Evet birçok düşünce oluşur beynimizde. Hepsini benimsemek durumunda değiliz. Bazen duygularımız belirleyici olur düşüncelerimizi hayata geçirmemizde. Bazen menfaatlerimiz. Bazen de irademiz. Ya bastırırız üzerini örteriz, yok sayarız hiç aklımızın ucundan dahi geçmiyolarmış gibi. İşe de yarar bu genelde. 🙂
Bzen evet bazen de hayır düşüncelerim okadar saf ve temiz olsada onları yapacak bir iradeye sahip olamıyorum bazen bazende kötü bir düşüncenin içinde kaybolurken istemsiz irademe yenik düşüyorum karmaşık bir hayat yaşıyorum artı ve eksileriyle sarmal bir kısır döngünün içindeğim irademi konturol etsemde bazen yeniliyorum bazende istemiyorum hayat düşüncelerimi özgür bırakmamız için müsait değil galiba 😊
Evet bir çoğunu gerçeğe dönüştürdü.. Bazıları için savaş veriyorum.. Her düşünce bizim için iyi olacak anlamına gelmez.. Bu yüzden her düşünceyi gerçeğe dönüştürmem ve yok sayarım.. Çünkü benim için doğru olmadığına inanırım..
Evet kısmende olsa oldu.. ben iradenin çabaların karşılık bulacağına inanıyorum.. hayatta isteklerim var onlar için uğraşıyorum ve inanıyorum ki iradem ve çabam boşa çıkmayacak