Size dair, düşüncelerinize, hayallerinize, hayatınızdaki bir insana dair... Dün olmayıp da bugün gerçekleşen bir olaya dair...
Dün olmayan ama bugün gerçekleşen farklılık durumları var mı hayatınızda? 🍀

Size dair, düşüncelerinize, hayallerinize, hayatınızdaki bir insana dair... Dün olmayıp da bugün gerçekleşen bir olaya dair...
Dün olmayan ama bugün gerçekleşen farklılık durumları var mı hayatınızda? 🍀

Hayır maalesef dün ile bugün arasında değişen bir şey olmadı benim için her şey aynı devam ediyor ama bu güzel bir şey yani güzel bir şey olmasa bile en azından kötü bir şey olmadı diyorum buda benim için bir artı. ama tek kötü yanı sıkıcı oluyor çünkü hayatım genel olarak monoton ilerliyor oldukça buda beni bazen sıkıyor ama bugünden şikayetim yok başka şekilde.
Mayis ayına girdik gireli kendimi yeni doğmuş gibi hissediyorum gerçekten nazar değmesin diye içimden duâlar etsemde..☺
Adımımı nereye atsam güzel mücizeler oluyor ve her halime şükrediyorum; eli öpülesi annemin duâları sayesinde belkide kimbilir. Allah razı olsun melek kalpli annelerimizden... evlatları için yapmayacağı fedâkarlık yok... 🌹
Dün İstanbul 'da idim.. Bugün şehir dışında.. Dün bütün günü kendime ayırmıştım.. Bugün minicik bir bedeni izlemeye ayırdım.. İzledim izledim bir daha izledim.. Kokladım miss gibiydi.. Kokusu huzur doluydu.. Aşık olunası tabloya bakıp durdum.. 🥰
Teşekkür ederim..
Önceden biri hayatıma girince kendimi daha çok seveceğimi ve hayatımı kökten degistirecegine inancım vardı. Şimdi anladım ki karşındaki seni dünyalar kadar çok sevsin sen kendini sevmezsen her şey değişir.
Cevap
9Cevap
Hayatımda değişen bir şey yok, ben de aynı ben. Ama hayatımda olmayan insanlar var, dünden bugüne.
Dün 27 Mayıs'dı, bugün 28 Mayıs..
Dün saçlarım, sakallarım vardı bugün yok.. Dünün yarını Cumartesi'ydi, bugün yarını Pazar..
Bu en çok olsun istediğim şey. Sende oldu mu?
İlla ki olmuştur...
Bu aralar?
Dün sevmediğim kuzenimin nişanı vardı şaşalı gösterişli bir şekilde olmuş. Bugün de yine huzurevi ziyareti ve güzel birgün dolayısıyla 😊
Soru beş gün önce sorulmuş ve ben o gün de bugün de aynı :D
Son 3 güne kadar herhangi bir değişiklik yokken şu an teklifler hava da uçuyor
Aynı tas aynı hamam sürünmeye devam bir şey değişmiyor
Hayır maalesef aynı monotlukta devam ediyor
Hayatım bir pazar alanı gibi yoğunluk bitmiyor.
Maalesef hayır dünde "yarın farklı olacak" dedim ve değişmedim, bugün de ~ℳ
Dün işten gelmiştim uyuyordum, bugün evde yattım full
Hergün bir öncekine göre daha akıllı olduğumu hissediyorum.
dün hissettiği gibi hissediyorsa, hissetmek olanaksızdır: dün hissedileni bugün de hissetmek, hissetmek değil, dün hissedilmiş olanı bugün anımsamaktır yalnızcs, artık yok olmuş olan dünkü hayatın canlı cesedi olmaktır
Bilmem, bu aralar pek olanlara dikkat edemiyorum..
evet her geçen gün yeni şeyler giriyor hayatıma yeni insanlar yeni şeyler ama ben hep aynı hiç değişemiyorum.
Bozuk plak gibi tekrarlıyoruz hayaatı değişen bir şey yok
buna yarın cevap vereceğim
Oluyorumsu 🤷🏻♀️😃
Üzülüyorum
oldu
Farklılık var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?