Olmadığın bir insan gibi davranmaya çalıştıkça ruhun yorulur. Gün içerisinde sana uygun olmayan dar bir ayakkabıyla gezmişsin gibi gelir ve evinde tek başınayken rahat edebilirsin ancak.

Olmadığın bir insan gibi davranmaya çalıştıkça ruhun yorulur. Gün içerisinde sana uygun olmayan dar bir ayakkabıyla gezmişsin gibi gelir ve evinde tek başınayken rahat edebilirsin ancak.

Olmadığım biri gibi davranmam ben. Özüm de sözüm de birdir. Bana ters düşen birine dahil saygım vardır, çünkü bu hayatta herkes kendini yaşar, ne yapıyorsa kendine yapar
Yorulmak hafif kalır. Olmadığı biri olmaya çalışan başta başka birini taklit ederek Onu suistimal etmektedir fakat kısa sürede esasen o taklit ettiği insana hiçbir zarar vermediğini, gerçekte bizzat kendi ruhunu travmaya uğratarak kendisini hırsızladığını anlar. Şu hayatta daimi tarzım; daima kendim olmak, nett! 😎🦉
Teşekkür ederim 😎
Rica ederim 😎
İnsan her zaman diliminde, zaten olmadığı biridir. İnsanın sabit bir kişiliği yok, zaman geçtikçe deneyimlerle yoğrulur. Önemli olan doğru insanlar doğru eylemler seçmektir ki doğru bir kişiye evrilebilesin.
Evet, olduğum gibi davranmayı tercih ederim
Tebrik ederim 😎
Cevap
5Cevap
Yorulur evet
Ben beceremem bile.. öyle olsam oyuncu olur çıkardım.
Olduğum gibiyim kabul etmeyen defolsun gitsin
Onları 3 evetle uğurluyoruz :)
Olduğum gibiyim olmadığım biri gibi görünmeye çalışmıyorum.
Tebrik ederim
Olmadığım Bir insan gibi davranmaya hiç çalışmıyorum ki beni olduğum gibi görünmek daha çok yoruyor çünkü daha çok kırmaya meyilli oluyor insanlar dürüst olmak da başa bela.
Aynen ben sert mizaçlıyım kahvede takılırdım kafama göre ona buna tar yapar rahatllardım memur oldum karı oldum.
çeşitli rollerimiz, bu rollere uygun maskelerimiz var. bazıları bizi zorluyor bazılarında daha rahat hissediyoruz. hepsi biraz biraz biziz.
Bence hayattaki en büyük amaç kendimiz olmak. Bunu başarmaya yaklaştıkça mutluluk geliyor diğer türlü hep bi boşluk hissi
Yorulur. Yalan Dolana gelmiyorum. Tercih etmiyorum, kafam ağrıyor. Huzurum keyfim yerinde bozmaya gerek duymuyorum
Hem ruhen hem fiziksel olarak insanı inanılmaz derecede yorar. Herkes ne olursa olsun olduğu gibi davranmalı
Evet. Savruluyorum ama kimseye belli edemiyorum
Zaman sonra yorulabilir
Elbette yorulur buna ne gerek var hem
Daha çok kendinden nefret eder hale geliyorsun
Sadece ruhun değil, her yerin yorulur…
İşim olmaz
Yorulur.
Ruhun bedenin beynin herşeyin yorulur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?