Selamss
Engelleri aşmakta güzel meziyet.

#sosyetic
Selamss
Engelleri aşmakta güzel meziyet.

#sosyetic
Hayır maalesef ulaşamaz çünkü bazen insan ne yaparsa yapsın zaten istediği şeye ulaşamıyor bunda ne kadar çaba harcadığı ya da ne kadar uğraştığı fark ettirmiyor. bende mesela bir çok şeyi başarmak istedim ama olmadı. çünkü bazı engeller vardır ki insanı tamamen engeller o şeyi başarmasına engel olur bu da hayatın şanssızlığı mesela çok fakir birini düşünün parası olmadan ayda imkanı olmadan nasıl engelleri aşsın ki? tabi ki sonradan çalışır ama bazı şeyler için çalışmak yetmiyor yoksa herkes zengin herkes milyoner olabilirdi bu hayatta ama işte bunun için doğuştan gelen artık adına ne derseniz diyin ister kader ister şans bu olması gerekli
İter. Kişi ulaşılmak isterse zaten bir açık kapı bırakır. Ama istemiyor her yerden engellemişse yapışmanın alemi yok. Bir şekilde ulaşmış olmak marifet değil.
Ulaşmak isteyen en saçma şekilde bile ulaşıyor sana gerçekten, çok doğru.
dimi ama 💁♀️
Kesssinlikle. Ulasmayan bahaneler ardına sığınır. ✨️
Öylesi de lazım değil 🙄 halk dilinde lüzumsuz
Aynen öyle. Tam üzerine bastın kaldır ayağını sjshshs
Ezeyim biraz djdj
Teşekkürler aşkolog 🌸
Rica ederim sevgi yumağı 🌷
G mail'den kimseyi engellemedim mesela.
ahaha eic :D bunu görmüştüm instada
Cevap
43Cevap
Hayır, ben bana ulaşılmasını istemiyorsam her türlü önlemi alırım ve ulaşmasını istemediğim kişi ne yaparsa yapsın bana ulaşamaz.
Haliyle ne kadar çabalarsan çabala ulaşmak istediğim kişi buna set çekmiş ise o kişiye ulaşılmaz.
Ulaşırda değmez bence. O kadar engel attıysa daha niye peşinden koşayım o kim köppek dkdkd
Ulaşmamı isteseydi bu konumda olmazdik.. Hadi diyelim bir kez denedim ve o yolda bir ışık göremedim, tekrar asla denemem.. Hatta mümkünse o kişi de ulaşmasın.. Kafa karışıklığından hiç hoşlanmıyorum..
Kesinlikle ulaşmak isteyen ve seven kişi bir yolunu bulur bunun.
Bende engel olmadiği halde ulaşmayan birisi var. Benim yazmami bekliyor ısrarla inadindan vazgeçmiyor ben de yazmıyorum ve aramıyorum. Bu şekilde aylarca durabiliyor, öncesinde üzülür buna kafa yorardim ama artık bıktırdı ve sevgisi de içimde tükendi yani yazmiş yazmamiş bir beklentim yok umurumda değil.
Hayatımda bir kere birisine yaptım gitti polise tanımadığım birisi rahatsız ediyor diye şikayet etti, bir dahada kimseye yapmam ki ben onun hayatını kurtarmıştım, meğersem kullanılmışım işi bitincede tanımamazlıktan geldi, he bu hareketleri yanına kâr kaldı mı tabikide hayır 😎
Yani bazen hayatta böyle olmaz evet isteyen insan her şeyi yapabilir ama bazen çok istemek de yeterli olmaz yani siz bir şeyi çok isteyebilirsiniz ama elinizdeki imkanlar ve şartlar onu yapabilmenize engel olabilmektedir bazen insanları böyle düşünerek ya da böyle söyleyerek belli sınırlara kalıplara sokmayı doğru bulmuyorum, bu hangi olayda olursa olsun bazen yaşadığımız şeyler yüzünden elimizde olmayan imkanlardan dolayı yapamayabilirsiniz
Ben de bunu instagramda gördüm. Ulaşmak isteyen bir türlü ulaşır evet, ancak karşındaki kişi bunu nasıl algıladığı önemlidir.
Seviyorsam ulaşmaya, derdimi anlatmaya çalışırım ancak bazen sen sevdikçe bu tarz fedakarlıklar yaptıkça karşındakinin değer bilmemesi üzüyor.
