Elalemin kalbini müzede sergilerler bizimkini de moleküllerine ayırıp yerlere savurdular😒
Ahh kalbim ben senden çok çektim söyle nedir bu halim vallahi sen delisin delisin😂😂

Elalemin kalbini müzede sergilerler bizimkini de moleküllerine ayırıp yerlere savurdular😒
Ahh kalbim ben senden çok çektim söyle nedir bu halim vallahi sen delisin delisin😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kalbim kalmadı artık pek maalesef. bu yüzden de bir şey demek istemezdim. sadece kalbime şarkı dinletirdim. ve mutlu ol derdim düşünme derdim bir daha
https://www.youtube.com/embed/wwC4fjs3b7QEğer böyle bir şansım olsaydı.. Kalbimin yüzüne bakamazdım.. Kendimi suçlu hissederdim.. Çünkü ben zamanında ona iyi bakamadım.. Eğer iyi bakabilmiş olsaydım.. Operasyon geçirmek zorunda kalmazdım.. Söyle kalbim ben senin yüzüne nasıl bakayım.. Benim dikkatsizliğim yüzünden belki de bu yaşadıklarımız.. Eğer ben sağlığıma önem vermiş olsaydım.. Yarım bir insan olmazdım..
Yaaa üzüldüm çok geçmiş olsun😔
Teşekkür ederim.. İnsan başına gelmeden umursamıyor ve dikkat etmiyor.. Ama sağlık hiç şakaya gelmiyor..
Aynen öyle rica ederim
Eğer sözümü dinleyip durucaksa dur derdim.