Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Evet insanlar ile kolay iletişim kurabilirim. çünkü net bir insanım ve samimiyim. karşımda ki kişi de eğer benim gibiyse zaten sorun olacağını sanmıyorum. ama karşımda ki kişi ile fikirlerim hiç bir zaman uymuyorsa mesela zıt fikirliysek konuşurken beni dinlemiyorsa ya da çok sessiz biri ise o zaman konu ilerlemez yani konuşamam. ama cana yakın biri olursa kafa dengi olursa saatlerce sıkılmadan da konuşabilirim karşımda ki kişi ile.
kurarım avm tuvaletinde bile tanımadığım kadın ile sohbete başlarım 😀 yürüyen merdivenlerde iki sn de kadın bana laf atsın sohbete başlarım 😂 bana gülümseyen kadınlara gülümserim selam veririm vs 😀 zara vs gibi mağazalarda bir ürüne bakarken yanıma yaklaşan kadınla sohbete başlarım o da bana sence nasıl vs derse kırk senedir tanıyorum gibi bence şöyle olmaz bunu al şunu al derim 😀 bir tek erkeklere ciddi duruyorum selam verseler selam vermem gülümseyene gülmem göz kırpanlar olur mal ya derim sadece bir defa telefonla konuşarak yürüyorum sokakta yanıma bi çocuk yaklaşıp iyi akşamlar hanımefendi dedi ona size de iyi akşamlar dedim gayriihtiyari yaptım ama bunu kafam dalgındı telefonda ki o zamanlar ki sevgilimdi kime dedin iyi akşamlar diye dedi de tanımıyorum bi çocuk dedi dedim o da tanımadığın adamların selamını mı alıyorsun diye kavga ettik 5 gün küstük 😂😂😂
Bana karşı pozitif bir tavır enerji hissedersem kurarım ama genelde olduğu üzere, beni görenin yüzü düşer ayıptır söylemesi, aksinde konuşamam elbet dilim dolaşır biraz veya kelimeleri çok seçerim, sanki en güzel en doğru kelimeleri bulmak o kişinin bakışını değiştirecekmiş gibi. Basit işler. Vahşi doğa.
Ben fazla insanlarla iletişim halinde olan biri değilim, genelde samimiyet adı altında kurduğum ilişkilerim olmaz. Ha insanları sever miyim severim, bu benim doğamda olan bir durum ama iş iletişim konusuna geldiğinde orada bir mısırlar patlar 😃
Evet, insanlarla iletişim kurarım 😊Bazen gittiğim huzurevinde, türk Kızılayı görevlerimde, bir Cafede otururken vs bu böyle uzayıp gider. Mesela;bir Cafede otururken tanıdığım Deniz teyzem ve kızı Edayı ne zaman görsem sohbet vs iyi dilek temennileriyle.
Ama bazen istemiyorum iletişim kurmak, gereksiz buluyorum tanışmayı vs hiç konuşmuyorum. Örneğin; spor salonunda da öyle mesela gelip sorarlarsa oda gözüm tutan biri ise bende ona sorar, tanışırım onun dışında öyle fazla muhattap olmam kimse ile.
Bazı insanların o kötü enerjisini çok uzaktan bile olsa alabiliyorsunuz. Onlar ile hayattta kurmam iletişim ya da soğuk duran, mesafeli olan biri ile istesem bile kuramıyorum, aklıma bir şey gelmiyor..
Karşımdaki benim gibi samimiyet gösterirse iletişim kurabilirim diğer türlü cevapsız bırakmak ego kasmak falan değişik tavırlara girmek benim işim değil🪻
Bu biraz karşımdaki kişiden aldığım enerjiye göre değişiyor, pozitif ise odaklanabilirim. Ama negatif olursa zaten kendimde insanlara mesafeli olduğum için aynı tepkiyi veriyorum..
Yani aslında bir ortama girdiğim zaman biraz gergin olurum hatta belki biraz da kasarım kendimi falan ama bunun dışında genel olarak bakarsak, insanlarla gayet rahat ve sağlıklı iletişim kurduğumu düşünüyorum.
Kurabilirim ama karşımdaki insanın tavırlarına göre değişebilir samimi bi şekilde konuşursa benim gibi sohbet akıp gider ama ego yaparsa veya soğuk davranırsa her şey biter o anda