Kendini sev, kendinin kıymetini bil.. Bu dünyada senden bir tane daha yok..

Kendini sev, kendinin kıymetini bil.. Bu dünyada senden bir tane daha yok..

Kocaman bir BİLMİYORUM bırakayımda belki aklım başıma gelir..
Beceremiyorum bunu ya, evet kendimi seviyorum ama dış etkenlerden koruyamıyorum. Herkese her şeye bir zırhım var ama bir kendime yok. Hayatta en çok kendini öncelikli olarak gören insan olmayı istemiştim.
Evet ben kendi kıymetimi her zaman biliyorum çünkü insan bence ne olursa olsun kendini sevmeli kendine değer vermeli bir gün anlıyorsunuz ki etrafınızda kimse kalmamış o zaman işte kendinizi kurtarabilecek kendinizi sevecek ve size değer veren tek kişinin yine kendiniz olduğunu biliyorsunuz bu yüzden de bende kendime her zaman değer veriyorum. hatalarıma rağmen kendimi seviyorum. kendime kötü davranmıyorum sağlığıma ve kendime dikkat ediyorum..
Evet, kendimin kıymetini sonuna kadar biliyorum. Çünkü ben kendime değer vermezsem kimsenin bana değer vermesini bekleyemem. İnsan bu hayatta ilk önce kendisini sevmeli. Kendisini sevmeli ki başkalarından da onu sevmesini bekleyebilsin.
Rica ederim..
Yeni keşfettim kendimi bana şey derlerdi manken gibi kızsın merve aralarında en güzeli abim hep şey der ya sen nasıl evdesin formunu koruyorsun şaşar 2013de kendimin farkına vardım sağlığıma önem verdim zaten kabızlık vardı daha iyi onu kontrol etmeyi öğrendim kôr oldum su içmeyi öğrendim körlük baş dönmesi gitti bir süre sonra
Cevap
12Cevap
Benim değerimi benden başka kimse bilemez. Çünkü bir başkasının bana verdiği kıymet onların beklentisi kadar olabilir ve bu bana yetmez...
Çok bilmiyorum aslında
- Beni seviyorum.
+ Gerçekten mi?
- Evet. Susadım mı?
+ Susadım.
- Suyu uzatır mıyım?
+ Hayır ben uzatırım, kıyamam bana.
- eee ben bir şey söylemedim?
+ Tamam tamam ben de beni seviyorum.
Çok şükür yeni yeni biliyorum..
Kıymetli olduğumu biliyorum ve bu her şeyden daha önemli
Bilemedim şimdiye kadar
Hayır.. Sorunun bununla ne alakası var..
O kişi ben değilim..
Biliyorum çok şükür
Kendini sevmeyen hiç kimseyi sevemez
aynen bulunmaz hint kumaşıyım ben
Bazen evet bazen hayır
Teşekkür ederim öyle yapıyorum 😊
Maalesef
Hayır tabiki
Biliyorum.
Evet sen biliyor musun
Ne iş yapıyorsun sen
Biliyorum