Aslan burcu egolu olur çünkü yönetici gezegeni güneş ve güneş egoyu temsil eder aynı zamanda kendilerine aşıklardır hatta kendiyle en çok barışık olan burç diyebilirim astrolojiyle ilgiliyim cicim
Kendini severler ama sahne önünde ve göz önünde olmayıda severler insanlardan taktir almayı da severler gösterişi şaşayıda severler ne biliyim pahalı hediyeleri severler herşeyin en iyisini severler övülmeyi pofpoflanmayı severler bu sebepten egolu dedim zahaha
Liderlik özellikleri yüksek her şey ellerinin altında olsun isterler insanı yönetmeyi severler kendisini yönetseler hoşlanmaz lüksü severler bana egolu ve kibirli gelir aslan burcunun egosunu tatmin edemem 😅😅😅😅😅😅
Hayır ya şaka yapıyorsun zannettim dalga geçme değil hani dedin ya ilgim var diye sonra astroloğum diyince espiri yapıyorsun zannettim kalp kırmak için değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
burçlara göre seçmem
Narsist, egolu, ben merkezci iyi özelliği cömert olmaları paylaşmayı severler
Egolu değiliz beee
Aslan burcu egolu olur çünkü yönetici gezegeni güneş ve güneş egoyu temsil eder aynı zamanda kendilerine aşıklardır hatta kendiyle en çok barışık olan burç diyebilirim astrolojiyle ilgiliyim cicim
Tamam canım ilgilisin de ego değil bizimkisi dediğin gibi kendimizi seviyoruz 😅
Kendini severler ama sahne önünde ve göz önünde olmayıda severler insanlardan taktir almayı da severler gösterişi şaşayıda severler ne biliyim pahalı hediyeleri severler herşeyin en iyisini severler övülmeyi pofpoflanmayı severler bu sebepten egolu dedim zahaha
Çok doğru ama ego değil bu bence ahahaha
Liderlik özellikleri yüksek her şey ellerinin altında olsun isterler insanı yönetmeyi severler kendisini yönetseler hoşlanmaz lüksü severler bana egolu ve kibirli gelir aslan burcunun egosunu tatmin edemem 😅😅😅😅😅😅
Yorumların doğru ama beni tanısan öyle biri olmadığımı anlarsın 😅😅
Tamam işte tek iyi yönü cömert olması cimri değiller
Değiliz ama ben çok egolu değilim liderlik severim
Asker misinnn rütben neee
Askerim burada söylemiyorum djsjsjsj
Okey
Sen nesinnnn
Astrolog
Güldüm sjsjsjs
Çok gülme altına işersin
Çişim de var aslında
Bak egolusun ve kibirlisin seçtiğim meslekle dalga geçtin
Anlatmaya çalıştığım nokta bu çok kolay kalp kırarsın
Hayır ya şaka yapıyorsun zannettim dalga geçme değil hani dedin ya ilgim var diye sonra astroloğum diyince espiri yapıyorsun zannettim kalp kırmak için değil
TM by..
By mııı
Evet askerler hep egolu
Sen beni tanıyor musun?
Hayır seni gıcık etmek için yapıyorum 😅
Ahaha kızdım ama biraz 😅
😅😅😅
Çünkü olmadığım bişeyle yargılanmak kızdırıyor 😅
Yükselen burcun neee
Terazi 😅
Biri ateş elementi biri hava elementi çokta alakasız çok uçuk kaçık birisin ozaman yükselen terazi güzellik katar yakışıklı misin
Hiç de öyle değilim ama uçuk kaçık yakışıklı olduğumu düşünüyorum görmen lazım 😅
Sen kolay kolay kimseyide beğenmezsinnnn
Herkesi beğenmekte olmaz 😅
Ahaha
Takip ettim bak yazacam 😅
Sevmezler bizi emmoğlu şaka maka gerçekten sevmezler
Öyle mi diyorsun emmoğluuuu
Niye sevmesinler ki
Egolu diyorlar
Karakter meselesi o ya. Kişiyi tanımak gerek
Bence de tanımadan yargı olmaz
nefret ederim...
Niyeee
evlat olsa sevilmezler de ondan. ego kibir görgüsüz kaba narsist dengesiz ohoo çok var
Herkes aynı değil ama
aynı aynı değişmez gerçekler
Bilemezsin
belki en çok ben biliyorumdur