Selam, ✨ Hayatta hepimiz bir şeylerden pişman olmuşuzdur, genellikle son pişmanlık fayda etmez denir. Peki siz pişman olduktan sonra bir hatayı düzeltebildiniz mi, yoksa hala pişmanlıklarınız devam ediyor mu.

Selam, ✨ Hayatta hepimiz bir şeylerden pişman olmuşuzdur, genellikle son pişmanlık fayda etmez denir. Peki siz pişman olduktan sonra bir hatayı düzeltebildiniz mi, yoksa hala pişmanlıklarınız devam ediyor mu.

İlk başlarda insan olduğum için doğal olarak üzülürüm. Sonrasında ise durumdan ders çıkarıp daha güçlü ayağa kalkmaya çalışırım.
Asıl değerli olan ise hata yaptığını farkedebilmektir. Yoksa farkedemezsek o hatayla bir ömür boyu yaşarız.
Optimus çok iyi ya motive ediyor :D
Ahh güzel bir sözde atmıştım çıkmamış 😅 Neyse diğer sorulara uygun olursa atarım.
Sana da selam 🪷
Pişmanlıklarımın değil tecrübelerimin faydası oldu diyebilirim. Şu anda herhangi bir şey hakkında pişmanlık duygusuna kapılıp kötü hissetmemeye çalışıyorum. Çünkü geçmişi değiştiremem. Zaman çok kısa ve onu iyi değerlendirmek gerekiyor. Bu yüzden pişman olmak yerine durumu kabulleniyorum ve yaşadıklarımı tecrübe olarak görüyorum. Bana fayda sağlayan şey de bu oluyor.
Selam.. pişman olmaktan çok aslında yaşadığım olaylardan ders çıkarmaya çalışıyorum buna sürekli pişmanlık duygusu katarsam beni bur durum içten İçe yoruyor her halime tavrima yansıyor.. onun için sadece tecrübe olarak bakıp yanlış ise düzeltmeye çalışıyorum.. geçmis ise geçmiştir elimden bir şey gelmez. yoluma bakıyorum
Rica ederim abla
şu an hala pişmanlığını yaşadığım bir durum yok. Pişman olduğum bir çok durum oldu ama kendi kendimi yiyip bitirmenin bana faydası olmayacağı için telafisi için çaba gösterdim. Gösterdiğim çaba yaşadığım durum için değil, sadece kendim için oldu.
Rica ederim abla :)
Cevap
12Cevap
Pişmanlıklarımın nedense bana hiçbir zaman faydası olmadı ve olmuyor da. İnsan baştan düşünmeli birşeyleri pişman olmadan önce. Sonrasında olan olmuşsa düşünmek manasız
Müslüm Baba'nın da dediği gibi
pişmanım dediğim bir şey yok şu ana kadar. yani belki sağlığıma az çok dikkat etmemem olabilir ama o da düzeltemeyecek bir şey değil. ondan memnunum, gidiyor bir şekilde hayat.
geleceğe umutla doluyum, tek beklentim o.
Son pişmanlık neye yatar diyorum bu parça KS halkına gitsin.
Valla normal hayatta akıllı bir kadın olduğumu düşünüyorum. Gel gelelim gönül islerinde hep pişman oluyorum ve tekrar aynı hatalara düşüyorum
Hayır, hiçbir pişmanlığımın beni biraz daha dibe çekmesinden başka bir getirisi olmadı bana.
Benim pişmanlığım olmadı… ben insanların pişmanlığı olmuşum
Yok kanka ne faydası, zararı oldu her zaman ki gibi...
Pişmanlık duymuyorum. Olması gereken oydu. Ders alıp devam etme taraftarıyım
Evet vok faydası oldu dönen tezgahı nerden belebilirdim ki tecrübeli olundu
Sonucu degistiremem. Kafaya takmam
Yaşadığım hiçbişeyden pişman değilim.
Şuanlık yok öyle bir pişmanlığım.
Olmuştur, ders çıkarmışımdır.
Evet tabiki de
Olmadı. Pişman olmadan düşünecektik
Pişman olsam neye yarar
Son pişmanlık neye yarar..
Oldu evet
Hayır olmaz...