Yemek olur, eşya, nesne olur ya da hayvan demek istemezdim ama koala, panda gibi mükemmel örnekler var...👀 Mesela buzdolabı gibi soğuk olduğunu düşünmek veya elektrikli süpürge gibi çer çöp ne varsa çekmek gibi vs... Tamam yeterince açıklayıcı oldu bence...🏃♀️👀
Kendini bir şeye benzetmeni istesem neye benzetirsin?
Nişastayı su ile karıştırdığında homojen bir madde elde edersin, o maddeye hızlı yumruk atarsan bir duvarla karşılaşırsın ama sakince elinle dokunursan yumuşak bir yapıyla etkileşime geçersin şu olayla benzer noktam çok xjzkss
Çöp kutusu. Herkes içini döker anlatır, bende her şeyimi içime atarım. Ne zaman kendimi birine anlatmaya başlasam hemen kendi içini eklemeye başlarlar. Bende '' evet yine içine at'' derim. Çöp kutusuyum yani. Her şey bana dökülüyor ama ben kendi içimi dökemiyorum, saçamıyorum etrafa.
Ahah😂 Şu başkalarında görünce emin olamama hissi bende de çok oluyor.😂 An itibariyle evet, maşallah gözlerinde... Site içinde ilk fark eden oldun, tebriğimi alayım.💅😎
Çok çeşitliyim sanırım. Bazen bir kedi, bazen bir buz parçası, bazen kızgın bir demir (o demirle karşımdakine ne yapabilirim bilemiyorum😸) ve bazen de bir aynayım.
Abe kendımi lama ayvanı vardır ya una benzetiyırım. Beslemeye kalkarsın sana tükürür 😂 bi de öyle bakar saf saf etrafına , çuk da umursamaz bir ayvandır. Unun gibin işta
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yaaa:) Öncelikle güzel, vurgulu, diksiyonlu konuştuğumu düşünürüm. Kendimi hiç beğenemem asla ama yanlış anlaşılmasın:) Güzel iletişimi, diksiyonu çok seviyorum sadece:) Arkadaşlarımı hep bir konuda böyle yönlendiririm, mantıklı olanı anlatırım, olayları düzgün bir biçimde madde madde düşünürüm, farklı açılardan bakarım, genişçe düşünürüm, öyle de görür ve paylaşırım. Muhakeme yaparım. Kendi hayatımda zaten fazlasıyla böyleyim. O yüzden biraz psikolog gibiyim derim kendi kendime :)
İnsana benzetmeyim de neye bensersem benzeyeyim. Bu devirde artık insanlığımızdan utanır olduk.! Eşek olur kedi köpek kuş at tavşan koltuk taş kaya dağ