Kişilik & Karakter Möhim birini size benzeteyim mi? GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 73 Yapay Zekaya Sor Selam herkese Süper kahraman , çizgi film karakteri , herhangi bir oyuncuyu size benzeteyim mi? Bakın sizi o’na değil onları size. Babanız yapmaz bu güzelliği , köye gidince anlatırsınız 😂 Möhim birini size benzeteyim mi? Cevapla Film Soruları Babalık Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kimmiş bana benzeyen o şanslı möhim kişi bakayım 🤔😎 0 14 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Wonder woman sana oldu bak. Cuk diye ses geldi 😏 Yorumla tortitotilla +1 yıl Ooooo o, bana benzemez ben ona benzerim ancak estağfiruke 😂🤭 teşekkürler gogo 😎 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Tamam şaapma işte kız 😂😂 ricalar torti 😎 Yorumla tortitotilla +1 yıl tamam ondan yapmam 😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Aaaa söz dinleyen torti yapmışlar 😂 Yorumla tortitotilla +1 yıl Wonder woman dedin🤩 iyi geçineyim dedim🤪😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Yoksa gider yapacak bak 😂 Yorumla tortitotilla +1 yıl Tekvando filan yaptığını bilmesem olabilirdi🤔😂😂🤭 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Unuttum unuttum 😂😂 Yorumla tortitotilla +1 yıl Unutma riskini almaya değmez be gogo😂 ya hatırlarsan😱😰 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Unutulmaz zaten kas hafızası oluşuyor 😂 Yorumla tortitotilla +1 yıl işte bundan korkuyordum 😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Korkma korkma tamam geçti torti 😂😂 Yorumla tortitotilla +1 yıl dedin ya artık hiç korkmuyorum 😂 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Benzet bakalım Dızzo 0 10 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl İnvisible woman gider sana superReyis. Arada kayboluyorsun falan 😂 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Gercek hayatta da kaybolsam ya ne güzel olur 😀 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Minnak dızzoları bana bırak bir de iz bırakıp kaybol tamamdır superReyis. Ana diye ağlarlar falan sana ulaşmak mümkün olsun 😂 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Niye sen anneni gönderirken öyle demiyordun ama 😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Ben ağlamam ki ama 😂 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Sen değil zaten ben ağlarım qhahaha🤣🤣🤣 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar demiş minnak dızzolar 😔 Yorumla u _Süveyda +1 yıl 🥺🥺 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Sen eic verir miydin ya 😀😀 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Bak ya diğer sorularıma baksana superReyis 😔 Yorumla
QUADRATURA Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ciddi anlamda möhim biri olursa neden olmasın..🙄 0 2 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Kitty pryde 🤔 Yorumla QUADRATURA +1 yıl Eh fena değil. 🙄 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 206,3b cevap paylaştı. Olur evet. 0 2 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Dr. Manhattan u Barış_LonelyForever +1 yıl oo severiz güçlü karakter
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Tabiki bakalım kim benziyormuş.. Kim o talihli.. 0 2 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Tweety Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl Ay çok severim.. 😄 Yorumla
AKaKesKinKa Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Eşim, benzerim yoktur tahminimce 🤔 Var mı yoksa 😳 varsa söyle 😂 0 2 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Yokmuş kendin dedin 😂 Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Benim ancak taklitim olur 😎 ben bu dünyadan göçüp gitsem bile beni yaşatmaya devam ederler 😔 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Onları bize he? Vay bee 😎 Gönder gelsin 0 4 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Silver surfer gider sana bak 😎 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Oo severiz 😃 🏄🏻♂️ Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Kaç kişi birden seviyorsunuz 😂 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Ben ve ruhum biz yani 😃 Yorumla
İzmirli2735 Takip Et FenomenGuru Yaş: 35 +1 yıl Kim olabilir ki acaba..🤔 0 4 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Dr. Jean grey 🤔 Yorumla İzmirli2735 +1 yıl Beğenmedim. Wonder womanı kaçırmışım..🙄 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Wınder woman v2 çıkarsa sözüm olsun 😂 Yorumla İzmirli2735 +1 yıl Bahtsız Bedevi bile benden bahtlı, aman kalsın ben 1. liği isterim. 😏😂 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Korkuyorum 😂ama benzet bakalim. 0 5 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Mantis ol o zaman madem korktun 😂 Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Google yazdim da peygamber devesi çıkıyor jsjshd ya da oteki marvel karakteri olan çıkıyor ben hangisiyim 🙄 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Kafasında anten olan çekingen kadın Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Ooo sevdim teşekkür ederim Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Rica ederim incitanesi Yorumla
