Uzun zamandır içimde hissettiğim ağrıyı anlatmanın bir yolunun olmadığını gösterdi hayat. İnsanların eksik kalmasını anlıyordum ama artık annesiz kalmayı anlayamıyorum. Hiç hayalini kurmadığım bir dünyanın eşiğinde cereyenda kalmış gibiyim ve tam olarak artık eksiğim. "Keşke anneler ölümsüz olsaydı".. Tüm annesiz kalanların acısını paylaşıyorum artık. Sağlıcakla ve anneyle kalın.
Hiçbir acının belirli bir tarifi yoktur. Güzel derler o yüzden ateş düştüğü yeri yakar. Yaşamayan da bilemez. Başın sağ olsun. Anneciğinin mekanı cennet olsun güzellik. Kendine dikkat et. 🙏🌸💫
En yakınların ölümünün hepsi acı ve tarifsiz. En büyüğü anne, baba, evlat ve kardeş acısı. Bunlardan birini tattım ve çok zorlu bir süreçti.
Başın sağ olsun ne desek az kalır bu durumda Allah mekanını cennet etsin.🌸
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Seni eğitip büyütenlerin sana verdiği değerlerin aslında bir yalandan ibaret olduğunu öğrenince tarifsiz bir acı bu. Ne ana babasızlık nede kardeş kazığı hiç biri bunun yerini dolduramaz.
Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı.
Allah rahmet eylesin, başın sağ olsun.. “keşke sevdiklerimiz ölümsüz olsaydı..” çok zor, hiç bir söz hiç bir şey duyduğun acıyı hafifletmez ama çok üzgünüm.. Dualarım sizinle..
Kayıp yaşayanları kimseler anlayamaz, Allah sabır versin, Allah gani gani rahmet eylesin inşaAllâh🥀
Hiçbir anne baba çocuğunun ölümünü görmemeli, gönül ister büyükler de kaybedilmesin, ama bu dünya maalesef acı ve kederle dolu bir rüya, gerçek bile değil.
aşk acısı gercekten tarifsizmiş kimseye anlatamıyosun içini dökemiyosun olmaz diyosun kaş ağrısı diş ağrısı çözümü var ama aşk acısıının çözümü yok kalbin ağrıyor resmen
Evlat acısı, anne veya baba ölümünün acısı ve ayak serçe parmağını bi yere vurmak.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Birini kaybetmenin boşluğu asla dolmuyor, biryerlerde olduğunu yok olmadığını bilmek iyi geliyor. Tarifi yok yalnızca yaşayanlar birbirini anlayabilir❤️
Valla herseyin acısı farklı. Lâkin acının boyutu önemli. Mesela ben çok kere şunu yaşadım. Boğazımda bir düğüm oluştu yutkunamadım. Acıdan ağlayamadım bile. Kitlendim. Ama sonradan alıştım.