Ulaşır da o da bir süre sonra yorulur. O yüzden arada engeller olsa dahi kimseyi sabır ve bıkkınlık noktasına ulaştırmamalı. Sevin abi güzel güzel çok mu zor?
Evet, çünkü tek bir taraf güzel sevince olmayy
Ulaşmak istediğim biri ise çabalarım, uğraşırım. Baktım geri dönüş yok hevesim kırılırsa bir şey yapamam artık. Ama kolay pes etmem.
Sonrada görseldeki gibi olalım derim :D
Mantıklı
Burcun ne senin novelss
Belli dengesiz seni djjddj başak falan sandıydım
Mükemmel olduğuna inancın tam ama dimi :D
Yılaaan djdj
Ulaşıyo ya 😂 hediye olarak yüzük kutusunda mermi almış biri olarak bu konuda da büyük tecrübe sahibiyim jdkdkxmd
Ya yuh be :D
Çok şükür ki bu dalgasını geçebildiğim bi konu olarak kaldı jfmfmfmd
İstersem ulaşırım evet, ulaşmıyorsam ulaşmak istemediğimdir.
Seven değil isteyen bir yolunu bulur. Adam belki takıntı yaptı sen bilmiyorsun 😂 ayırt edebilmek lazim. Her sakalli dedemiz olsaydı
sjdj sevdim bu kafayı ben
Bu arada çok güzel bi soru sormuşsun derinden
İpin ucunda aşk varsa o aşk varya neler yapıtırır hele ki zorluğu varsa daha çok tadı çıkıyor
:) teşekkür ederim
İsteyen ulaşır, yolunu bulur ulaşır. Böyle kişilere denk gelmek ne güzel, insan böyle kişilere emanet etmeli kalbini
Kesinlikle.. :)
Ulaşmak istedigim kişi gereksiz engeller koyuyorsa engeli aşmak için uuğraşma
Fazla naz aşık usandırır.
Engeller aşılmak içindir sjkd
Pasta da kivi biraz ekşimiş sanki 🤔
Herhalde ulaşır 🤷♂️
Derdimiz o mu :D kim yedi lan o kiviyi mdkd
38-38 i bozmayayım dedim ama dayanamadım.😃
Ulaşmak isteyen bir yolunu bulur.
Görüşler mi? Jdjd
İvetz😅
Bozulsun ya shjd canımız sağ olsun
Ben eski sevgilimi her yerden engelledim adam bir yolunu bulup yine bana mesaj attı ya ahaha
😅 beklenen performans
Bazen can sıkıcı olabiliyor ya :/
Şey vardı bir söz; yazmasını istediğim kişi hariç herkes yazıyor :D gerçekten ulaşmasını istemiyorsan can sıkıcı ama aslında tripliysen bir atak bekliyorsun
Bak bu konuda haklısın :D
Bu yazıyı yazan pasta ustası senin ben kafana siciyim demiştir 😂
djdj aa niye ya çok tatlı 😅
Allah kimseyi bu hale sokmasın
Büyük konuşmak istemem ama rezil bir hareket 😃
Neden, çok cici bence :)
ahaha çok romantik :D
Sömürmekle alaka kuramadım
Ama alakası yok ki :D onlar da bizim duygularımızı sömürüyor, küstürmesinler bizi djjs
Aslında siz kadınların neye küseceğini biliyorsunuz da, neyse :D
Oktu iyi günler ✌️
Tabiki isteyen ulaşır ama cevap alır mi o kısmı zor :)))
Aynen, o da ulaşılanın insafına kalmış :D
Tüm engelleri rağmen ulaşan kişi değersizleşir
Hayır ne alaka
Tecrübe konuşuyor annem
Sen yaptın mı yani :D
Hatasız kul olmuyor
:) hata değil ki be.
Öyle öyle 🙃
Tüm engellere rağmen ulaşmak isteyen kapısında kul köle olur. Yeter ki ulaşmak istesin.
Aynen tatlım 💁♀️
Bu uğurda WhatsApp engelini aşmak için Hacker olmaya karar verdim. Düştüğümüz duruma bak 😂
ahahaha koptum buna :D
Daha onu bulamıyorsan hackleyemezsin djkd
Ulaşmak isteyen ulaşır hatasını telafi etmek isteyen eder yeterki istesin.. bahanelerle sevmeyenler ve istemeyenler için geçerli o kadar doğru bir söz ki
Yoo banane, her yerden engelleyen birine hayatım boyunca ulaşmaya çalışmadım, çalışmam.