PrensinMekanı Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Benzet abim 0 2 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Sana flash gider bak. Hem hızlı hem genç Yorumla PrensinMekanı +1 yıl Güzel benzetme sevdim teşkür Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Olur 😃 0 4 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Shuri Yorumla u 27esmerim +1 yıl O kim 😃 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Deyze kızı esmer 😂 kara panterin bacısı 😂 Yorumla u 27esmerim +1 yıl 😅 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Hemen 0 2 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Geralt 😎 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Istırırım Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Benzet dee bende benzeticem 😎 0 3 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Sende mi uuu 😎 O zaman sen 🤔 captan marvel Yorumla efulimmm88 +1 yıl Helga demedin hayret 😂 gerçi helga diye möhim biri var mı acaba 😂Sen robocop ile iron man ortaya karışımsı birşeysin 😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Robocop Attila hocanın taktığı lakap ama iron man bilemedim bak 🤔 Captan helga mı olur kız 😂 Yorumla
SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Gönder gelsin reis 0 3 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl ya ol sen bro. Su duş falan 😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl A qu aman * sansür koyuyor site şuna ya 🤦🏽♂️ Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl Usta duşu yanlış yere çekmiş 🤣 bende ses çıkarmadım Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,7b cevap paylaştı. Olur tabii... 0 2 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Abla sen direkt atlanna. Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Güzel sevdim😅 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Beni neyi benzetirdin acaba 😀 0 2 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Street fighter ryu 😎 Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Vayy severim heeee hep ken olmak isterdim ama saçlardan kaybettik 😂 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kimmiş merak ettim :)) 0 3 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Poison ıvy 🤔 oldu bu oldu Yorumla Coffein +1 yıl Google a baktim ama ben kızıl değilim 🤔 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl O kumral değil 😂 Yorumla
nafriyosre Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 86% +1 yıl Bana kim benziyor 😅 0 3 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Kanka senin gözler yeter. Yorumla nafriyosre +1 yıl Eyvallah adamsın kankaaa 😎 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Eyvallah bro 🙏 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Olur 0 19 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Rouge Yorumla u lotus-patra +1 yıl Dur bakim kimmiş Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Bak bakalım lotus Yorumla u lotus-patra +1 yıl https://ibb.co/6BtBJgcHem zeki hem şeytana benziyor 😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Gitmiş peluş oyuncağına bakmış ya 😂😂 Kız gerçeğine baksana oyuncak ne 😂 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Bu çıktı ama.Sen doğrusunu bulup atsana ben bakim 😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl https://ibb.co/92pwfN4 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Sarışın bu ama 😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl 🤦🏽♂️ tc kadını kafası ya 😂 Kız özelliklerine bak saç boyasına makyajına takıldı ya 😂 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Yaa Gökhaaan 😂😂😂Tm özelliklerine de baktım ama ben esmerim.Bunun esmer olanı yok mu 😂😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Tut kolundan kadın berberine götür bir boya kadını komple 😂 esmer vardı galiba ya 🤔 Yorumla u lotus-patra +1 yıl 😂😂😂Allah iyiliğini versin gece gece güldürdün beni Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Kadına süper kahraman beğendirmedik ya 😂 yok saçı sarı yok botoks var 😂 Tamam sen domino ol kız Yorumla u lotus-patra +1 yıl O kim ki dur bakim 🙄 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Bak bakalım lotus ama beğen bu sefer 😂 Yorumla u lotus-patra +1 yıl https://ibb.co/R3hT9vgTamam bu oldu.Bu daha seksi 😂😂😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Gitmiş görsellerden foto aramış ya 😂 Hele şükür be kadın. Artık huzur içinde uyuyabilirim 😂 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Napim.Kime benzettiğin önemliydi.Ben de şimdi rahat rahat uyuyabilirim 😂İyi geceler Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Süper diyoruz kahraman diyoruz gidip saç rengine takılıyor ya 😂😂İyi geceler lotus Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Tabi ki 0 4 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Heidi hocam ☺️ Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl İlk defa benzeten oldu 😊Hayvan sevgisi olsun vs 😊Genelde Arzum Onan derlerdi. Teşekkür ederim 😊 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Çiftlik hayatı, hayvan sevgisi , olumlu / pozitif yaklaşım tam oldu sanki hocam. Rica ederim ☺️ Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl Estağfurullah. Sürekli dediğim gibi sizlerden birer yansımaları hayatta idame ettiririm 😊🤗 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Benzet 0 4 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Madonna 😂 Yorumla primadonna_girl +1 yıl Madonnaya benzemiyorm fotoma iyi bak sjdjs Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Kelebek var kız orada 🤔 Yorumla primadonna_girl +1 yıl Kapak fotosunda ben varım Yorumla
kaz-ayagi Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl benzet 0 4 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Sonya blade Yorumla kaz-ayagi +1 yıl Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Ta kendisi asker kökenli dövüşçü. Yorumla kaz-ayagi +1 yıl he tanışmış olduk, bilmeyenler için de ekledim dhdhdh Yorumla
QueenOfSea Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Nolur allasen 😅😅 0 19 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Harley Quinn gider mi sana? Yorumla QueenOfSea +1 yıl Tabikiiiii.. efsanesinnnnn çok sevindimmm😅🥳🥳🥳🎼🎵🔊🔊🔊🤣🤣🤣🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Bölüm geçmeye çalısan çocuklar gibi bütün tuşlara basmış ya 😂 Yorumla QueenOfSea +1 yıl Hepsinin manası var gökhan abi çok duygusuzsun🥺🥺 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Üfürükçü emoji var , sol anahtarı , melodi , 3 tane subwoofer , gülücük , sempatik gülücük 😂 Yorumla QueenOfSea +1 yıl Hayır onların toplu manası "kutlama partisi veriyorum sayende iyi ki varsın serseristan mutlu ettin beni" demek😅 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Emojilerle parti verdi ya 😂 neşen eksilmesin kız Queen Yorumla QueenOfSea +1 yıl Beraber insallah... iyi ki bu dünyada nefes alanlardan biride sensin.. yine yeniden yeni bir iyi ki varsın diyorum😅😇🤗 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Eyvallah Queen sağ ol 🙏 Yorumla QueenOfSea +1 yıl Ayrıca serseristan tam bir odunsun insan "sende iyi ki varsın " falan der odun bile degil bildiğin ağaç.. 1000 yıllık çınar🤣🤣 Yorumla QueenOfSea +1 yıl Bu akşam neşesiz kaldık serseri bey ölmedin inşallah😅 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Neşe bende de yok be Queen. Yorumla QueenOfSea +1 yıl Niye seçimden dolayı mı? Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Seçim , kavga , ifade verme falan tadım kaçtı Yorumla QueenOfSea +1 yıl Kavga niye aaaa😱😱😱 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Sandık görevlisi arkadaşa zorbalık yapmışlar müdahale ettik. Biraz önce kapının önüne biri araba çekmiş kornaya basıp duruyordu o’nu kaputa sokup geri çıkardım. Öğlen gittik karakola ifade verdik falan tadım tuzum kaçtı Yorumla QueenOfSea +1 yıl Üzülmeee dünyanın sonu değillll... nefes alıyorsan.. paranı kendin kazanıyorsan... aç apaçi müziğini bırak kendini akısa😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Yarın bir gün Araplar bizim kadınlarımızı tecavuz ettiği zaman hastag açarak konuyu gecıstıremem ben Queen Yorumla QueenOfSea +1 yıl Tatlım ben geçiştirmi diyorum... sadece keskin sirke küpüne zarar.. sabır Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Olur. 0 2 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Wanda Yorumla VişneliBrowni_ +1 yıl O kim 😅 Yorumla
Vanessa-_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Oluur 0 1 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Ooo köylüm sen direkt black widow 😎 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Evet olabilir 0 3 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Storm 🤔 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Hemen bakıyorum Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Vayy Halle Berry beğendim güzel Yorumla
tutkidogru Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evett 0 2 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Gamora 🤔 Yorumla tutkidogru +1 yıl Avatar izlemeyeli yıllar oldu ya. Nasıl bir karakterdi unuttum. Teşekkür ediyorum Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Olur 🤭 0 4 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Catwomen 🤭 Yorumla Melioraa +1 yıl Emin misin 😄 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Yooo 😂 Yorumla Melioraa +1 yıl 😄😄 Yorumla
İrsisback Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hafi bakalım 0 2 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Daradevil - elektra Yorumla İrsisback +1 yıl Andırıyor :D Yorumla
bebekyoda01 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl yapıştır aşko 0 5 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Sen bff olduğun için pamuk prenses ol sen 😎 Yorumla bebekyoda01 +1 yıl yaaaaaaaa duygusal bir topum şu an <3 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Ne topu kız 🤔 Yorumla bebekyoda01 +1 yıl cko ayb Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Allahın delisi sen top dedin 😂 Dur arayayım seni bi Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hayir 0 7 Yorumla QueenOfSea +1 yıl 😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasil donup dolasip beni bulabiliyorsun kizim sen.. Yorumla QueenOfSea +1 yıl Sen kimsin be Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlayamazsin.. Yorumla QueenOfSea +1 yıl Arkadaşımın sorusuna yazmışsın ve yazdığın şey tuhaf komik geldi... başka nerde denk geldik ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boş ver Yorumla QueenOfSea +1 yıl Aaa yoksa sen şu benim sorularıma dadanan gizli üyemisin😅😅 ohaaa😅😅 Yorumla
En İyi Cevaplar