Selamlar..
Suyun serinliğini çıplak teninde hissedip, titreyen nefesini bastırmaya çalışırken, yerin ayağının altından kaydığını fark edememişti.. Ruhu da su kadar soğumuştu sanki ve artık çırpınmıyordu.. (alıntı değil)

#smell

Selamlar..
Suyun serinliğini çıplak teninde hissedip, titreyen nefesini bastırmaya çalışırken, yerin ayağının altından kaydığını fark edememişti.. Ruhu da su kadar soğumuştu sanki ve artık çırpınmıyordu.. (alıntı değil)

#smell
Ben derindim ve onlarda yüzme bilmiyorlardı. ama daha çok onlar yüzme bilmiyorlardı çünkü insan bence gerçekten de cesaretli olursa yani derinlere dalabilecek kadar csur olursa başaramayacağı şey yoktur. ama işte herkes derine inecek kadar cesur değildir. bazıları da duvarlarını sırf bu yüzden aşmazlar kimin daha çok duvarı yıkacak kadar umursadığını görmek için
Ben derindim onlar sığ. Ne dalmak için derinlikleri vardı, nede onlar derinlerime dalmaya cesaret edebildiler.
Oysa en büyük hazineler, keşfedilmeye değer mücevherler derinlerdeydi. Her keşif yeni bir keşfe kapı açacaktı. Açıldıkça açılan her kapının ardından ruhunu ve tenini okşayacak nice güzellikler açığa çıkacaktı.
Bilemediler. Şimdi ayaklarını serin sular yerine bataklıklara batırmışlar da derin ve billur sularda yüzüyorum zannediyorlar. ama farkında değiller ki etraflarındakiler rengarenk balıklar değil, bataklık sinekleri.
Cevap
11Cevap
Ben çok derinim şimdi hakkımı yiyemem ancak karşı tarafı da suçlayamam erkekler kadınlar kadar derin varlıklar değiller. Daha tek düze şekilde algılıyorlar olayları
İkisi de değil, hava soğuktu, mevsim kıştı deniz dalgalıydı falan filan. Kgkgkg
Elektrikler kesikti hocam 😂😂
Karanlıktan korktular kgkgkg
Oysa bir kibrit yaksalardı yeterdi dimi
Yağmur yağdı ıslandı derler amaann kgkgk
Ben derin değildim
Onlar dibe koydu
Ve birdaha bulamadılar.
Ben derin olan taraftım. Suyumun yüzünde tutardım ama onlar boğulmayı tercih etti..
Hem ben derindim hemde onlar yüzmeyi bilemedi.. sevdiklerime o kadar basit oldum ki o derinliği bile tolere etmiştim halbuki buna rağmen boğuldular
Ve aleyküm selam.
Soru yine boğuldu "derin sulara".. Anlamıyorum insanlar bu kadar derinse neden sığ davranıyorlar? "Okyanus da olsan bazen suyun yetmiyor bazısına" sözünün bittiği yerdeyim §
Sanırım ben derinim ya çünkü sıkıntılı tiplerle o kadar da karşılaşmadım. Yani pek de fazla "beni anlamıyorlar" dediğim insan olmadı hayatımda. En başında net olup belli sınırlarımı çizdim ben hep.
Ben çok derinim.. O yüzden boğulmasınlar diye yüzeyde tutmaya çalışırım. Ama illa derine inmek isteyen olur. Ama ortalara gelmeden boğulurlar, yüzeye çıkarlar..
Sadece bir kez derinde yaşayanı gördüm..😊
Ben derindim.. Onlar yüzme bilmiyorlardı.. Eğer yüzme biliyor olsalardı.. Crsaterlerini toplayıp.. En derinlere dalamayan onlardı.. Başarmanın yarısı çaba göstermektir.. Onlar baştan pes ederek kaybettiler..
Ben derinmişim sonradan fark ettim. Ama yüzme bilen bu derinliğe cesaret eder, ediyor da. Gerçek yüzücü çünkü ☺️🤣
Ben derindim yüzmeyi öğrettim kulaç atmaya üşendiler
Bir şekilde hayatta kalınıyordu ama artık alabora oldu her şey
Görmek için dalmak gerektiğini bilmiyorlardı.
her insana aynı değilim derinde olabilirim olmayada bilirim isteyen çok güzel beni anlar..
Ben derinim. Yüzme bilmeleri korkularına engel olamadı. Derinin o karanlığından hepsi korktu
Onlar umrumda değil 😂 artık hayatıma iyi bir yüzücüyü dahil ederim olur biter
Derin olduğum kesin ama yüzmek için fazla yorgun insanlar
Derin de değilim aslında sadece boğulmak için girdiler
Ben hep boğulmuşumdur.. kendim çıkmışımdır boğulduğun yerden..
Hepsi boğuldu , bazen insana girdiği su bile ağır gelebilirmiş bunu da gördüm ^^"
Ben çok derindim, onlar yüzmeyi beceremeyip boğuldu
Ben yüzmeyi öğretmeye çalıştıkça onlar ayağına taş bağlıyordu
Onlar yüzme bilmediği için okyanusta kendilerini havuzda zannettikleri için ilk onlar boğulmuş tu halbuki biz ne fırtınalar gördük onların bundan haberi yoktu
Ben fazlasıyla derindim..
Ben çok derindim yüzme de bilen olmamıştı bir yıl öncesine kadar.
Ben derin değildim onlar yüzmeyi bilmiyordu
Hadi ben derindim diyeyim...
Onlar derin ama bende yüzme öğrendim
İkisi de.
Onlar yüzme bilmiyor tabikide
Onlar yüzme bilmiyordu
ben derindim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?