Herkesin bir acısı vardır. Peki bu Dünya'da en ağır acı hangisidir?
Evlat Acısı
Aşk Acısı
Anne - Baba Acısı
DİĞER
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evlat acisi.. disardan cogu insan bilmeden der bunu.. ama en iyi evlat sahibi olan anlar.. binbir derdini cektigin evladi kendi ellerinle topragin koynuna koymak nasil bir histir:((
Bu arada sehitlerimizi saygiyla aniyor haklarini helal etmelerini diliyorum.. umarim onlarla helallesecek suratimiz olur ahiretde!! Allah analarina babalarina yakinlarina sabir versin... allah makamlarini nasip etsin yattiklari yerler gulbahcesi olsun..
Evlat acısıdır kesinlikle.
Emek verdiğin, gözünden kıskandığın, uğruna canını vereceğin birinin ölmesidir bence.
aşk acısı mı. ne biçim insansınız l*n ... annen ya baban o senin belkide çocuğun ona üzülmeyipte. gidip elalemin çıkardığına mı üzülüceksin onun acısı mı daha büyük.. allahım ne biçim insanlar var hayattan yarabbim sen akıl fikir ver bu saf kullarına
Evladım olmadığı halde bunu düşünmek bile can yakıcı..
Cevap
35Cevap
Bence insandan insana degisiyor bu konu ama ben butun buyuklerimin ve kendi anne babamda dahil hepsinin agzinda tek bir laf ; Allah evlatların yoklugunu gostermesin dayanılmaz bir acı, sizden önce beni alsin Allah yanina derler.. yani evlat acisi daha kotu ediyor insani..
Ölüm herzaman acıdır. Evladı olsun anne baba olsun kardeş olsun Eş olsun. İnsan alıştığı birini kaybedince anlıyor hangisi zor. Ama evlat başka tabi karnında taşı doğur büyüt askere gitsin şehit olsun vs. Bu babalar için de zordur. Oğlum-kızım var der yaşlanınca bize bakacak vs ama bir bakmış herhangi sebepten mezara koyuyo en zoru evlattır. Çocuk iken de anne-baba zordur.
Ben anneme hep şey derdim eskiden '' anne seni o kadar çok seviyorum ki senden önce ölmek istiyorum '' annem bana bağırırdı.
Annenin yerini evlatla doldurursunda evladın yerini dolduramazsın..
Dünyadaki aci kisiye göre degisir benim icin ilk sirada evlat acisi gelir sonra anne , baba , kardes es acisi gelir
Mental olarak anne acısı. Evlat veya baba değil, gerçekten anne acısı Allah kimseye yaşatmasın dünyanın en korkunç şeyidir heralde Allah korusun..
Fiziksel olarak ya yanık, ya da jilet kesiği.
sıklardaki acılar gerçekten acıdır.
ama bence en acı olanı kimsesiz olmak yalnız olmak sıgınabilecegin bir limanının olmayısı.
İnancın yıkılması. Yürekten inandığın bir şeyin yanlış olduğunu öğrenmek veya doğru olduğunu bildiğin halde vazgeçmek.
Evlat acısıdır bence
Yıllarını ver, etinden canından ver, ellerinle büyüt ve bir anda toprağa ver.
Bence evlat acısı. .
Karnında besledigin eline doğan kanundan canından bir canlınin ölümü ağır gelir. .
evlat sahibi olmayan o duyguyu bilemez diğer seçeneklerin hiç biri değil Allah evlatlarımızı korusun
Her acı can yakar ankettikler de birbirinden üzücü şeyler bir yerde okumuştum evlat ve kardeş acısı çok kötüymüş çok farklıymış evlat-kardeş-ana baba- eş geliyormul sanırım Allah kimseye kimsenin acısını göstermesin..
Bence evlat acısı yaşamadım kimseye de yaşamak nasip olmasın
Evlat anne baba yanında aşka tıklayanlara şaşırdım doğrusu
şu an anne. İleride çocuğum olursa onun acısı en büyüğü olacaktır belki.
Sabah sabah bir hüzün çöktü ya içim karardı.. şükürler olsun ki hiçbirini yaşamadım 🙏
Sevdiklerinden birini kaybetmek kadar hiçbir şey acı vermez.