Demek ki istemiyor ki ulaşmamı engelliyor böyle şeylerle uğraşamam ben
Birde karsi pencereden bakinca ; Ulasmami istese bu kadar engel koymazdi aramiza diye dusunup cabasini sonlandirmaz mi?
Ben tamda böyle düşünüyorum.
Ewt yazmak isteyen her türlü yazar , ulaşmak isteyen her türlü ulaşır , vakit ayırmak isteyen illa ki o zamanı bulur. Yeter ki yapmak istesin.
Ergen gibi engel nedir ya ayrıldıysan bitmiştir dönüşü olmamalı. İnsanlar ona göre hareket edebilmeli.
Karşı taraf her yerden engelliyorsa ulaşmasını istemediği için yapıyordur bunu. Buna rağmen üstelemek bana mantıklı gelmiyor..
Yeter ki kişi istesin
kararlılı olmak istikrarla hedefe ulaşmaya çalışmak çabalamak zor gelmez
Valla ulaşır isteyen her şekilde bulur gerekirse telepati yapar gerekirse güvercin gönderir bir şekilde uğraşır bulur seni yine.
Ulaşmak isteyen iki elu kanda da olsa ulaşır bu zamanda. Pasta sana mi 😋
Ay yok be :D internetten aldım pasta resmini zaten ben pasta sevmemmm
😬😬
Bazen zor ve yıpratıcı bazende delik bir kuvayla su taşımak gibi👍
Kısa ve net söylemek istiyorum engel yoktur tırnak içinde bahane çoktur.
Engeller Yasaklar yıkılmak için vardır !!! :)
https://www.youtube.com/embed/7Lb3zQ4AlysHayır, tabii ki de... Mesela, ben istersem ulaşılırım, istemezsem kimse ulaşamaz...
Evet, ulaşmak isteyen bir şekilde ulaşıyor. En iyi örneğini yaşadım diyebilirim.
ulaşmaz engellemek ulaşma anlamına gelir niye ulaşmaya çalışsın yüzsüz mü bu
çok da şaapmamak lazım
bazı kadınlar özellikle engel koyuyor
Aynen arkadaşım iki taraftada istekli arzulu ise kavuşma er geç olur
Seven ulaşır sevmeyen zaten kılını kıpırdatmaz anında unutur
Karşıdaki kişi buna müsaade etmedikçe bu mümkün değil.
İsteyen herşeyi yapar olmuyor imkansz falan diosa uğraşmak istemedg icndr bahane yani
Yooo ulaşamaz.
Yeri geldi anam babam ulaşamadı bana
Gerek yok bu kadar şımartmaya seviyorsa özleyince kaldırır
Hayır öyle olmuyor. Engin engelledi ve bitti
Hain Engin
Yeter ki istesinler..😏
Azim güzel bir şey 🦉
Kesinlikle evet. Ne kadar sevdiğine, değer verdiğine ve ne kadar istediğine bağlı tabi.
Eğer öyle olmasaydı Denizleri aş da Gel Kurbanın Olam demezdi İzel
Ya ulaşabileceğiniz başka hiçbir mecra yoksa 😊
Hesap açmak zor değil ki 😅
Ulaşılır.. Ama gerek var mı tabiki yok. 😏
Ona ulaşılan karar versin :D gerek vardır belki djsk
Hıı.. Süründürme level 10 😂
Neyin kafasııı buuu 😂
İnsan korkuyor bazen korkular bırakmaz çekingen oluyor düşünceler bırakmıyor
Ulaşır ama Laz gibi inadı varsa yandık
Haha lazlar inatçı mı oluyor 😃
Hem Laz hem ikizler burcu ise uzaklaş derim
İkizler burcu, aman aman.. 😃 Allah düşmanımın başına versin dkdjsjjd
Engellemeye rağmen ulaşmak istiyorsa daha büyük sıkıntı..
Çok tatlı ama bu yaaa düşünülebilir
Ulaşmak isteyen engel tanımaz
Beni engelleyen kızla 2718 yılına kadar görüşmem.
Aynen öyle. Yazmak isteyen bir şekilde yazıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?