Seçim ertesi Anlayarak Hızlı Okuma kursuna katılacağım ve Spor başlıyorum, 7 aylık süreçte yani 2024`e girene kadar bu iki hedefe odaklanıp diğer şeylere ara vermem çevreme mantıksız geliyor ve sizin görüşünüzü merak ettim.
Kurs daha iyi anlayıp okumamı sağlayacak ve daha çok okuyacağım, spor zaten herkes için önemli
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Mantıksız değil
Hızlı okuma ve anlama kursuna 1 hafta gitmiştim ve yeterli olmuştu. Kısa sürede halledilebilir bir şey. Spor yanına başka bir şey daha ekleme avantajın olacak muhtelemen. Yazılım, illüstratör gib şeyleri bilmiyorsan ve ilgini çekerse düşünebilirsin. Ya da yabancı dil de olabilir 🌸
Evet egzersizleri her gün yapmak amacıyla süreci uzun düşündüm, diksiyon egzersizi ekleyebilirim + KPSS çalışacağım için ideal gibi konu dışı şu an iç ses olmadan okuyabiliyor musun ne kadar sürede bitiriyoruz kitapları?
İç ses olmadan okunuyor. Kelimeleri hece hece okumuyorsun bir süre sonra sadece görüp geçiyorsun ama beyin onu algılıyor. Başta basit metinlerle yapmaya çalış, ağır metinlerle yapmaya çalışırsan hevesin kırılabilir. Fazla yabancı isim, terim içermemeli. Alışınca sonrası keyif oluyor eline aldığı her şey su gibi akıp gidiyor. Anlama muhakeme yönün gelişiyor bir yandan. Süre tutmuyorum ama 100 sayfayı 20 dkda rahat bitiririm muhtemelen. Ağır değilse tabi
Tabi kitaba göre değişir bunu duyduğuma sevindim işin dezavantajı çok okudukça çevrenin cahil demeyeyim de gelişmemiş olduğunu fark ediyorsun ıletişim zorlaşıyor neyse kitaplar yeterli 🔥
:)
KPSS'de de başarılar dilerim
Bol şans