Aşk acısı diyen acı nedir bilmeyen o tek kızı merak ediyorum
Evlat acisidir sanirim ama benim icin anne acisi sadece
Böbrek taşı düşürme acısı olabilir. Hiç yaşamadım ama çok acııttığı söyleniyor.
Evladını baybeden bir anneyi gördüğüm de anlamıştım. .
aşk acısı alır hepsini aşık olmayanda diğerlerini işaretler geçer :)
Herkese gore degisir bu.. Bir insana veya baska bir seye ne kadar deger verdigine bagli..
Aslında bir çok şey var hangisine en büyüğü diyebiliriz ki?
Benim yakın akrabam kızını kaybetti böyle bir acının tarifi yok arkadaş.. Allah kimsenin başına vermesin
çaresizlikdir en büyük acı bence evladın olur elinden bişey gelmez mesele temeldeki şey çaresizlikdir hepsinin kaynağı o yüzden s*keyim çaresizliği
Evlat-Anne Baba acısını cekmedim bilmiyorum ama en kötü aci şu an dislerimin acisi
aşk'ı yazmadim bilmiyorum çünküm :d
anne baba ve evlat acısı aynı değerde , et tırnaktan ayrılıyor ne şekilde olursa olsun
Herkes için evlat olabilir ama şu an evladım olmadıgı için anne-baba-kardeş diyecegim.
Hepsinin acısı ayrı büyüğü küçüğü yok.. yanani görür allah :)
Şükür delirme kıvamına gelmedim ama az kaldı..
Her şeyin anlamsız olduğunu fark ettiğin andaki acı
Dünya da tarifi olmayan tek şeymiş evlat acısı Allahım kimseye yaşatmasn
Şu an için söylüyorum ki kardeşimin acısına dayanamam.
Herkesin kendi acısı dünyanın en büyük acısıdır.
Ama bana göre, evlat acısı, kesinlikle en net can yakan şey budur.
Ewlat acısidır.. insan kayatta kayıplara alışior. anneyi babayi kaybetmekte elbet aci werici ama. ewlar acisi buhic kimseye benzemiooorr. yasayan bilir annede babada kardeste unutuyor ama ewladin kaybı daha can alıcı..
Tabi ki evlat acısı. Çocuğumu kaybettim ben. Ve onu kaybedince insan anlıyor ki kimse senin canını bu denli yakamıyor. Evlat çok başka. Hicbir kimseye eyvallahın olmuyor. Allah kimseye evlat acısı vermesin. Çocuğuyla sınamasın. 😢😔
Evlat acısıdır. Canından can gidiyor düşüncesi bile kötü.
Aşk acısı diyen ergenler çekilin şöyle :)))
Evlat acısı ve kardeş acısı
Evlat acısı varken aşk acısı neki ya? Sonra kardeş sonra anne baba acısıdır herhalde
Evlat acısı !!! Ahhh oğlumu kaybedersem bende öleyim yaşamamın bir sebebi yok o zaman.
Hepsi birbirinden beter kucuk bir cocugun annesiz ve babassiz kalmasi gibi
Evladım olmadığı için anne baba acısı dedim. Hepsi çok zor. Allah göstermesin
bazen dizilerde çocuğunu kaybedenler oluyor benim olmamasına rağmen tek ağladığım sahnelerdir
bence evlat acısı ile başkası kıyaslanamaz..
Ulan orada Anne baba dururken aşk acısı diyen var yaaa
anne baba acısıdır galiba.. bir evladım olunca fikrim değişirmi bilmem
hiçbiri değildir. sen istemediğin sürece acı çekmezsin.
daha adı konulamamoş evlat acısı maalesef
kayıp ve belirsizlik.
ANA baba - Evlat acısı. gerisi TIRT.
Hiç senin malafatın fermuarın arasında kaldı mı
Evlat Acısı ve Anne - Baba Acısı
Evlat acısı tabii ki.
Evlat acısı bence. Aşk acısı diyenler b*k yesin.
evlat acisidir kesin bence
Bizde öleceğiz gerçeği.
Evlat acısı ve anne baba acısıdır
Evlat acısı başka bir şeye benzemez.
evlat acısı..
cok zor olsa gerek..
Evlat acısı o yüzden bunun adı koyulmamış.
Benim yaşadığım baba acısıydı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar