
Hadi canım şaka yapıyorsun
sen bitmişsin agam
😂😂 bu üzüntü içinde güldürdün sağ ol
sen var ya bi manita yapsan ne derdin kalır ne tasan :d arkadaşlarına söyle ayarlasınlar bi dene
Kanka işin garibi de o güzel alımlı biriyim biliyorum herks kendine öyle der de ne biliyim öyleyim bence arkadaşlarm hiç sevgilim olmadgina hala şaşırır da kısmetim bağlı herhalde olmuyor. Anca uzaktan bakıp sosyal medyadan yazıyorlar bide benim şeyim var her zaman en iyisini arıyorum. Ama herhalde en iyilerine de ben layık değilim ondan olmuyo gerçekten. Hem sevgili beni napsin ben adamın suratına bile bakamam ki değersizin essegn tekiyim
öncelikle kendini aşağılamaktan vazgeç. özgsaygın olsun biraz. İkincisi , en iyisini arayarak hiçbir şey elde edemezsin çünkü en iyisi diye bişey yok aw. karşı cinse tam olarak nasıl kriter koyduğunu bilemiyorum fakat beklentini düşürüp farklı yerlerden mutlu olmaya çalış. Mesela boy takıntın varsa eğer bunu gözardı edip adamın başka artılarına odaklan
Senin için prblem değil se sohbet edebilir miyiz
Ünüversite mezunumusun
Okuyorum. Biri bu yıl biticek ama açıktan olan
Birey olamamissin ki
Çok doğru. Gerçekten olamadım. Allah bana bazı insanlara dünyaya adapte olmak için verdiği şeylerden yoksun birakmis. Uyduramiyoum ayak. Millet evleniyo kariyer yapıyor çocuk yapıyor ben bazen karnımı doyurmaya bile üşeniyorum.
Sen de yapsana isyan edeceğine. Uzay cagindayiz
gülsün artık
Gülmez artık 23 yıl gülmemis şimdi mi gülecek
Evet. ben 28 den sonra yaşamaya başladım
Sizin adınıza sevindim de cidden beni bulma. Yoruldum artık
*bulmaz
arkadaş olalım. düzeltirim seni