Güncellemeler
1 yıl
Herkes söylüyor madem bende soyliyim Kuzenimin lafıyla çok sevdiğim kızi sildim ve şimdi de onunla bir daha konusamiyorumre-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft
Güncellemeler
1 yıl
Sana fotoğrafı yorumlama hakkını vermedim. Fotoğraf seni alakadar etmez. haddini bil önce sonra da kess sesini re-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Pisman duyulacak birsey yapmadım
Hiç pişman olmadın yani
Yok ya pismanlık yok
Şaşırtıcı , ama senin adına sevindim
Senin pismanlıgın nedir
Kuzenimin aklına uyup bir kız vardı çok sevdiğim onu sildim geri dönmeye çalıştım tekrar bu sefer de kız istemedi ( kimsenin aklıyla bir yere gitme veya bisey yapma )
Derinlere insen neden sildin
Bir konu için tartışmıştik ünlü bir kitap yazarı mi ne varmış ve onun gibi bir kaç erkek hesabı da vardı onların fotoğraflarını beğeniyordu bende kıskanıyordum
Ona demiştim ki bende bir kızın fotoğraflarını beğensem hoşuna gider mi ki öyle de yaptım sonra instegramdan onun kuzenine attım arkadaşıma yani o onun hesabından baksın diye
Doğal olarak kıskandı ve trip attı ne yaptiysam olmadı birde ben kötü oldum benim arkadaşımın (kendi kuzeninin yani ) aklina uydu bir kaç gün konuşmadık benim kuzenimde boş ver sil gitsin başka erkeklerin o açık fotoğraflsrini beğeniyor birde senin sevmediğini bile bile hala da takip ediyor dedi de dedi en son kıza yazdım ayrıldım sanal iliskiydi zaten
Sonra pişman olup yazdım ama kız kabul etmedi
Bazı insanları anlamak cok zor
Öyle valla sürekli açık iletişim kullanarak hoşlanmadığımı söyledim kız kuzenimde bize gelince aklımı doldurdu öyle oldu
Keşke 15 nisanda bitirseydim
Neyi bitirmeseydin?
boş ver
Peki dostum iyi akşamlar
Eyvallah
onu üzdüm
Ah be dostum bu olmadı gidip yengemizin gönlünü al
Len ergen senin kız arkadaşında mı var
sana neler söylerdim de neyse yoluna bak. gizliye almış birde kendini korkak velet seni
Fotoya bak leeeeen kimin ergo olduğu belli ahhahaha
Sana fotoğrafı yorumlama hakkını vermedim. Fotoğraf seni alakadar etmez. haddini bil önce sonra da kess sesini
Veeeey atarlı ergoya bak sen
Sensin ergo beni cildirtmak içinmi geldin ala ala ya
Gerçek yasını soyle yazmam
21 tamam mı
Gerçeği söyle gidicem sedim
21 dedim ya