O zaman sadece şarkı, sigara ve içki.. Keyifli geceler.. 🥂🚬😊
#smell

O zaman sadece şarkı, sigara ve içki.. Keyifli geceler.. 🥂🚬😊
#smell
53 yaş tükettim daha kaldı mı bilmiyorum sana afiyet olsun ben yaklaşık 3 saat sonra başlarım iki dilim ringa yeşil salata eh buzlu gibi su ve yanında ayrılmaz dostu elbette en yenisinden Rakı
Ben maalesef bir çok şeyi tükettim daha doğrusu hayat beni tüketti diyebilirim. yani zaman ve hayaller ya da beklentiler bunları tüketiyorum daha çok. ve duygular da zamanla azaldığı hatta tamamen yok olduğu için duygularım da tükendi. sabrım mesela tükendi eskiden bir şey olacağı zaman beklerdim ama şu an beklemiyorum ne olacaksa olsun diyorum. tükenmeyen tek şey sanırım içimde ki deva etme isteği. yani bir şekilde başarılı olma ve hayata tutunma isteği.
Cevap
8Cevap
Tüketmedim, onlar tükettirmeye çalıştıkça içimde daha çok inadına ürettim..
Bazen yaşadıklarımdan dolayı takatimi kaybediyor tahammül seviyem azalıyor gibi olsada yaşam sevincim azmim ve sabrımla üstesinden geliyorum şükür
Sabrımı ve vicdanımı heleki hayin ve ekmeksiz inlara karşı daha beter ol diyorum.
Dolapta 2-3 kadeh kaldı içip geliyorum 😅
afiyet olsun :D
🙏🎈
Çay tüketiyorum sen ne tükettin 😃
İçki tüketiyorum şu an :D
Bu soruyu görünce bi sigara daha yakma isteğim :d
Yakalım 😄🚬
Yerine göre sigara yerine göre alkol tükettim ama o hayatıma giren mahlukat yüzünden bir de bakmışım ki asıl tükenen ben mişim
Her şeyi tükettim. Bir kadın sevdim uğruna kendimi tükettim
Güvenim ve tahammülüm
Duygular gidiyor bir bir masamdan
Saf umudumu tükettim
Sabır olabilir.
Az önceki sigaramı 😄
Sabrımı tükettim
Kendimi ₰
Zamanımı, gençliğimi
Hevesim umudum
Hevesimi
Tüketemedim daha var.😄