Neden böyleyim anlamıyorum?

Ya ben okula gidemiyorum. Küçüklüğümden beri böyleyim, ilkokulda 4. sınıfta mesela hoca hiç yok yazmazdı yoklama almazdı. Her haftada 1-2 gün giderdim sadece, haftalarca gitmediğim bile olurdu. Sonra 5'e geçtim, 18 gün mü ne devamsızlığım vardı. Özürlülerle toplayınca 25 gün yapıyor. 6, 7 hep böyle geçti. 15 gün, 20 gün. Hep kıl payı devamsızlıklarla geçerdim sınıfı. 8'i zaten söylemek bile istemiyorum, 70-80 gün devamsızlığım vardı. Her öğlen arası eve giderdim, 2 hafta gitmediğim günler bile oluyordu galiba. Sonraki yıllar karantinaya denk geliyor zaten, en son devamsızlık sıkıntısı çekmeyeyim diye koleje geçtim. Geçen yılda az kalsın sınıfta kalıyordum devamsızlık yüzünden. Şu anda da bi 70-80 gün vardır, 8'de nasılsam 12'de de öyleydim bu yıl. Notlar konusunda herhangi bir sorunum yok, ortaokulda ve koleje geçmeden önceki okulumda notlarım gayet iyiydi. Hadi şimdi okul bitti tamam ama, üniversite de ne yapacağım? herkes istediğin zaman gitmeyebilirsin ama dersten bırakırlar diyor. Hadi üniversiteyi de geçtim, çalışmaya başlayınca ne yapacağım? okula bile 1 hafta devamsızlık yapmadan zar zor gidiyorum, neden bilmiyorum ama çok zorlanıyorum okula giderken. Çalışmaya başlayınca ne olur kim bilir.

Neden böyleyim anlamıyorum?