Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde!🍀 Şimdi sorunu daha çok üye görecek.
Hangi acıların tarifi olmaz?
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde!🍀 Şimdi sorunu daha çok üye görecek.
Bazı acılar yakıyor ama soylenmiyor
Bilmiyorum ama bana göre evlat acısının yerini hiçbir şey alamaz bunun tarifi hissiyatı veya duygusu çok ağır olsa gerek. Allah kimseyi böyle bir şeyle sınamasın diyorum.
Bence yalnızlık acısı olabilir. mesela sadece bunu aile ya da sevgili olarak bakmamak lazım. mesela sokak da kalan kimsesi olmayan birini düşünün ya da sonradan ailesini kaybeden ya da küçükken hiç sevgi görmemiş birini düşünün bu öyle bir acı oluyor ki zaten insanı kalpsiz yapan da bu oluyor. zaten herkesin acı duyduğu konuşlar farklı oluyor kimisi hayallerini kaybettiği için kimisi sevdiklerini kaybettiği için hepimizi öyle ya da böyle yaşadığı acılar oluyor. asıl soru onlar ile nasıl başa çıkacağımızdır.
Evlat acısı.
Eşi benzeri, tarifi, muadili yok. 2 senedir hiç eksilmedi, ölene kadar da devam edecek gibi aynı şekilde.
Başınız sağolsun 😢🙏🌺
Ayak serçe parmağını kapının girişinden geçerken vurursun hay ananı*** dersin heh işte onun😄
Hanfendi teşekkür 😉
✌️🍀
Cevap
10Cevap
Allah korusun kimseye yaşatmasın, önce evlat sonra Anne baba kaybı.
Birinin öldüğüne alışmak veya senin için öldüğüne alışmak diyelim
Sevdiğin birinin öldüğüne alışmak anneannem gibi kaza yapmak 😞😔😭ikiside çok zor benim için
Bunun bir tarifi yok.. ölçeği yok çıtası yok.. bazen yavru kuş için canın yanar bazen ölen insana üzülmezsin
Allah kimseye göstermesin yakınını kaybetmek der susarım
toprağa verdiğin canın acinisinin tarifi olmaz, ateş düşünce yanıyorsun.
Evlat acısı ve. Sana aşık hissettiğin insanın seni aldatması acıdır yani
Evlat diyim buna.. Allah kimseye yaşatmasın.
Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın derler, en büyüğü bu galiba
Tüm acılar sonuçta bir acıdır. Hepsi kötu Allah yaşattırmasın
Birini kaybetttiginde acının tarifi olmaz..
Evlat.. Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın
Evlat acısının demişler. Allah yaşatmasın
Hakkının yenmesi, başkası tarafından.
Çekirdek ailedeki yaşam kaybı.
Ayak serçe parmağını duvara vurmak...
Ölümün sanırım.
Evlat
Aşk acısı
Aldatmak Acısı !
Ask acisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?