Etiket serbest millet 😂😂😂
Peki bu hale nasıl düşer insan ki?

Etiket serbest millet 😂😂😂
Peki bu hale nasıl düşer insan ki?

Hayır yok.. Olmasın da istemem böylesini.. 😄 Görseli görünce bile midem bulandı.. Yanımda böyle bir insanın olmasını istemem.. Hatta canına okurum..
Sevdalara gebe bırakıldık mazlum hırkası giyerken..
Ne sevgimizin kıymetini bilen oldu, ne de baş tacı eden kısacık yaşamda. Yerlere atılan sevgi sözcükleri değersizliğimizi vurdu yüzümüze. Zalımın oğlu ve kızı heba oldu değer görmediği ellerde.
Ne kıyabildik ne de yanabildik aşkın narında.
Sonu hüsran.
Teşekkür ederim ara ara gel oku ahahah :)
Teşekkür ederim, günaydın :)
Bi zamanlar zalımın kızı vardı sonu kötü bitse bile saygısızlıkda bulunmadım ama bin pişman oldu geri döndüğünde bırakıp gittiği yerde bulamadı rabbim yolunu açık etsin umarım bir gün mutlu olur
Ahahaha sormuş cidden 🤣.
Evet var ama etiket yapmasak daha iyi 😀
Tesekur ederim :)
Cevap
19Cevap
Benim yok allah'tan yoksa ümüğünü sıkıveririm zaten eserekliyim şu sıralar...😄
Hayır benim hayatımda yok 😂 yani yanlış kişileri severlerse çok rahat düşerler bu hale sdfsd resmi görmeseydim keşke
Görsel beni dumura uğrattı 😅😅 benim hayatımda bundan olmasın istemem
Zalımın kendisi vardı bir zamanlar. Ama sizlere ömür.
Estağfurullah ( bu kaçıncı estağfurullah oldu bak ondan dolayı uzun uzun geliyor cümleler😄😄). Kimsenin zekasını hafife almam kendi zekamdan başka. O yüzden bu dediğine itirazım var. Ve bende üzülürüm öyle dersen.
Ayrıca en başta kısacık bi cevap yazmıştım sen dedin ajan kodlaması falan diye. E öyle olunca da kodlama yok diye uzun yazmam şart oldu ben ne yapayım 😄😄
Teşekkür ederim. Zekanı hafife almadığımı ısrarla belirtmek isterim.
Ve Işıklar içinde uyuyasıcaların ( gerçi pek bi ışıklar içinde degiller gibi ama o bizim konumuz değil 😄😄) toprağı bol olasıcaların toprağını daha fazla deşelemeyelim o zaman. Nolur nolmaz ışık alacakları delik falan açılır da aydınlandım sanırlar. Allah korusun.
Uzun zamandır yok böyle iyi, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. 🙃
ilişki sonrası kimseye saygı sınırını aşan bir cümle kullanmadım zira!!! yaşanan her güzel anıya saygı duymalıyım
İnsanlari çok kâle almamak ve değer vermemek gerek o yuzden zalim birine tamah etmem kimseyide kosmasina izin vermem ardimdan
Bizim de gençliğimizde vardı tabi oldu zamanında 😊
şu an yok yani öyle burun karıştırmasın Fenerbahçe forması vs giysin
Evet zalimim herkese bunu anlatmaya çalışıyorum 🤣 benden zalim olmadığı için yok bacım
Vardır tabi illa ki birisi olmuştur herkesin hayatında. Şimdi yok Allah'a şükür ki 🙏🏻
Evet 👍
Etiket olması için sitede olmalı bu kişi ama :) kurnazzz :D :D
İğwruenç😅😂😂 zalim değil o zalım, zalım😌😏
Görsele bakıp üzerine kuscam😂🙈
Zor kaçarsın 😂 Bu ruh hâliyle anlık istifar eder, hiçbir damlasını bosa harcamam hahahaah🙈
Yakalayışlarımı görmemişsin, hele ki böyle tahrik edici bir görüntü varken karşımda 😂😂😂
Ahaha nasıl bezdirdim🙈
şu an yok biri
Evet sosyal bir insanım.
Hayatımda hayatımı mahveden biri var
Ciks yok
Benim yok herkeste beni ilgilendirmez 😬
Zalimin kızıyla henüz tanımadık.😄
Yoktur ¥
Bir zaman olur
Herkesin degil
Var😂
😇😊😊😂😂