Kişilik & Karakter Geleceği kadınlar mı çok düşünür erkekler mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor hangi cinsiyet daha düşkün?Geleceği kadınlar mı çok düşünür erkekler mi? Geleceği kadınlar mı çok düşünür erkekler mi? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Gelecek hepimizin geleceği. Her iki tarafta düşünür 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Bence kişiye göre değişir. kim daha çok geleceği planlarsa onlar düşünür. 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Kim dardaysa demeyeceğim. Genele vurduğumuz da erkekler daha fazla düşünüyorum. 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Sabahın 7'sinde kalkıp alelacele hazırlanırken önümüzdeki 15 yılın planını kafasında kuran canlı türüdür kadın.. Erkekler kim oluyoruz.. 😄 1 0 Yorumla
Alacabulaca Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bilemedim şimdi. Bazen kadınlar çok düşünür bazen de erkekler. O kişinin karakterine, endişelerine göre değişir bence. 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Bunun bir ayrımı olamaz bence her iki cinste düşünebilir 1 0 Yorumla
WhereİsMyMindddd Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı. erkekler 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gelecek hepimizin geleceği. Her iki tarafta düşünür
Bence kişiye göre değişir. kim daha çok geleceği planlarsa onlar düşünür.
Kim dardaysa demeyeceğim. Genele vurduğumuz da erkekler daha fazla düşünüyorum.
Sabahın 7'sinde kalkıp alelacele hazırlanırken önümüzdeki 15 yılın planını kafasında kuran canlı türüdür kadın.. Erkekler kim oluyoruz.. 😄
Bilemedim şimdi. Bazen kadınlar çok düşünür bazen de erkekler. O kişinin karakterine, endişelerine göre değişir bence.
Bunun bir ayrımı olamaz bence her iki cinste düşünebilir
Zavallı erkekler 😆
erkekler
kadınlar
ikiside