Yüreğine dokunan, kalbime abdest aldıran hadiseler oldu mu?
Gözyaşı, kalbe abdest aldırır ~ ruhumun ışıpı mükemmel söyledi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yüreğine dokunan, kalbime abdest aldıran hadiseler oldu mu?
Gözyaşı, kalbe abdest aldırır ~ ruhumun ışıpı mükemmel söyledi

Bugün kendimde küçük ama önemli bir değişiklik hissettim. Birkaç gündür içimdeki huzursuzluk, yavaşça yerini sakinliğe bırakmaya başladı. Daha sakin ve net bir şekilde düşünmeye başladım. Belki de bazen hayatın hızlı temposunda, biraz durup düşünmek gerekiyor. Bugün, kafamı toparlamak ve önceliklerimi gözden geçirmek adına bir adım attım. Her şeyin ne kadar geçici olduğunu fark ettim ve bu, bana daha olumlu bir bakış açısı kazandırdı. Bugün biraz daha güçlü hissediyorum.
Bu soru her gün sorsan içinden farklı şeyler çıkaracak çok değerli bir soru. Bunu da dün yanıtlayacakken bir şey olduğundan bugün yanıtladığımda fark ettim. Bugün yanıtım dünden farklı olacak.
Bu da güzel, her iki günden bir çıkarım yapmış olmalıyım.
Bugün bende kötü duygulara karşı algı değişti. Her ne kadar benimsemeye çalışsamda açıkta kalan bir yanları oluyor gibiydi. Şimdi ise daha iyi bakabiliyorum, belki bu duyguların sahibi ben değilsem daha netleşiyor.
Sevdiğim birinde kabullenişi daha olağan olurdu sanıyorum.
Bugün de dünün yarınıydı düşüncesi gibi. Böylesi düşünen, derinlere dalan insanlar görmeyi özlemişim ya Hu 🥹
Fener görevi görüyor olabilirim bazenlerii 🥹🥳
🙈🥰
Yarın ramazan ve bunu biliyor olmak bugünkü burukluğum. Eskilere duyduğum özlem, eski ramazanların güzelliği, tadı cırcır böceğinin sesi eşliğinde pide yemenin güzelliği. Bugün mü bilmiyorum ama çok şey değişti.
Yüreğini ramazan hasreti saran tek ben değilmişim 🥹 Bugün bende bir geçmişe gittim, çocukluğum tüttü burnumda
Bu soruya şu ana dek sadece kaliteli yorumlar yapılmış ben de ayak uydurmaya çalışayım bari: Kafamdaki sesleri susturmak için sesli söylemek gerektiğini öğrendim.
Çok kıymetli bir çaba ✨ Teşekkürler.
Cevap
5Cevap
Bugün bende değişen bir şey olmadı
Bugün beni değiştiren acılarım ve gözyaşlarım oldu. Daha derin ve daha olgun bir ben oldum.. Ruhum daha da renklendi. Kalbimdeki neşeli kız çocuğu hissi tekrar canlandı..
Ne tetikledi bunu, sizin de ramazan hasebiyle mi duygularınız depreşti yoksa
Merhaba,
İyi olan ne varsa değişti, değiştirdim! 😅
İyi olmak, iyi değil! 😅
İyiler kazanmıyor, iyi oynayanlar kazanıyor...
Varsın biz kaybeden tarafta olalım iyilik kazansın yetmez mi?
İyilik kazansın yeterli. 😅
Dün Avrupa yakasında bir kardeşime 2 tişört gönderdim ücretsiz 😅iş tişörtü 😅şuan evde PC kasası bekliyor tamir için ücretsiz 😅
Nice tamirler yapıyorum ücretsiz 😅
Beni mutlu eden tek şey iyilik 😅
Ama kadınlara iyilik yok 😅aşkta iyilik yok 😅 ödün vermek yok 😅çok sevmek yok 😅aşka kötü olmak lazım 😅
Ne güzel iyilik yap denize at balık bilmezse Halik bilir
Kesinlikle katılıyorum 😅en çok yabancılara seviyorum 😅 Türkiye geneli kurye grubum var wp 750 kişilik 😅
Bugün bende pek bir şey değişmedi ama içimde hafif bir durgunluk var. Belki de hava, belki de aklımın bir köşesinde dolaşan düşünceler… Ama geçer, her şey gibi.
Yavaş yavaş değişen birseyler var da henüz çözemedim
çok boşluk verdik insanlara biraz geri almak gerekiyor
Kötü biri olmaya karar verdim.
Neden
Ama iyilik, kötülüğü tercih edince kaybeder. Kötü olmaya karar verirsen kazanmasına da yardım etmiş olursun. Aslolan kötü davrananlara bile sabırla iyiliği hatırlatmak değil midir?
30 yıldır boty abdesti almadım ben abla ne yüregi ruhu
Bu zamana kadar böyle olması, bundan sonra da aynı devam edeceği anlamına gelmiyor. Bugünü başlangıç kabul edebilirsiniz.
Bişey değişmedi bol bol kalori aldım sadece
Afiyet şifa olsun 🧚♀️✨
Tembelleştim
Ne yordu seni? Yüreğin mi ağırlaştı?
Sınav vardi ya ona gittim geldim yorgunum uyuyamiyorum da
Allah şifa versin, beden yorgunluğuysa biraz dinlendi mi geçer inşallah 🌱
Hiç bir şey değişmedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?