Kişilik & Karakter Sosyopatlar zeki midir sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Lütfen ben sosyopatim diyen cikmasin Sosyopatlar zeki midir sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Hayır değildir 0 0 Yorumla
Icicle Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evet, son derece akıllılar - insanları kendi çıkarları için nasıl kandıracaklarını ve manipüle edeceklerini çok iyi biliyorlar. 0 0 Yorumla
anamur10 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 45% +1 yıl Zeki olsalar bile hayra değil zarara için zekilerdir 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Zeki olmasa onca sahtekar kimliğini nasıl saklasın. 0 0 Yorumla
Ayselsevinc24 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Evet zekidiler ama psikopatlar daha zeki planlı yaparlar her isini 0 0 Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 870 cevap paylaştı. Zeka payı yüksek biraz 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Kisiye göre değişir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır değildir
Evet, son derece akıllılar - insanları kendi çıkarları için nasıl kandıracaklarını ve manipüle edeceklerini çok iyi biliyorlar.
Zeki olsalar bile hayra değil zarara için zekilerdir
Zeki olmasa onca sahtekar kimliğini nasıl saklasın.
Evet zekidiler ama psikopatlar daha zeki planlı yaparlar her isini
Zeka payı yüksek biraz
Bende psikopatlık var biraz.
Kisiye göre değişir
Ben sosyopatım